Ben lily Sabri yapıyorum chloeyi sevemedim@_Vera_ canım chole nin hangi videosunu önerirsin bize sende yapıyodun nerden başlamak lazım
Canim onun sitesi var kendi adiyla oraya gir free workout programs var ona tıkla oradan istediğin bolgeyi sec. Ben şimdi flat tummy challenge yapıyorum. Daha önce flat belly challenge yapmıştım 30 günlük programdı ond göbek ve kalçam baya incelmiştiValla canim simdi ogle yemeğiyedim kalkicam simdi spora sabqhtqn beri ev cocuklar firsat bulamadim. Leslie ve zumba yapicam. Birde chole ting yapmak istiyorun ama nerden baslamam lazim kisedulu sen yapiyodun demi nerden baslamaliyim
Gel kızsedulu karşı birlik olalım ortalık kızışsın
Sener sen ilyas salman atışmalarına döndü ortalıkSeverimmm kızışan ortamı
Buldum canim cok sagolCanim onun sitesi var kendi adiyla oraya gir free workout programs var ona tıkla oradan istediğin bolgeyi sec. Ben şimdi flat tummy challenge yapıyorum. Daha önce flat belly challenge yapmıştım 30 günlük programdı ond göbek ve kalçam baya incelmişti
Günaydın eşim. Geç ama sıkıbi kahvaltı yaptım ben de bu hafta tuzu azaltcambakalım belki iseyarar:)
Ortagim benim spor yapmam yasak. Ben 3 5 gün yürüyüşyapmayalım sadece.Günaydın eşim. Geç ama sıkıbi kahvaltı yaptım ben de bu hafta tuzu azaltcambakalım belki iseyarar:)
Bugün sağlam spor yapmamız lazım eşim:)
Kaptanım Canan Karatay balıktan sonra helva öneriyor civa için.Kızlar bu arada dün fazla ton balığı tüketiminin civa zehirlenmesi yapabileceğini öğrendim çok fazla tüketmemek lazımmış ben güzel bir besin kaynağı diye hemen hemen her gün yiyordum ama zararlıymış
Sabah yürüyüş artı biraz spor yaptım, akşam içinde planlarım var. Bence fena değilim bugünHerkesin karnını doyurdum derslerimizi yaptık o zmn bn brz kalkım hareket edimm akşama yüklenmeyimm sadece tembellik yapmanın zamanı degil eşimH3RA_ sen ne alemdesin
Onu birde güveçe ezip fırında helva tarzında yapacaksınKaptanım Canan Karatay balıktan sonra helva öneriyor civa için.
Kaptanım ben dün dışarda bi saat yürüdüm tempolu.Arrietty_ kaptanim spor puanlarına öneri şöyle yapabilirim.
Leslie puanı bence ideal nedeni de şu leslie de yavaş başlayıp tempolu gidiyor yani 3 mile yaptığınızda ortalam 1 mile i 10-12 dk da yapabiliyorsunuz.
Açık havada yapılan yürüyüşte eğer tempolu gitmezseniz ortalama 1 km mesafeyi 15-17 dk da tamamlıyorsunuz. Yani yürüyüş puanı leslieden dusuk olabilir.
Şimdi hemen hemen herkeste akıllı bileklik var yürüyüşe başlamadan önce egzersiz programından açarsanız sizin temponuzu hesaplar.
Onerim şu yürüyüş puanı aynı kalabilir ama tempolu yürüyüş puanı ekleyebiliriz leslie ye es değer gibi.
Çok yüksek ısıya karşıOnu birde güveçe ezip fırında helva tarzında yapacaksın
Tempolu yürüyüş puanı ekleyelim bence daha mantıklı gibi. Çünkü herkes dışarıda tempolu yuruyemez hızına göre puan hesaplasın diye düşündümKaptanım ben dün dışarda bi saat yürüdüm tempolu.
Leslie çok yavaş geliyor bana eger bu hafta sadece puana göre gitceksek leslie yapıyım.
Yada Hitt cardio tarzında çok güzel terletiyor. Hiç olmazsa 15 dk dk 10 puan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?