Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O_sevincli_ki esim nasılsın bugün planın nedir ? Ben chloe ting yaptım 35 dk 30 dk da dans ettim oğlanla bol tempolu dj müzikleri eşliğinde şimdi dinleniyorum kahve içiyorum
Bi de ben mezdeke açıyodum ya da 90lar pop. Dj daha hızlı olur bak bunu deneyeyim ben

Geçmiş olsun, benim de bahar alerjim var, ama nisan mayıs gibi etkiliyor.

Bende dip bucak temizlik yapınca öyle oluyorum tozlar delirtiyor yaza doğru da alerjim başlıyor. Bol havalandir evi soguk ama olsun biraz ortamda hava değişir
Esim bu konuda cok gicik. Bana kalsa hep acik olcak yatak odasi. Yatmaya yakin kapatacagim.Oturma odasindayiz orasida az acayim hemen,hasta edeceksin bizi diyor.
Corona dan grip asisi da olmayi unuttum bu sene. Onunda belki etkisi var
Alerji hapimi almayi deneyeyim birde.

Aslinda ev temizzligi puani vardi
Ama bir donem kimse spor yapmiyor ,temizlikden kapiyordu puan :)) Kaldirdim o sebepden

Iyi akşamlar.

Sabah;
Az yagli omlet (1.5 yumurta)
Salatalik
Havuç

Öglen;
2 kaşik türlü
2 dilim firim patates

Akşam;
Yoğurtlu çorba 1 kepçe
Yarım tabak mantı
Marul salatası
4 5 dilim fırın patates

Su: 3 litreyi buluyor her gün. Şimdilik 1.5 litre

Spor şimdilik yok.

Arrietty_ @_Vera_

Geçmiş olsun kaptanım. Ben de benzer durumdayım oksurukten uyuyamiyorim. Alerjik var benim de

Çok geçmiş olsun.
Temizlik ürünü değiştiyse ondan da olabilir.

Cok cok gecmis olsun kaptan

Yorulduysan dinlen canım zorlama fazla başka gün daha çok spor yaparsın. Armin van buuren falan acayip zıplatıyor. Kopuyoruz evde onun şarkılarıyla
O_sevincli_ki Kızlar alttaki zumba videosu da çok eğlenceli. Bırakmak istemedim acayip eğlenceli geldi

Eklentiler

• Screenshot_20210109-200720.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 28
Çok geçmiş olsun kaptanım.

Bugün açma ve poğaça yaptım
Meyve suyu ile 1 er tane akşam/ öğle öğünü olarak saat 16: 00 da yedim
Sonra markete alışverişe gittim
Birkaç defa 5 kat indim çıktım
Birazdan adımlamaya geçerim
Karnım şu an yarı aç

Eklentiler

• 20210109_161039.webp
    112,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 20210109_174433.webp
    133 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…