Saol düşündüğün için canımSen yine de cok zorlama kendini canim
Etiket kısmını yapamamış olabilirim
Bi de ben mezdeke açıyodum ya da 90lar pop. Dj daha hızlı olur bak bunu deneyeyim benO_sevincli_ki esim nasılsın bugün planın nedir ? Ben chloe ting yaptım 35 dk 30 dk da dans ettim oğlanla bol tempolu dj müzikleri eşliğinde şimdi dinleniyorum kahve içiyorum
Canim salidan sonra program degisecek bakalim ne yapacak. 60 asagisina dusersem siki spor verecem dedi diyetisyen ama su an hic bilmiyorum ne olurumBen ikimizin yerine de yaparım o zaman
Geçmiş olsun, benim de bahar alerjim var, ama nisan mayıs gibi etkiliyor.Aaa Vera
Kizlar pc e gecince halledecegim puan tablosunu
Hafif grip gibiyim
Bu mevzimde alerji olurmu ya
1 haftadir hapsururuyorum. 2gundur heryer toz gibi rahatsizim.
Hergün 1 yeri dip kose temizledim ondan mi bilmiyorum. Delirtecek ama bu hal beni.
Burnum da tikali
Esim bu konuda cok gicik. Bana kalsa hep acik olcak yatak odasi. Yatmaya yakin kapatacagim.Oturma odasindayiz orasida az acayim hemen,hasta edeceksin bizi diyor.Bende dip bucak temizlik yapınca öyle oluyorum tozlar delirtiyor yaza doğru da alerjim başlıyor. Bol havalandir evi soguk ama olsun biraz ortamda hava değişir
Aslinda ev temizzligi puani vardiAh eşim ya bugün hem evi dip bucak temizledim hem de yeni taşınan Bi arkadaşa yardıma gittik. Yeni totomun üstüne oturdum.
Ev taşıma puanı yokmu ama yaaa
Az ama çöp yedim resmen ayakta orda burda.
Adımlarım çok az, biraz soluklanıp evde step yapıcam artsın diye.
Geçmiş olsun kaptanım. Ben de benzer durumdayım oksurukten uyuyamiyorim. Alerjik var benim deAaa Vera
Hafif grip gibiyim
Hergün 1 yeri dip kose temizledim ondan mi bilmiyorum. Delirtecek ama bu hal beni.
Burnum da tikali
Aslinda ev temizzligi puani vardi
Ama bir donem kimse spor yapmiyor ,temizlikden kapiyordu puan :)) Kaldirdim o sebepden
Çok geçmiş olsun.Aaa Vera
Hafif grip gibiyim
Burnum da tikali
Yorulduysan dinlen canım zorlama fazla başka gün daha çok spor yaparsın. Armin van buuren falan acayip zıplatıyor. Kopuyoruz evde onun şarkılarıylaBi de ben mezdeke açıyodum ya da 90lar pop. Dj daha hızlı olur bak bunu deneyeyim ben
Cok cok gecmis olsun kaptanAaa Vera
Hafif grip gibiyim
Burnum da tikali
Yorulduysan dinlen canım zorlama fazla başka gün daha çok spor yaparsın. Armin van buuren falan acayip zıplatıyor. Kopuyoruz evde onun şarkılarıyla
Çok geçmiş olsun kaptanım.Aaa Vera
Hafif grip gibiyim
Burnum da tikali
Aa bakayım buna şimdi bugün baya aktivite yaptım ama bunu da yapayımO_sevincli_ki Kızlar alttaki zumba videosu da çok eğlenceli. Bırakmak istemedim acayip eğlenceli geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?