Ton balığı konusunda biraz tereddütluyum. Hatta bir doktorun konserve balık yiyeceginize hamsi yiyin dediğini duymuştum. Ama yaşadığim yerde balıklar kaç gün öncesinde geliyordur kim bilir.Kızlar bu arada dün fazla ton balığı tüketiminin civa zehirlenmesi yapabileceğini öğrendim çok fazla tüketmemek lazımmış ben güzel bir besin kaynağı diye hemen hemen her gün yiyordum ama zararlıymış
O zaman yemeye dewamkeeeeAlabalık olsa yine iyiithal olarak gelen başka balıkları da koyuyorlar ton baligi %5 gibi bir oranda kalıyor neredeyse
Ayy ben yabancı bir makalede okudum aslında balık ne kadar küçükse o kadar faydalı hamsi için aşırı faydalı diyorlar ama küçük balık yiyemiyorum bana aşırı kılçıklı geliyorTon balığı konusunda biraz tereddütluyum. Hatta bir doktorun konserve balık yiyeceginize hamsi yiyin dediğini duymuştum. Ama yaşadığim yerde balıklar kaç gün öncesinde geliyordur kim bilir.
Seninkiler iyi yine izin vermis bende o da yokBende ayni durumdaydim sqlonda biraz uzaniyim dedim uyumusumhayret cocuklar nasil izin verdi bana
Ben uzun süredir tüketmiyorum hamburger yaklaşık 7-8 sene oluyor yemeyeliO zaman yemeye dewamkeeeeepeydir çok hafif beslenmeye alıştım şimdi rafine şeker tüketince şekerim çıkıyor galiba bana ağır geliyor başım dönüyor sıcak basıyor anlamıyorum sebebi nedir ya da mesela eskiden 3 öğün hamburger yerdim evdekiler sipariş verdi bende kendime verdim ama yemedim vazgeçtim gözümde büyüdü o şişkinlik yağlı hissi iç yanmaları
2 hafta önce uzun bir aradan sonra tükettim, mideme dokundu. Oldukca az miktarlarda tüketmek gerek.Alabalık olsa yine iyiithal olarak gelen başka balıkları da koyuyorlar ton baligi %5 gibi bir oranda kalıyor neredeyse
Senin süper e hiç canın çekmiyor muSeninkiler iyi yine izin vermis bende o da yok
Ben uzun süredir tüketmiyorum hamburger yaklaşık 7-8 sene oluyor yemeyeli
Esimin sinavi yok ama farketmez@_Vera_ kuzum sen sinavlara odaklan
Varyemez Night owl siz es oldunuz. Ikinizinde esinin sinavlari varmis bu hafta
4. Takim - 709. Etap Es listesi
Zeytur & @Serina08
Arrietty_ & @Ozlemlerhayallar
@Mavikus_ & @Dildev
@bnnu & @Ceyhans
@T u t a s t e & @Flipendo
@lilasdaily & @caroline84
@Osev &sedulu
S sadece_ben & @pamukskr
@MiracHamza & @neutral
@Emeeelll &Ozzybal
@istanbulin & @Aylakkadin
Night owl & Varyemez
Bol sans canim
Simit güzelim hosgeldin
Insallah dahada iyi olursun. Tekrar cok cok gecmis olsun. Bende ozledim seni,kendini hazir hissedince gel
3mil leslie de sahanae
Alisirsin bisey olmaz :)
Findik ,fistik miktari cok muydu
su ne kadar ictin peki?
4. Takim Es yarisi tablosu
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam Zeytur @Serina08 1.586Arrietty_ @Ozlemlerhayallar 1.206@Mavikus_ @Dildev 420@bnnu @Ceyhans 1.020@T u t a s t e @Flipendo @lilasdaily @caroline84 367@Osev sedulu 1.590S sadece_ben @pamukskr 585@MiracHamza @neutral 886@Emeeelll Ozzybal 865@istanbulin @Aylakkadin 654Night owl Varyemez 221
Benim canım tatlı cekiyor sütlü tatlılarSenin süper e hiç canın çekmiyor mu
Hahaah önde olmak bizim işimiz
Balik diye kimbilir neler yiyoruz ya dardanel aliyorum ben ama ne kadar guvenilir kiBir bilgi daha vereyim turkiyede aldığın bir çok markanın konservesi gerçek ton baligi değil
Günaydın kaptancımGünaydın kızlar nasılsınız herkese harika hafta sonları dilerim.Varyemez eşim seni kaybetmişim ama bu hafta benden sana berbatt bir eş olurdu
Valla canim simdi ogle yemeğiyedim kalkicam simdi spora sabqhtqn beri ev cocuklar firsat bulamadim. Leslie ve zumba yapicam. Birde chole ting yapmak istiyorun ama nerden baslamam lazim ki
Seduuu tek rakibin şimşek mekkuyinHahaah önde olmak bizim işimiz
Kaptancım yıllar önce bir belgeselde bahsettiğin bilgiyi duymuştumKızlar bu arada dün fazla ton balığı tüketiminin civa zehirlenmesi yapabileceğini öğrendim çok fazla tüketmemek lazımmış ben güzel bir besin kaynağı diye hemen hemen her gün yiyordum ama zararlıymış
Vallla canım arayı kapatırımda fark nasıl atcam onu düşünüyorumSeduuu tek rakibin şimşek mekkuyinZeytur pilates yap leslie yap kapat arayıııı
Evet taa chole yapan arkadaşlar hangi videodan başlayalımValla canim simdi ogle yemeğiyedim kalkicam simdi spora sabqhtqn beri ev cocuklar firsat bulamadim. Leslie ve zumba yapicam. Birde chole ting yapmak istiyorun ama nerden baslamam lazim kisedulu sen yapiyodun demi nerden baslamaliyim
Hallederiz ortakVallla canım arayı kapatırımda fark nasıl atcam onu düşünüyorum
Ben bize güveniyorum canımmHallederiz ortak
Gel kızVallla canım arayı kapatırımda fark nasıl atcam onu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?