Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ton balığı konusunda biraz tereddütluyum. Hatta bir doktorun konserve balık yiyeceginize hamsi yiyin dediğini duymuştum. Ama yaşadığim yerde balıklar kaç gün öncesinde geliyordur kim bilir.

Alabalık olsa yine iyi ithal olarak gelen başka balıkları da koyuyorlar ton baligi %5 gibi bir oranda kalıyor neredeyse
O zaman yemeye dewamkeeee epeydir çok hafif beslenmeye alıştım şimdi rafine şeker tüketince şekerim çıkıyor galiba bana ağır geliyor başım dönüyor sıcak basıyor anlamıyorum sebebi nedir ya da mesela eskiden 3 öğün hamburger yerdim evdekiler sipariş verdi bende kendime verdim ama yemedim vazgeçtim gözümde büyüdü o şişkinlik yağlı hissi iç yanmaları

Ton balığı konusunda biraz tereddütluyum. Hatta bir doktorun konserve balık yiyeceginize hamsi yiyin dediğini duymuştum. Ama yaşadığim yerde balıklar kaç gün öncesinde geliyordur kim bilir.
Ayy ben yabancı bir makalede okudum aslında balık ne kadar küçükse o kadar faydalı hamsi için aşırı faydalı diyorlar ama küçük balık yiyemiyorum bana aşırı kılçıklı geliyor

Bende ayni durumdaydim sqlonda biraz uzaniyim dedim uyumusum hayret cocuklar nasil izin verdi bana
Seninkiler iyi yine izin vermis bende o da yok
Ben uzun süredir tüketmiyorum hamburger yaklaşık 7-8 sene oluyor yemeyeli

Esimin sinavi yok ama farketmez

Dun ki menuyu yazamadim ancak firsat bulabildim.

sabah kahvaltisinda domatesli sucuklu omlet 2 yumurtadan ve 1 kk peynir

Aksam 5 yk aci soslu makarna

3 lt su ictim.

sedulu genemi öndesin 4 puanla @Serina08 eşim sende durumlar nasıllll

sedulu genemi öndesin 4 puanla @Serina08 eşim sende durumlar nasıllll
Valla canim simdi ogle yemeğiyedim kalkicam simdi spora sabqhtqn beri ev cocuklar firsat bulamadim. Leslie ve zumba yapicam. Birde chole ting yapmak istiyorun ama nerden baslamam lazim ki sedulu sen yapiyodun demi nerden baslamaliyim

Kaptancım yıllar önce bir belgeselde bahsettiğin bilgiyi duymuştum
Çünkü dip balığı o da

Ben levrek seviyorum

Valla canim simdi ogle yemeğiyedim kalkicam simdi spora sabqhtqn beri ev cocuklar firsat bulamadim. Leslie ve zumba yapicam. Birde chole ting yapmak istiyorun ama nerden baslamam lazim ki sedulu sen yapiyodun demi nerden baslamaliyim
Evet taa chole yapan arkadaşlar hangi videodan başlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…