Ananasın göbek yağlarına faydasını okumuştum ben de canım. Ben de deneyebilirim özledim ananas yemeyi :)Gecen gün bir programda denk geldim, ben de uygulamayı düşünüyorum, taylan kumeli bir ayda kadınlarda 6 cm farkedecegini söylüyor, ben de deneyeceğim.
Eki Görüntüle 2790721
sedulu
kızlar merhaba benim sonuçlarım:
geçen cuma: 83.6
bu cuma: 82.4
fark: 1.2
yüzde:1,435
Merhaba,
Gecen hafta: 79.2 kg
Bu hafta: 78.7 kg
Fark: 500 gram
Yüzde: 0.631
Kilomun sabit çıkacağını düşünmüştüm son ana kadar, ama eksi gördümEki Görüntüle 2790666
Eki Görüntüle 2790671
Geçen hafta 64.35
Bu hafta 64.20
Fark 0.15
% 0.23
Hedef 64
Detoksta yaptım bu hafta 63 görürüm demiştim ama olmadı. Neyse artı çıkmadım sonuçta oda güzel.
Tebrikler için teşekkürler kızlar, biraz okudum ama yoğunluktan geçmiş yapamıyorum. Hepimiz için hayırlı olsun. Öptüm hepinizi
Arrietty_ sedulu
Tebrik ediyorum kızlar hepinizi bu hafta takım çok güzel
İsterim hem de nasılCanim seni cok iyo anliyorim. Diyetisyen tarti gununde 59.4 bugun 60.1
Garantili tuvalete cikaracak bir tarif yazayim mi?
Tek tek okuyordum aha da yazmışsınSabah ac karnimiza sicak su( cay kadar degil ama sicak) uzerine 2 tatlı kasigi ev sirkesi bir tatli kasigi zeytin yagi ve 1 cay kasigi kimyon iciyrouz. Sonra su sonra kahvaltı.
Midenizde rahatsizlik varsa icmiyiniz
Ama bana dua edeceksiniz. Lutfen cok edin
Tebrik ederim canım ama sende de görsel göremedim. Ay bende mi sorun var yaBeklenen de sonuç
Geçen hafta:61.9
Bugün:62.4
Fark: -500 gr
Yüzde: -0,81
Arrietty_ @_Vera_ sedulu A Aylakkadin
Bana uyar ekstra olarak yapabilirim. Bu hafta sabit challengelara geri dönüyoruz artık.
bende göremiyorum canımTebrik ederim canım ama sende de görsel göremedim. Ay bende mi sorun var ya
Ara baktım videoya ama hiç dinlenme yok mu. Benim nefes yeter mi bilemedim.
Ya ben onunla çok güzel şekle girdim ama artık başka şeyler yapmak istiyorum. Bu sıra danslı cardio videolarına daldım. Yaparken hiç sıkılmıyorum bi de güzel kalori yaktırıyor. Nabiz 170-180 lere çıkıyorben yazdigim plana gore yapicam.
Diger gunler hafif. Vucut herhalde hala spora alismadigi icin cok zorlamak istemiyorum.
senin Chloe yi ben sevemedim bu arada
Aynen yarın bende denicem bakalım maksat hareket olsun boşver yapabildiğin kadar yaparsınAra baktım videoya ama hiç dinlenme yok mu. Benim nefes yeter mi bilemedim.
Yarın bir deneyeyim, bakayım ne kadarını yapabileceğim.
Ara baktım videoya ama hiç dinlenme yok mu. Benim nefes yeter mi bilemedim.
Yarın bir deneyeyim, bakayım ne kadarını yapabileceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?