Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

50 demistim canım ama aslında istediğim 1 beden daha ıncelmek. Simitlerim var onlar gidene kadar devam :)
Gecen gün bir programda denk geldim, ben de uygulamayı düşünüyorum, taylan kumeli bir ayda kadınlarda 6 cm farkedecegini söylüyor, ben de deneyeceğim.

Gecen gün bir programda denk geldim, ben de uygulamayı düşünüyorum, taylan kumeli bir ayda kadınlarda 6 cm farkedecegini söylüyor, ben de deneyeceğim.

Eki Görüntüle 2790721
Ananasın göbek yağlarına faydasını okumuştum ben de canım. Ben de deneyebilirim özledim ananas yemeyi :)

sedulu
kızlar merhaba benim sonuçlarım:
geçen cuma: 83.6
bu cuma: 82.4
fark: 1.2
yüzde:1,435

Merhaba,

Gecen hafta: 79.2 kg
Bu hafta: 78.7 kg
Fark: 500 gram
Yüzde: 0.631

Kilomun sabit çıkacağını düşünmüştüm son ana kadar, ama eksi gördüm Eki Görüntüle 2790666

Geçen hafta 88.2
Bu hafta 87.9 çok şükür
Fark -300
Arrietty_ sedulu H3RA_
Tebrik ediyorum kızlar hepinizi bu hafta takım çok güzel

Tek tek okuyordum aha da yazmışsın

Bana uyar ekstra olarak yapabilirim. Bu hafta sabit challengelara geri dönüyoruz artık.
Duyuruyu kaptanımız yapacak.
Bir inceleyeyim attığın videoyu

Ara baktım videoya ama hiç dinlenme yok mu. Benim nefes yeter mi bilemedim.
Yarın bir deneyeyim, bakayım ne kadarını yapabileceğim.

ben yazdigim plana gore yapicam.
Diger gunler hafif. Vucut herhalde hala spora alismadigi icin cok zorlamak istemiyorum.
senin Chloe yi ben sevemedim bu arada
Ya ben onunla çok güzel şekle girdim ama artık başka şeyler yapmak istiyorum. Bu sıra danslı cardio videolarına daldım. Yaparken hiç sıkılmıyorum bi de güzel kalori yaktırıyor. Nabiz 170-180 lere çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…