Onu geçenlerde bende 2 hafta kadar beklemiştim.Buraya bir adet regl olmayı bekleyen sedulu bırakıyorum. Duy beni gel artık
65.4/65.9/+0.5/+0.764
Eki Görüntüle 2790621
Sağol cnm hedefe 1,5 kaldı da bakalım ben bunu ne kadar sürede verecem _200 şeklindeTebrik ederim abla çok güzel bir eksi
Tebrikler canım çok güzel sonuç almışsın
Tebrik ederim canım
Bu rakamlarda 400 gr görmek bile büyük bir sonuç tebrikler
Ooo diyetisyen uçurmuş senitebrik ederim. Geçen hafta uyku düzenin problemliydi onlar biler tartıda etkiliyor bu hafta yolunda gidince bak nasıl sonuç olmuş.
Haha ben artıdayım hala regl yolu bekliyorum
Tebrikler canım şaka maka senin de hedefe az kaldı
Icimi actin kaptanim ♡♡Tebrik ederim abla çok güzel bir eksi
Tebrikler canım çok güzel sonuç almışsın
Tebrik ederim canım
Bu rakamlarda 400 gr görmek bile büyük bir sonuç tebrikler
Ooo diyetisyen uçurmuş senitebrik ederim. Geçen hafta uyku düzenin problemliydi onlar biler tartıda etkiliyor bu hafta yolunda gidince bak nasıl sonuç olmuş.
Haha ben artıdayım hala regl yolu bekliyorum
Tebrikler canım şaka maka senin de hedefe az kaldı
Ooo supersin, kutlarım seni
Ben bu bir hafta yapiyorum canin. Ama her gun bence kesinlikle yapmaÇok sağol cnm denerim inşallah her gün yapabilirmiyiz
Etiketleme nasıl yapılır bilmiyorumsedulu
kızlar merhaba benim sonuçlarım:
geçen cuma: 83.6
bu cuma: 82.4
fark: 1.2
yüzde:1,435
Vuuu masallah bunee sen napıyosun yawww
Canım kaptanlığın hayırlı olsunEki Görüntüle 2790671
Geçen hafta 64.35
Bu hafta 64.20
Fark 0.15
% 0.23
Hedef 64
Detoksta yaptım bu hafta 63 görürüm demiştim ama olmadı. Neyse artı çıkmadım sonuçta oda güzel.
Tebrikler için teşekkürler kızlar, biraz okudum ama yoğunluktan geçmiş yapamıyorum. Hepimiz için hayırlı olsun. Öptüm hepinizi
Arrietty_ sedulu
Çok güzel
50 demistim canım ama aslında istediğim 1 beden daha ıncelmek. Simitlerim var onlar gidene kadar devam :)Çok güzel, hedefin kaçtı? Oldukça az kalmış olmalı
***DUYURU***KizlarH3RA_ arkadasimiz saolsun kaptan yardimcilikda bize yardimci olacak. Sagolsun bizi kirmadi, takimimizin yeni kaptan yardimcisi kendisi...
Hepimizin adina kendisine cok tesekkur ediyorum,diliyorum ki takimimiz icin cok guzel olsun..
Sporda :H3RA_ i etiketlemeniz
Menüde :sedulu yu eklemeniz yeterlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?