Ahaha ya oyle iste. Benim de 3 gun erken oldu. Dolunay mi sebep nedir
Bende oturdum onu düşünüyorum nasıl oldu diyeNeeey bu gözler yanlış mı görüyo acaba didim tekrar tekrar baktım maşallah sana kızzz naptın neyi farklı yaptın da oldu bu
Şoklardayım kaptanımmmmOoo masallah kuzum bu ne guzel eksi
hala tartılmadım aç karnına 2 kuru kayısı yedim bakiim etki ederse sonra tartılayım diyorum. çok can sıkıcı bir durumOrtagim bende de bir tuvalet sorunu var.
evet uyku düzeni de önemli, işte tartıda eksi çıkmayınca yine de vazgeçmediğin için bu güzel sonucu almışsın bravoBende oturdum onu düşünüyorum nasıl oldu diye
Geçen hafta sabit cıkmıştım belki o hafta vermiştim oğlum sağ olsun gece uykularımız olmadığı için elim yüzüm şiş uyanıyodum ödem vardı tartıda belkide bu yüzden artı çıkıyodum
Diyete uydum bu hafta ödem atıcı çay kayısı çayı yap yakıvı yoğurt bunlarıda tüketince ciddi verimişim hala şoktayım 2 3 gndür uyku düzenimizde oluşmaya başladı onunda etkisi var heralde
Hey maşallah
Gülme takım arkadaşına gelir başına.Ahaha ya oyle iste. Benim de 3 gun erken oldu. Dolunay mi sebep nedir
Incelmissin demek ki.. Haftaya ölcüm haftasi
Doğru valla canım geçen hafta uykusuzdun çok onun etkisidir mutlaka ama süper olmuş tekrar maşallah oğlunun uykusunun düzelmesine de sevindim yaa çok iyi anlıyorum seniBende oturdum onu düşünüyorum nasıl oldu diye
Geçen hafta sabit cıkmıştım belki o hafta vermiştim oğlum sağ olsun gece uykularımız olmadığı için elim yüzüm şiş uyanıyodum ödem vardı tartıda belkide bu yüzden artı çıkıyodum
Diyete uydum bu hafta ödem atıcı çay kayısı çayı yap yakıvı yoğurt bunlarıda tüketince ciddi verimişim hala şoktayım 2 3 gndür uyku düzenimizde oluşmaya başladı onunda etkisi var heralde
Canim seni cok iyo anliyorim. Diyetisyen tarti gununde 59.4 bugun 60.1hala tartılmadım aç karnına 2 kuru kayısı yedim bakiim etki ederse sonra tartılayım diyorum. çok can sıkıcı bir durum
Maşallah cnm ne güzel bi sonuç diyetisyen menüsü işe yaramışBende oturdum onu düşünüyorum nasıl oldu diye
HarikaaasinnGünaydınlar herkese ❤
H3RA_ hayırlı olsun cnm kaptanlığın
Geçen hafta=61.7
Bu cuma=61.5
Fark=0.2
Yüzde =0.324
Yaz yaz bende istiyorumCanim seni cok iyo anliyorim. Diyetisyen tarti gununde 59.4 bugun 60.1
Garantili tuvalete cikaracak bir tarif yazayim mi?
Sabah ac karnimiza sicak su( cay kadar degil ama sicak) uzerine 2 tatlı kasigi ev sirkesi bir tatli kasigi zeytin yagi ve 1 cay kasigi kimyon iciyrouz. Sonra su sonra kahvaltı.Yaz yaz bende istiyorum
Tebrik ederim abla çok güzel bir eksi
Tebrikler canım çok güzel sonuç almışsın
Tebrik ederim canım
Bu rakamlarda 400 gr görmek bile büyük bir sonuç tebriklerGecen hafta : 60.50
Bu hafta 60.10
Fark 400 gr
%0.66
Ooo diyetisyen uçurmuş seni
Haha ben artıdayım hala regl yolu bekliyorumGeçen Cuma 69.1 kg
Bugün 68.7 kg
Fark - 400 gr
Yüzde olarak fark 0.578
Kızlar adetim yavaştan sökülmeye başladı sabah afedersiniz wc ye çıkmadım
Vücut bir dengesizlik yaşıyor , adet şişliğinin gitmesiyle herşeyin yoluna gireceğini biliyorum o nedenle mutluyum
Yine de 400 grama azıcık şımarayım
Tebrikler canım şaka maka senin de hedefe az kaldıGünaydınlar herkese ❤
H3RA_ hayırlı olsun cnm kaptanlığın
Geçen hafta=61.7
Bu cuma=61.5
Fark=0.2
Yüzde =0.324
Çok sağol cnm denerim inşallah her gün yapabilirmiyizSabah ac karnimiza sicak su( cay kadar degil ama sicak) uzerine 2 tatlı kasigi ev sirkesi bir tatli kasigi zeytin yagi ve 1 cay kasigi kimyon iciyrouz. Sonra su sonra kahvaltı.
Midenizde rahatsizlik varsa icmiyiniz
Ama bana dua edeceksiniz. Lutfen cok edin
Wuhuuuu harikasın dostum
Haftanın birincisi olacaksın şimdiden tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?