Ben dün atmıştım diye hatırlıyorum. Şimdi de hemen gönderiyorum proje çalışıyordum yeni bitti yeni oturdumKızlar bu saate kadar bekledim ama hala menü bildirimi eksik olanlar var. Bu saatlerde yemek yemediğinizi varsayarsam gün geçmeden menü bildirimi yapmaya gayret etmelisiniz.
Arrietty_
sedulu
O_sevincli_ki
H3RA_
Sabah 》 Sut, tahin, minik muz ve espresso ile smoothie
Öğlen 》 mantarlı omlet ve kasar loru
Aksam》 Mantar corbasi
Ara 》 Ananas 1 dilim
Spor 7000 adım 350 p
Takımcak regliyiz yineAyy ne güzel karşılama valla öyle özledim ki takımı.Kimler kaç kilo oldu? naptınız ben yokkennn
Ay yesemmi ki vicdan yaparmıyım ki sonra.Super regl gunu, cumadan once inmis olursunReglsen hadi bi dilim kek ye madem kiyamam, gece degil ama yarin sabah sekersiz kahvenle birlikte.
Dun popisimin fotosunu atmistim, bugun size tum body atayim.
Ben de boyle seyler yapiyorum yoga yaparken, sanmayin ki baska seyler
Eki Görüntüle 2792481
Detoks suyu gibi hazırla şişen hep yanında dursun. Ben 2/3 ay öncesinde gün boyu içmesem aklıma gelmezdi. Bu şekilde alıştırdım kendimi. Şimdi biraz zaman geçse dilim damağım kuruyor vücut istiyor suyu.En fazla 5 bardaktır ya çok içemiyorum içim almıyor,
Ben bunu bir akşam denemiştim, sabahına da aynısını yaptım. En sıkıntılı dönemlerimden biriydi, faydasını gördüm canımKızlar bu gece birşey denemek istedim
Şimdi 2 kuru kayısı ve 1 incir yedim üzerine de en az 400 ml su içtim
Günlük tükettiğim suyun dışında
Sabaha ne olacak merak ediyorum
H3RA_ 5300 adim 265 puan
Beni listeye ekleme ben tek takılıyorum sadece paylaşmak için yazıyorum canım
Kaptancım kusura bakma hemen paylaşıyorum. Ben aslında yemegi hemen yazacağım da sporu akşam yapıyorum. Ayrı ayrı paylaşırsam size daha zor olur diye gece toplu yazıyorum. Geç oluyor bu şekilde de.Kızlar bu saate kadar bekledim ama hala menü bildirimi eksik olanlar var. Bu saatlerde yemek yemediğinizi varsayarsam gün geçmeden menü bildirimi yapmaya gayret etmelisiniz.
Anladım canım teşekkür ederimCanım ilk başta ayırmaya çalıştık, atıyorum leslie yapmadan önce adım sayını not etmen gerekiyordu. Bir iki kez bunu yaptım diğer spora geçmeden adım sayımı alıp başka spor yaptım. Sonrasında saati takmayı unuttuğum için yanan adımlarım oldu. Yada bu şekilde yapmazsam diğer arkadaşlara haksızlık oldu. Kaptanlarımız hareket berekettir demiş olacak ki ayırmayı bıraktık.
Zaten adım tablosu ayrı spor tablosu ayrı hepsinde ayrı derecelendiriliyorsun. Ben adımsayarımı ya kolumda ya cebimde taşıyorum artık. Sende öyle yap yanmasın puanların.
Yarın sabah adım tablosunu düzenlerken eklerim senin adımlarınıda.
Sadece gece yatmadan puanlarını yazmaya dikkat et. Ertesi güne öğleden sonraya kalırsa ekleyemiyoruz puanları. Çünkü takip açısından karışıyor.
Bu çoktu işte. Su gerçekten metabolizmayı hızlandıran birsey. Bir şişe belirlesen onu hep yanında tutsan gördükçe içersin en azından yada tele alarm kurup her saat başı bir bardak su gibi ya da bunun için uygulamalar var su iç diye bildirim gönderiyorSuyla pek aram yok desem. Susadılça içiyorum
Menü çok iyi canım afiyet olsunSabah Yulaf ezmesi muz öğlen Türk kahvesi 1 avuç kuru yemiş 1 adet cennet hurması kurusu akşam kapuska salataMelegimkorusun sedulu @arrietty
Sporda şahane canım. Benim de gün fena değildi bu günü de atlattık şükürSporum 11500 adım 575 puan 60 mekik 120 puan 100 ip atlama 50 puan toplam 745 puan bende bu kadar sen nasılsın eşimMelegimkorusun sedulu @arrietty
Herkes kendine kolay nasıl geliyorsa öyle yapıyor sanırımBen leslieyi de adim olarak sayıyorum, ayrica hesaplamiyorum. Böyle kolayıma geliyor.
Canım ya Türkiye ile aramızda 2 saat fark var, birde ben sporumu gündüz yapamadım diye oğlum uyusun die bekledim yeni bitti kusura bakma ben biraz geç yazmış oldum. Hepsini birden yazınca daha derli toplu oluyor sizdede ayrı ayrı etiket olmuyorKızlar bu saate kadar bekledim ama hala menü bildirimi eksik olanlar var. Bu saatlerde yemek yemediğinizi varsayarsam gün geçmeden menü bildirimi yapmaya gayret etmelisiniz.
Ahhh sen ve beeennesmeriiim gayet iyi olmakla birlikte 66 kiloyum ahahaha lütfen sen kırmış ol takılmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?