Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bu saate kadar bekledim ama hala menü bildirimi eksik olanlar var. Bu saatlerde yemek yemediğinizi varsayarsam gün geçmeden menü bildirimi yapmaya gayret etmelisiniz.
Ben dün atmıştım diye hatırlıyorum. Şimdi de hemen gönderiyorum proje çalışıyordum yeni bitti yeni oturdum

Sabah 》 Mantar corbasi
Öğlen 》 Mantar corbasi , lor
Akşam 》 Mantar corbasi
Ara : sütlü kahve
Yemek için vaktim yoktu sürekli çorba yedim özel bir diyet değil:)
Spor : 7000 adım
Arrietty_
H3RA_
O_sevincli_ki

Ayy ne güzel karşılama valla öyle özledim ki takımı.Kimler kaç kilo oldu? naptınız ben yokkennn
Takımcak regliyiz yine Cumaya kadar şişlerimiz iner inşallah
Senin iki günlük kaçamak şaşırtma olmuştur belki. 66 lardan kurtulursun

Super regl gunu, cumadan once inmis olursun Reglsen hadi bi dilim kek ye madem kiyamam, gece degil ama yarin sabah sekersiz kahvenle birlikte.
Ay yesemmi ki vicdan yaparmıyım ki sonra.
Benim regl 10 güne yakın sürüyor çok ümidim yok cuma ile ilgili.Bol bol ödem atıcı bir şeyler içeyim bari bu hafta.
Dun popisimin fotosunu atmistim, bugun size tum body atayim.

Ben de boyle seyler yapiyorum yoga yaparken, sanmayin ki baska seyler
Eki Görüntüle 2792481
yogalarını gördükçe seni hep bu şekilde hayal etmiştim zaten
En fazla 5 bardaktır ya çok içemiyorum içim almıyor,
Detoks suyu gibi hazırla şişen hep yanında dursun. Ben 2/3 ay öncesinde gün boyu içmesem aklıma gelmezdi. Bu şekilde alıştırdım kendimi. Şimdi biraz zaman geçse dilim damağım kuruyor vücut istiyor suyu.
Kızlar bu gece birşey denemek istedim

Şimdi 2 kuru kayısı ve 1 incir yedim üzerine de en az 400 ml su içtim

Günlük tükettiğim suyun dışında

Sabaha ne olacak merak ediyorum
Ben bunu bir akşam denemiştim, sabahına da aynısını yaptım. En sıkıntılı dönemlerimden biriydi, faydasını gördüm canım
H3RA_ 5300 adim 265 puan

Beni listeye ekleme ben tek takılıyorum sadece paylaşmak için yazıyorum canım
biliyorum canım

U
Kızlar bu saate kadar bekledim ama hala menü bildirimi eksik olanlar var. Bu saatlerde yemek yemediğinizi varsayarsam gün geçmeden menü bildirimi yapmaya gayret etmelisiniz.
Kaptancım kusura bakma hemen paylaşıyorum. Ben aslında yemegi hemen yazacağım da sporu akşam yapıyorum. Ayrı ayrı paylaşırsam size daha zor olur diye gece toplu yazıyorum. Geç oluyor bu şekilde de.

Sabah:
2 wasa
2 dilim sucuk
1 dilim peynir

Ara: Kayısılı form çayı

Aksam:
2 tavuk baget (fırında)
Salata ve yoğurt

Su: 2.5 litre

Spor:
11054 adım 552 puan
40 dk zumba 280 puan
25 squat 50 puan
Toplam 882 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_
Zeytur

Salata çok lezzetli olmuştur eminim hem de çok besleyici Afiyet olsun ❤

Anladım canım teşekkür ederim
Suyla pek aram yok desem. Susadılça içiyorum
Bu çoktu işte. Su gerçekten metabolizmayı hızlandıran birsey. Bir şişe belirlesen onu hep yanında tutsan gördükçe içersin en azından yada tele alarm kurup her saat başı bir bardak su gibi ya da bunun için uygulamalar var su iç diye bildirim gönderiyor
Sabah Yulaf ezmesi muz öğlen Türk kahvesi 1 avuç kuru yemiş 1 adet cennet hurması kurusu akşam kapuska salata Melegimkorusun sedulu @arrietty
Menü çok iyi canım afiyet olsun
Sporum 11500 adım 575 puan 60 mekik 120 puan 100 ip atlama 50 puan toplam 745 puan bende bu kadar sen nasılsın eşim Melegimkorusun sedulu @arrietty
Sporda şahane canım. Benim de gün fena değildi bu günü de atlattık şükür

Selam kızlar
Pazar menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 30gr peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, yeşillik

Ara: 3 kuru kayısı+ 10çiğ fındık+ sütlü kahve

Ara: yoğurt+ 2 dilim ayva + 1 tatlı kaşığı chia+ tarçın

Akşam
Zeytinyağlı pazı yemeği + yoğurt+ salata

Su: 3lt
Spor: Leslie 45dk: 315puan
Adım: 12000adım : 600 puan
Toplam: 915 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ S sadece_ben

Canım ya Türkiye ile aramızda 2 saat fark var, birde ben sporumu gündüz yapamadım diye oğlum uyusun die bekledim yeni bitti kusura bakma ben biraz geç yazmış oldum. Hepsini birden yazınca daha derli toplu oluyor sizdede ayrı ayrı etiket olmuyor

esmeriiim gayet iyi olmakla birlikte 66 kiloyum ahahaha lütfen sen kırmış ol takılmaları
Ahhh sen ve beeenn napıcaz boyle yaww. Benım tartım 2 haftadır ama ıyıkı yok cıkmaya korkuyorum bı gelsın de bana süpriz yapsa keske
Muhtemele halaa 63 lerdeyım

Hem tr ile arada 2saat var erken dedim hem tüm günüm yolda geçti bugün.
5276adım : 264puan
20dk yoga : 140puan
Toplam 404puan
Yarın pilatesim var. Acısını çıkarıcam

Arrietty_ sedulu H3RA_ istanbulin

Eklentiler

• Screenshot_20210228-233039_FatSecret.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 21
  • 20210228_232654.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 28
***Gunaydin kizcelerim , yeni haftaniz cok mutlu, saglikli, keyifli gecer umarim.

***Bugun KONTROL TARTI gunumuz, ac karnina tartilip, kilonuzu ve cuma gunu icin hedefinizi yazmayi unutmayin. (Fotograf paylasmaniza gerek yok, sadece cuma gunleri fotografli tarti bildirimi yapiyoruz.)

Tarti hepinizin yuzunu guldurur umarim

Herkese günaydın.
Arrietty_ , sedulu kizlar inşaallah geldim demiştim ama, maalesef gelememisim.
Kendinize iyi bakın.
Sağlıklı, mutlu, bol eksili günler diliyorum.
Gunaydin Abla. Saglik olsun. Zorlama kendini. Seni burda Kisa sure görmek guzeldi yinede. Sende cok dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…