Sabah yediğimi yazmıştımTek ogun mu?
Oyle ise dolu dolu yedin insallah. Su ve adim sayisi guzel
Merhabalar bugün menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 20 gr tulum peyniri 3 zeytin maydanoz
Ara 2 kuru kayısı 2 ceviz türk kahvesi
Öğle 1.5 kase kabak çorbası 2 kaşık yoğurt
Ara 2 yk kadar irmikli pekmez ile tatlandırılmış tatlı
Akşam 1 tabak türlü yemeği 2 kaşık bulgur pilavı
Su 3.5 lt
Spor 30 dk kardiyo 210 puan
10 dk plates 70 puan
11000 adım 550 puan
Toplam 830 puan valla bu hafta eşsiz kaldım gibi oldu hiç ses yok benim eşten kendi kendime topluyom spor puanlarını
Arrietty_ sedulu H3RA_ bnnu
Aynen canım 2 gündür yokbnnu menu bildirimlerinde de
Geçmiş olsun canım sevindim daha iyi olmana toparlarsın inşallah daha da ❤Günaydınlar
kızlar merhaba, evet yazamadım iki gündür benim wc problemi çözülmedi nedenini bilmiyorum, hele pazar günü karın ağrısı rahatsızlık verdi çamaşır bile yıkayamadım, içmeden sarhoş olmuş gibi bir iki ufak iş dışında birşey de yapamadım. ama bu sabah biraz daha normale dönmeye başladı . bu hafta görün siz beni.
hafta sonu yalnız bıraktım seni eşim , geldim burdayım bu hafta yürüyüş bandını full kullanmayı planlıyorum. menülerini okudum gayet iyi gidiyorsun ben de hafta sonu menülerimi yazayım
CUMARTESİ
SABAH
2 yumurtadan peynirli omlet
1 minik parça ekmeğe 1 çk tahin-pekmez 1 tk kaymak
ÖĞLE
1 kase süte nesfit ballı bademli
AKŞAM
2 servis kaşığı kavurma
2 servis kaşığı jasmine pilavı
Su:1 lt
Spor:3653 adım 183 puan
PAZAR
SABAH
1 kavurmalı bazlama tost (pazar şeysi)
ARA
1 avuç içi kadar çiğ fındık badem
AKŞAM
1,5 p kıymalı karnabahar (kabızlığa iyi gelir diye yarım tabak daha aldım, iyi de geldi)
Spor: 1529 adım 76 puan (gerçekten kötüydüm yattım çocukla da çok zor oldu yat kalk yat kalk rahatda değildim iş filan yapamadım)
Arrietty_ @_Vera_ sedulu E English_teacherrr
Pekmezli su ne işe yarıyor2 lt su
500 ml maydanoz suyu
200 ml papatya çayı
250 ml pekmezli su
250 ml şekersiz çay
250 ml kefir
Bugün yatağıma ıslatmam inşaallah
Benim de bu aralar karnım gurul gurulKızlar sizlerde şişkinlik falan oluyor mu azda yesem aureklı sabkı cok yemısım gıbı şiş ve gürültülü bı karnım var ya
Ayy o durum insanı çok mutlu ediyo tebrik ederim seni canımMisafire yaptığım hiç birşeyden yemedim kaptanım yemeğe gelmişlerdi üstelik çok mutluyum
Aslında kabak detoksunun dengeyi bozacağını düşünmüyorum daha önce de yaptığım bı detoks bana iyi geliyoEşim eşim ben sana h.sonu ne yazik ki pek eşlik edemedimsiteye menu yazimindan yazimina giriyorum. Yarin da işe başliyorum öyle hazirlikla falan geçti. Kabak detoksunu denemk isterim ama ben tek tip beslenemem. Benim dengemi bozuyor, ac da kalamam. O da dengemi bozuyor. Sen de detoks metoks diye gozunu seveyim güzelim dengeni bozma.
Kurabiyelerden dolayı ceza mı versem sanaMerhaba. Bugunku menum:
12:30
Kirmizi mercimekten yağsız krep
( 1,5 ufak tava buyuklugunde)
2-3 parmak beyaz peynir
1 domates
Maydanoz
1 fincan yesil cay
14:10
1 mercimek krebi
1 dilim hindi füme
1 bardak ayran
Biraz dut kurusu
17:30
Et doner
2 dilim ekmek
Yarim domates
Gun icinde de 3 ufak kurabiye yedim.
Su:
1lt su
1ld dukan
Spor:
3706 adım
185 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ SsSiMqE
Senin regl neden o kadar uzun sürüyo bı doktora gittin mi bununla ilgiliTakımcak regliyiz yineCumaya kadar şişlerimiz iner inşallah
Senin iki günlük kaçamak şaşırtma olmuştur belki. 66 lardan kurtulursun
Ay yesemmi ki vicdan yaparmıyım ki sonra.
Benim regl 10 güne yakın sürüyor çok ümidim yok cuma ile ilgili.Bol bol ödem atıcı bir şeyler içeyim bari bu hafta.
yogalarını gördükçe seni hep bu şekilde hayal etmiştim zaten
Detoks suyu gibi hazırla şişen hep yanında dursun. Ben 2/3 ay öncesinde gün boyu içmesem aklıma gelmezdi. Bu şekilde alıştırdım kendimi. Şimdi biraz zaman geçse dilim damağım kuruyor vücut istiyor suyu.
Ben bunu bir akşam denemiştim, sabahına da aynısını yaptım. En sıkıntılı dönemlerimden biriydi, faydasını gördüm canım
biliyorum canım
İstikrarda yedigin simitin ve kurabiyenin etkisi olabilir miGünaydın
Süper bir hafta olsun, dolunayın inceltici etkisi olsun
Geçen hafta 71.5
Geçen cuma 71.5
Bu sabah 71.5
Çok istikrarlıyım
Arrietty_ sedulu H3RA_ @istanbulin
2 günlük menünde kahvaltıda hiç yeşillik yok. Wc sorununu etkileyen bir durum bu. Sabahları kuru kayısı ve maydanoz eklersen kahvaltına bu sorunun büyük ölçüde azalır. Keza yine akşam için de aynı durum geçerli zeytinyağlı herhangi bir salata ya da yoğurtlu meze bile bagirsak rahatlatmaya yardımcı olur.Günaydınlar
kızlar merhaba, evet yazamadım iki gündür benim wc problemi çözülmedi nedenini bilmiyorum, hele pazar günü karın ağrısı rahatsızlık verdi çamaşır bile yıkayamadım, içmeden sarhoş olmuş gibi bir iki ufak iş dışında birşey de yapamadım. ama bu sabah biraz daha normale dönmeye başladı . bu hafta görün siz beni.
hafta sonu yalnız bıraktım seni eşim , geldim burdayım bu hafta yürüyüş bandını full kullanmayı planlıyorum. menülerini okudum gayet iyi gidiyorsun ben de hafta sonu menülerimi yazayım
CUMARTESİ
SABAH
2 yumurtadan peynirli omlet
ÖĞLE
1 kase süte nesfit ballı bademli
AKŞAM
2 servis kaşığı kavurma
2 servis kaşığı jasmine pilavı
Spor:3653 adım 183 puan
PAZAR
SABAH
1 kavurmalı bazlama tost (pazar şeysi)
ARA
1 avuç içi kadar çiğ fındık badem
AKŞAM
1,5 p kıymalı karnabahar (kabızlığa iyi gelir diye yarım tabak daha aldım, iyi de geldi)
Spor: 1529 adım 76 puan (gerçekten kötüydüm yattım çocukla da çok zor oldu yat kalk yat kalk rahatda değildim iş filan yapamadım)
Arrietty_ @_Vera_ sedulu E English_teacherrr
Canım eşim harikasın vallaha çok iyi dayanıyorsun sen ben senin gibi yapamam tebrik ediyorumGünaydın minnoşlar
Sayenizde gaza geliyorum
sabah yine 1 litre su ile vitaminler alındı
Hindistan cevizi yağlı badem sütlü latte içildi
Ve birazcı müge anlıya karşı melik çekicem acaba dk mı tutucam kaç kez çektiğimi mi yaziyim bilemedim
12:00 de kahvaltı haşlanmış yumurta domates slaatalık biber
sonra gırla içecek kahveler çaylar
1,5 litrede bu içecek döneminde içerim
akşamda 19:00 da karnıyarık yapacağım 1 adet patlıcan ve yanında salata ve turşu olur
bakalım bugün kaç adım atmış olacağım öğlene kadar ufak bi kargo işim var sonra arkadaşa uğrayacağım hadi bakalım
Arkadaşımıda Aralık ayından beri görmedim tam 7 kg verdiğim anlaşılacak mı bakalım elbise giyiyim bugün
Arrietty_ sedulu H3RA_ Cikocev
Enerji veriyor, demir emilimini artırıyormuşPekmezli su ne işe yarıyor
Aaa hiç duymamıştım çok iyiymişEnerji veriyor, demir emilimini artırıyormuş
teşekkürler canımGeçmiş olsun canım sevindim daha iyi olmana toparlarsın inşallah daha da ❤
çektiğin mekik sayısı kadar puan topluyorsun canım , stersen hem dk tut hem de sayGünaydın minnoşlar
Sayenizde gaza geliyorum
sabah yine 1 litre su ile vitaminler alındı
Hindistan cevizi yağlı badem sütlü latte içildi
Ve birazcı müge anlıya karşı melik çekicem acaba dk mı tutucam kaç kez çektiğimi mi yaziyim bilemedim
12:00 de kahvaltı haşlanmış yumurta domates slaatalık biber
sonra gırla içecek kahveler çaylar
1,5 litrede bu içecek döneminde içerim
akşamda 19:00 da karnıyarık yapacağım 1 adet patlıcan ve yanında salata ve turşu olur
bakalım bugün kaç adım atmış olacağım öğlene kadar ufak bi kargo işim var sonra arkadaşa uğrayacağım hadi bakalım
Arkadaşımıda Aralık ayından beri görmedim tam 7 kg verdiğim anlaşılacak mı bakalım elbise giyiyim bugün
Arrietty_ sedulu H3RA_ Cikocev
aa kayısı unutmuşum cumartesi sabah kayısı yedim kahvaltı öncesi 2 tane2 günlük menünde kahvaltıda hiç yeşillik yok. Wc sorununu etkileyen bir durum bu. Sabahları kuru kayısı ve maydanoz eklersen kahvaltına bu sorunun büyük ölçüde azalır. Keza yine akşam için de aynı durum geçerli zeytinyağlı herhangi bir salata ya da yoğurtlu meze bile bagirsak rahatlatmaya yardımcı olur.
Gunaydin kizlar
Gecen cuma 78.1
Bugun 79.3
Cuma hedef 78 diyeyim
Regl olmadim hala kendimi hazirlamistim oysa ama bu kadarina da hazirlamamistim yaaaa
Bende regl olmuşum arkadaşlar sabah tartıya çıktım
Cuma 87.9
Pazartesi 88.3
Cuma 87
İnşallah tabi karnım o kadar şiş ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?