Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen canım 2 gündür yok bnnu menu bildirimlerinde de

Günaydınlar
kızlar merhaba, evet yazamadım iki gündür benim wc problemi çözülmedi nedenini bilmiyorum, hele pazar günü karın ağrısı rahatsızlık verdi çamaşır bile yıkayamadım, içmeden sarhoş olmuş gibi bir iki ufak iş dışında birşey de yapamadım. ama bu sabah biraz daha normale dönmeye başladı . bu hafta görün siz beni .
hafta sonu yalnız bıraktım seni eşim , geldim burdayım bu hafta yürüyüş bandını full kullanmayı planlıyorum. menülerini okudum gayet iyi gidiyorsun ben de hafta sonu menülerimi yazayım

CUMARTESİ
SABAH
2 yumurtadan peynirli omlet
1 minik parça ekmeğe 1 çk tahin-pekmez 1 tk kaymak

ÖĞLE
1 kase süte nesfit ballı bademli

AKŞAM
2 servis kaşığı kavurma
2 servis kaşığı jasmine pilavı

Su:1 lt
Spor:3653 adım 183 puan

PAZAR
SABAH
1 kavurmalı bazlama tost (pazar şeysi )
1 minik parça ekmeğe 1 çk tahin-pekmez 1 tk kaymak

ARA
1 avuç içi kadar çiğ fındık badem

AKŞAM
1,5 p kıymalı karnabahar (kabızlığa iyi gelir diye yarım tabak daha aldım, iyi de geldi)

Su:1 lt
Spor: 1529 adım 76 puan (gerçekten kötüydüm yattım çocukla da çok zor oldu yat kalk yat kalk rahatda değildim iş filan yapamadım)
Arrietty_ @_Vera_ sedulu E English_teacherrr

Eklentiler

• 791CDAAF-5BFE-42C4-9148-B174F41ADB4B.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 19
  • D49B61C7-A970-49D5-90FE-B0EDB18E2643.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 21
Geçmiş olsun canım sevindim daha iyi olmana toparlarsın inşallah daha da ❤

Günaydın minnoşlar
Sayenizde gaza geliyorum

sabah yine 1 litre su ile vitaminler alındı
Hindistan cevizi yağlı badem sütlü latte içildi
Ve birazcı müge anlıya karşı melik çekicem acaba dk mı tutucam kaç kez çektiğimi mi yaziyim bilemedim

12:00 de kahvaltı haşlanmış yumurta domates slaatalık biber

sonra gırla içecek kahveler çaylar
1,5 litrede bu içecek döneminde içerim

akşamda 19:00 da karnıyarık yapacağım 1 adet patlıcan ve yanında salata ve turşu olur

bakalım bugün kaç adım atmış olacağım öğlene kadar ufak bi kargo işim var sonra arkadaşa uğrayacağım hadi bakalım
Arkadaşımıda Aralık ayından beri görmedim tam 7 kg verdiğim anlaşılacak mı bakalım elbise giyiyim bugün

Arrietty_ sedulu H3RA_ Cikocev

2 lt su
500 ml maydanoz suyu
200 ml papatya çayı
250 ml pekmezli su
250 ml şekersiz çay
250 ml kefir

Bugün yatağıma ıslatmam inşaallah
Pekmezli su ne işe yarıyor
Kızlar sizlerde şişkinlik falan oluyor mu azda yesem aureklı sabkı cok yemısım gıbı şiş ve gürültülü bı karnım var ya
Benim de bu aralar karnım gurul gurul
Misafire yaptığım hiç birşeyden yemedim kaptanım yemeğe gelmişlerdi üstelik çok mutluyum
Ayy o durum insanı çok mutlu ediyo tebrik ederim seni canım
Aslında kabak detoksunun dengeyi bozacağını düşünmüyorum daha önce de yaptığım bı detoks bana iyi geliyo
Kurabiyelerden dolayı ceza mı versem sana
Senin regl neden o kadar uzun sürüyo bı doktora gittin mi bununla ilgili

2 günlük menünde kahvaltıda hiç yeşillik yok. Wc sorununu etkileyen bir durum bu. Sabahları kuru kayısı ve maydanoz eklersen kahvaltına bu sorunun büyük ölçüde azalır. Keza yine akşam için de aynı durum geçerli zeytinyağlı herhangi bir salata ya da yoğurtlu meze bile bagirsak rahatlatmaya yardımcı olur.

Canım eşim harikasın vallaha çok iyi dayanıyorsun sen ben senin gibi yapamam tebrik ediyorum Bu arada mekik kaç tane çektiğine bak ilk sayfada hesaplama var ordan hesapla yaz buraya puanını arkadaşında tabiki şok olacak tabiki 7 kilo az mı

Geçmiş olsun canım sevindim daha iyi olmana toparlarsın inşallah daha da ❤
teşekkürler canım bugün daha iyim toparladım
çektiğin mekik sayısı kadar puan topluyorsun canım , stersen hem dk tut hem de say
aa kayısı unutmuşum cumartesi sabah kayısı yedim kahvaltı öncesi 2 tane
bir de bir arkadaş sirkeli zeytinyağlı su demişti içtim ama o da bende işe yaramadı
ama karnabahar iyi geldi bugün daha iyim, akşam da yiriyiş yaptım mı bu haftayı o yürüyüşsüz günle geçirirsem tamamen düzelir fiyorum çoook hareketsiz kaldım evden çalışma işleri çok sıkıcı

Gunaydin kizlar
Gecen cuma 78.1
Bugun 79.3
Cuma hedef 78 diyeyim
Regl olmadim hala kendimi hazirlamistim oysa ama bu kadarina da hazirlamamistim yaaaa

bak bu sulu patates yemegi iste,
ben deney yapiyorum biliyorsundur,
her gun tartiliyorum,
sonucta her gun kilo verip almiyoruz tabi ki de yediklerimizin etkisini gormek icin daha cok.
Patates yemegi yedigimde ertesi gun 1 kilodan fazla arti gormuslugum var.
o yuzden patatesi sadece firinda patates olarak tuketiyorum, beni o o kadar sisirmiyor sulu yemek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…