Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar sizlerde şişkinlik falan oluyor mu azda yesem aureklı sabkı cok yemısım gıbı şiş ve gürültülü bı karnım var ya

Ne yedigime bagli olarak zaman zaman olsa da ben son zamanlarda cok cok iyi hissediyorum.

Regl falan durumlari istisna tabi.

Ya da wc problemin mi var?

Cikocev canım kalmana çok sevindim
Kpss 'de de başarılı olmanı dilerim
Teşekkür ederim canım inşallah KPSS için duanızı eksik etmeyin psikolojimi bozdu bu sınav
Haklısın canım inşallah bi ayarlama yapacağım en kısa zamanda şu okullar netleşsin açılması o zaman belki rahatça bişeyler yapabilirim

Çok teşekkür ederim canım benim. Evet aslında bu şekilde olması daha iyi olur kimse benim yüzümden eksiye düşmez veya takımı etkilemez free listede olursam

80% Yedigin 20% spor derler zayiflamak icin
Bunu duyan 4.takim kizcelerim simarmasin
Cocuk ve sinav hazirligi derken vakit bulmak zor.
Bence sen suan beslenmeye odaklan
Sporda sinav sonrasi olur insallah
Sevindim kalmana
Teşekkür ederim kaptanım desteğiniz ve anlayışınız için

Son menune baktim.

Aksam yemegimiz ayni gibi.
Bende pirinc yok ama digerleri senin 2 katin kadar. Yaninda ayran da ictim. Ayrica ustune cay su falan baya sivi aldim.

Belki sivi eksikligindendir.
Su icemiyorsan sekersiz cay, kahve,
Veya limonlu/salatalikli su seklinde artirmaya çalış

O zaman bugünki menümü yazayım
Sabah
Bolca yeşillik
1 yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir
Şekersiz çay

akşam
Evde kendim yaptım küçük boy 1 tapeynirli pide
Bi tabak salata

2 litre su
2 kupa yeşil çay

spor da bilekliği takmadım kaç adım attım bilmiyorum ayrıca misafirim vardı bir dakika bile oturmadım daha yeni kalktılar pertim çıktı.

Arrietty_ sedulu H3RA_ Oaktree

Misafire ragmen guzel menu

Harika

Menü Takip Tablosu

3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!

TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

Legendwomen fazla olan bir lahmacundan dolayı 15 dk IA cezası var canım. Cezanı en geç ertesi gün yapmış olmalısın.
Yaptığında etiketleyip bildirmelisin.

Misafir olduğunda menü ayarlaması zordur. Tebrik ederim.
Adım sorun değil şu süreçte yediklerine dikkat edersen kilo verme konusunda yüzün güler eminim

Benim eşim nerde bugün hiç görmedim rockandroll
Eşim eşim ben sana h.sonu ne yazik ki pek eşlik edemedim siteye menu yazimindan yazimina giriyorum. Yarin da işe başliyorum öyle hazirlikla falan geçti. Kabak detoksunu denemk isterim ama ben tek tip beslenemem. Benim dengemi bozuyor, ac da kalamam. O da dengemi bozuyor. Sen de detoks metoks diye gozunu seveyim güzelim dengeni bozma.

Merhaba. Bugunku menum:

12:30
Kirmizi mercimekten yağsız krep
( 1,5 ufak tava buyuklugunde)
2-3 parmak beyaz peynir
1 domates
Maydanoz
1 fincan yesil cay

14:10
1 mercimek krebi
1 dilim hindi füme
1 bardak ayran
Biraz dut kurusu

17:30
Et doner
2 dilim ekmek
Yarim domates

Gun icinde de 3 ufak kurabiye yedim.

Su:
1lt su
1ld dukan

Spor:
3706 adım

185 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ SsSiMqE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…