Kızlar sizlerde şişkinlik falan oluyor mu azda yesem aureklı sabkı cok yemısım gıbı şiş ve gürültülü bı karnım var ya
Teşekkür ederim canım inşallah KPSS için duanızı eksik etmeyin psikolojimi bozdu bu sınav
Haklısın canım inşallah bi ayarlama yapacağım en kısa zamanda şu okullar netleşsin açılması o zaman belki rahatça bişeyler yapabilirimSpor yapmadan kilo veremezsin diye bir şey yok. Ama sporla hem daha hızlı, hem kalıcı, daha incelerek vereceğin kesin. Birde işin sağlık kısmı var tabi. Ruh haline bile çok iyi geliyor.
Sabah normalinden yarım saat önce yada gece yatmadan önce yarım saat de olsa bir şeyler yapamaz mısın? Adımlama 10*2 sguat tekrar adım 10*2 mekik gibi gibi. Süre az ama bol hareket şeklinde.
İnan bende çalıştığım için senelerce spora vaktim olmadığını düşündüm. Akşam eve gel anca yemek, ev toparla, çocuklar derken yorgunluktan gözüm almıyordu. Burada eş yarışları ve cuma tartı zorunluluğu olunca biraz biraz başladım. Şİmdi tam tersi daha enerjik hissediyorum kendimi. Söz meclisten dışarı kendi adıma “bahane değil zaman yarat neutral” dedim. Bir şekilde başladım devam ediyorum, sende tüm gün içinde yarım saat ayarlamaya çalış kendine. Hatta her günde değil haftada 3/4 gün bile olsa kârdır.
Çok teşekkür ederim canım benim. Evet aslında bu şekilde olması daha iyi olur kimse benim yüzümden eksiye düşmez veya takımı etkilemez free listede olursamCanim cok sevindim kalmana, sporu yapabildigin kadar yap, sınava hazırlanıyormussun, evdesin. Ben de hep evdeyim, ücretsiz izindeyim, bir şekilde kilomuzu kontrol altında tutmalıyız, yoksa evde kilolar alıp başını gider, burasi kiloları kontrol etmek ve vermek için çok iyi bir platform. Kaptanın dedigi gibi sinavin olduğu için free listeden devam etme sansinda var.
Teşekkür ederim kaptanım desteğiniz ve anlayışınız için80% Yedigin 20% spor derler zayiflamak icin
Bunu duyan 4.takim kizcelerim simarmasin
Cocuk ve sinav hazirligi derken vakit bulmak zor.
Bence sen suan beslenmeye odaklan
Sporda sinav sonrasi olur insallah
Sevindim kalmana
Bugunku yedıklerımı yazayım
Saat 12:00 kahvaltı yarım yumurta haslanmıs, 1 dılım sosıs, domates, 2-3 çatal menemen, 2 dılım ekmek, 2 dılım peynır
Ara turk kahvesı
Aksam 4 köfte 2 kasık pilav 2 dılım patates
Su 1 lıtre anca
10 dk zumba ( cok yoruluyorum ya)
sedulu
Misafire ragmen guzel menuO zaman bugünki menümü yazayım
Sabah
Bolca yeşillik
1 yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir
Şekersiz çay
akşam
Evde kendim yaptım küçük boy 1 tapeynirli pide
Bi tabak salata
2 litre su
2 kupa yeşil çay
spor da bilekliği takmadım kaç adım attım bilmiyorum ayrıca misafirim vardı bir dakika bile oturmadım daha yeni kalktılar pertim çıktı.
Arrietty_ sedulu H3RA_ Oaktree
Misafire yaptığım hiç birşeyden yemedim kaptanım yemeğe gelmişlerdi üstelik çok mutluyumMisafire ragmen guzel menu
Bence buyuk bir azim dayanabilmek. Tebrik ederim seniMisafire yaptığım hiç birşeyden yemedim kaptanım yemeğe gelmişlerdi üstelik çok mutluyum
HarikaO zaman bugünki menümü yazayım
Sabah
Bolca yeşillik
1 yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir
Şekersiz çay
akşam
Bi tabak salata
2 litre su
2 kupa yeşil çay
spor da bilekliği takmadım kaç adım attım bilmiyorum ayrıca misafirim vardı bir dakika bile oturmadım daha yeni kalktılar pertim çıktı.
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| |||||||
| |||||||
@_Vera_ | MUAF | MUAF | MUAF | ||||
| |||||||
@Serina08 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
E Emeeelll | |||||||
| |||||||
| |||||||
@Ayse_M | |||||||
A Aylakkadin | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
K klbk33 | |||||||
| |||||||
D -DOLUNAY- | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
S sadece_ben | |||||||
| |||||||
|
Misafir olduğunda menü ayarlaması zordur. Tebrik ederim.O zaman bugünki menümü yazayım
Sabah
Bolca yeşillik
1 yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir
Şekersiz çay
akşam
Bi tabak salata
2 litre su
2 kupa yeşil çay
Kızlar herkese merhaba bugünkü menüm
Kahvaltı
Biraz patates kızartması
Domates salatalık
Peynir zeytin
Yarım simit
(Biliyorum olmadı ama sabah dersim vardı geldiğimde kurt gibi acikmistim eşim hazırladı kahvaltıyı ben de dayanamadım ama sonra pişman olup kabak detoksuna başladım)
Öğle
Kabak detoksu
Akşam
Kabak detoksu
Su 3.5 litre
Spor
13000 adım 650 puan
30 dk dans 210 puan
Toplam 860 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ rockandroll
Eşim eşim ben sana h.sonu ne yazik ki pek eşlik edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?