Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ceza ceza ceza

sedulu cok da agir ceza verme, spor puanimizdan falan siler bak

Canım benim kabak detoksu gerçekten aç hissettiren bi detoks. Bak güzel gidiyor ama aç ve yorgun hissettiriyor sanki dayanamayacak ve yapamayacakmışım ben iradeli değilim bak dayanamıyorum bu iş böyle aylarca nasıl devam edecek gibi. Ama asla öyle düşünme bence çok güzel gidiyorsun sakın bozma dayan yapabiliriz hep beraber bende öyle oluyorum ara ara ama geçiyor hamdolsun. Şu zayıflayanlatın hikalerini falan oku benim motivasyonum kaçınca öyle yapıyorum. Yapabiliriz birlikte bırakma sakın bırakma herkesin aaa simgeye bak bu simge mi inanamıyorum diyeceği günler düşünnn

Selam kızlar
Bugünki menüm;
Sabah
1 h yumurta

ara
3 kuru erik
1 kuru kayısı

öğle
2 dilim maraş böreği Dışarıda işimiz vardı ayak üstü atıştırıp çıktık

Akşam
1 p mantarlı risotto
1 kase cacık

Su: 1 lt(dılarıdaydım içemedim)
Spor: yarım saat yürüyüş bandı(rampalı tempolu)
Toplam adım 3784- 189 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu E English_teacherrr

Eklentiler

• 404F5A49-7EA0-4F0F-BBF6-E667B1E97C9D.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 17

kotu degil aslinda da beyaz ekmekse kotu,

tb ekmegi olsun lutfen

Eşim geçmiş olsun bugünki menün de adımın da çok iyi

Sabah hiç bişe yememişsin canım sadece yumurta yeterli olmaz bence ve börek için bi ceza vermem gerekli sanırım 150 ip atlama olsun suyun da çok az 2 bardak da su içmeni istesem

Su 3.5 lt
Spor 8000 adım 400 puan
sedulu
Hala modum düşük yarına daha enerjik uyanıp zumba Challenge hakkını vermek istiyorum inşallah

challenge gunlerinde ben sabah birazcik sekerli bir sey ekliyorum enerji versin diye.

atiyorum 1 tk tahin pekmez veya bal gibi. Sekersiz fistik ezmesi ile birlikte hem doyurucu hem de enerji verici oluyor, hem de arada odul gibi.

yarin menunu de detoks falan degil dengeli bir menu olarak ayarlarsan ve bir kac gun boyle gidersen keyfin yerine gelecektir.

bir de cok modun dusuyorsa cidden vitamin eksikligi var mi diye de danisabilirsiniz doktora.
Ben d vitamini almayayim, olu gibi gezerim, yataktan cikmaya enerji bulamam.
Yine burada takimla spor olayini da artirdigim icin ornegin magnezyum almaya basladim.
Bunlar bana acayip enerji veriyor su an, ayni zamanda da cok pozitif oluyorum.

Yaa ne kadar güzel yazmışsın resmen yanımda bu sözleri söylüyormuşsun gibi desteğini hissettim sağol gerçekten iyi geldi yazdıkların toparlanıp kaldığım yerden yarın tam gaz devam ediyorum inşallah

Harikasından maşallah benim spor o kadar iyi degil bugün sadece leslie yaptim

Menü

Sabah yemedim gec uyandim öğlen
Tavuk sote ve yogurt

Arada bi tane galeta

Aksam
Mercimek yemeği ve salata

Leslie 2 mil 210 puan
2 litre su
kayisili form cayi da içtim
Benim bağırsakları baya çalıştırıyor

burada da sebzesiz bir menu,
hepinize ben ceza vercem simdi heeeeeee

Hindistan cevizi yağlı lahve zeytin yağı ve aspir yağı çok güzel tok tuyor hiç acıkmıyorsun ben Aralık ayından beri if yapıyorum

hic damak tadima uygun degil diye dusunuyordum ama o pozitif enerjiniz bana oyle gecti ki bir sans verecegim bu kahveye.
Nasil yapiyoruz, normal filtre kahvemi yapip icine kasikla koyup karistiracak miyim, yoksa yagi eritecek miyim?

ceza ceza ceza

sedulu cok da agir ceza verme, spor puanimizdan falan siler bak
Aman gözünden kaçmasın hiç bir şeyy

İki aydır ağzıma çikolata sürmemişim, üstelik regliyim. Nasıl gözüm döndüyse ikramı geri çeviremedim. Aklım başıma geldiğinde çok geçti

sedulu cumaya etkisi kalmayacak gibi kes cezamı

Aksam o son dilim ekmek olmasaydi. Diyor ekmekci kaptan
Menu gayet dengeli

Benimde aklimda bulunsun yeme pencerem kapanmadan bu kahve. Onceleri tereyag ve labne katiyordum. Hem tadi sahane hemde uzun sure tok tutuyor.

canim bazi doktorlara gore bu tarz bir kahve omadi bozmuyor, hatta oruc suresini artirabilmek icin oneren de var.
tabi boyle 2 3 bardak degil de bir bardak mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…