Canım benim kabak detoksu gerçekten aç hissettiren bi detoks. Bak güzel gidiyor ama aç ve yorgun hissettiriyor sanki dayanamayacak ve yapamayacakmışım ben iradeli değilim bak dayanamıyorum bu iş böyle aylarca nasıl devam edecek gibi. Ama asla öyle düşünme bence çok güzel gidiyorsun sakın bozma dayan yapabiliriz hep beraber bende öyle oluyorum ara ara ama geçiyor hamdolsun. Şu zayıflayanlatın hikalerini falan oku benim motivasyonum kaçınca öyle yapıyorum. Yapabiliriz birlikte bırakma sakın bırakma herkesin aaa simgeye bak bu simge mi inanamıyorum diyeceği günler düşünnnBugünkü menüm
Sabah:
2 yumurtayla menemen
2 dilim tb ekmeği
3 siyah zeytin
2 yk lor
Öğle:
Çeyrek ekmek
Lor peynir
Roka
Akşam:
4 Tane fırın köfte
Bol salata
Yoğurt
Su ve sporu daha sonra paylaşayım
Arrietty_ sedulu H3RA_ @rockandroll
Iyı aksamlar kızlar
Menumu yazayım tabı menuyede benzemedı bugun cok yedım boğazıma tükürem
sabah 2 dılım peynır 1 dılım ekmek, 1 kasık tahın pekmez, cay
ara sütlü nescafe
Ara. 2 gun kurusu,1 ıncır,1 avuc kabak cekırdegı
aksam: balık ekmek (yarm ekmek)
1.5 lt su
Dünkü ve bugunku adımlarım
sedulu Arrietty_
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Mathteacher27
Sabah
2 yumurta ile omlet
2 küp tahin helvası
Ara
1 avuç fıstık
3 kuru kayısı
Akşam
1 tabak yeşil mercimek
1 kase salata
1 dilim ekmek
1 bardak acılı şalgam
Spor
8000 adım =400
300 bölgesel =150
Toplam=550 puan
Eşim geçmiş olsun bugünki menün de adımın da çok iyiBugün menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği biraz tulum peyniri domates biber 3 zeytin 1 çk çemen
Ara 2 kuru kayısı 2 ceviz biraz antep fıstığı
Öğle 1 kase şehriye çorbası
Ara 1 elma bugün biraz tansiyonum düştü şuan hala başım dönüyo ve çok ağrıyo 1 avuç kadar tuzlu kraker yedim malesef
Akşam 1 tavuk pirzola 1 tane biber 2 kaşık bulgur pilavı haşlanmış karnabahar salatası
Su 3.5 lt
Spor adım 10000 500 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ bnnu
Sabah hiç bişe yememişsin canım sadece yumurta yeterli olmaz bence ve börek için bi ceza vermem gerekli sanırım 150 ip atlama olsun suyun da çok az 2 bardak da su içmeni istesemSelam kızlar
Bugünki menüm;
Sabah
1 h yumurta
ara
3 kuru erik
1 kuru kayısı
öğle
2 dilim maraş böreğiDışarıda işimiz vardı ayak üstü atıştırıp çıktık
Akşam
1 p mantarlı risotto
1 kase cacık
Su: 1 lt(dılarıdaydım içemedim)
Spor: yarım saat yürüyüş bandı(rampalı tempolu)
Toplam adım 3784- 189 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu E English_teacherrr
Su 3.5 lt
Spor 8000 adım 400 puan
sedulu
Hala modum düşük yarına daha enerjik uyanıp zumba Challenge hakkını vermek istiyorum inşallah
Yaa ne kadar güzel yazmışsın resmen yanımda bu sözleri söylüyormuşsun gibi desteğini hissettim sağol gerçekten iyi geldi yazdıkların toparlanıp kaldığım yerden yarın tam gaz devam ediyorum inşallahCanım benim kabak detoksu gerçekten aç hissettiren bi detoks. Bak güzel gidiyor ama aç ve yorgun hissettiriyor sanki dayanamayacak ve yapamayacakmışım ben iradeli değilim bak dayanamıyorum bu iş böyle aylarca nasıl devam edecek gibi. Ama asla öyle düşünme bence çok güzel gidiyorsun sakın bozma dayan yapabiliriz hep beraber bende öyle oluyorum ara ara ama geçiyor hamdolsun. Şu zayıflayanlatın hikalerini falan oku benim motivasyonum kaçınca öyle yapıyorum. Yapabiliriz birlikte bırakma sakın bırakma herkesin aaa simgeye bak bu simge mi inanamıyorum diyeceği günler düşünnn
Arrietty_ sedulu H3RA_ Dilber Hala
1.5 litre su ictim
Sabqh 3 yk musli 1 bqrdak süt
Ara 3 ceviz
Ogle ton balikli salata
Aksam haslanmis karnabahar havuc ve yogurt 1 dilim ekmek
14 bin adim 700 puan
Iyi geceler herkese
Hindistan cevizi yağlı lahve zeytin yağı ve aspir yağı çok güzel tok tuyor hiç acıkmıyorsun ben Aralık ayından beri if yapıyorum
Evet bugun cok kötü ya.burada da sebzesiz bir menu,
hepinize ben ceza vercem simdi heeeeeee
Aman gözünden kaçmasın hiç bir şeyy
Aynen canım hadi bakalım yarın bomba gibi olacaksınYaa ne kadar güzel yazmışsın resmen yanımda bu sözleri söylüyormuşsun gibi desteğini hissettim sağol gerçekten iyi geldi yazdıkların toparlanıp kaldığım yerden yarın tam gaz devam ediyorum inşallah
Aksam o son dilim ekmek olmasaydi. Diyor ekmekci kaptan
Benimde aklimda bulunsun yeme pencerem kapanmadan bu kahve. Onceleri tereyag ve labne katiyordum. Hem tadi sahane hemde uzun sure tok tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?