Balık yağını 10yıldır fln kullanıyorum heralde. Tropikal kokuları sevmesem de hindistan cevizi yağını deneyeceğim kahvede.Ben zeytinyağ , hindistancevizi yağı hatta kahveme katıyorum sonra aspir yağını alıyorum ayrıca sabah akşam balık yağı hapı alıyorum
Aslında kokusu yok kahve baskın oluyorBalık yağını 10yıldır fln kullanıyorum heralde. Tropikal kokuları sevmesem de hindistan cevizi yağını deneyeceğim kahvede.
Yararını bir kez daha duydum bakalım :)
Uygulama uzerinden olmuyor diye biliyorum ama internet uzerinden yapinca oluyor ortakBugünün tartı fotosunu sabah cektim ama uzerine tarih yazili kagit koymayı unuttum yaa yine benim listeye girmem gecikecek. Telefondan fotoğraf yüklenmiyor bilgisayar olmasi lazim demi yıllardır siteden uzak kalınca herşeyi unutmusumm
Hoşgeldin canımKullanıcı Adı : AOMİNE DAİKİ
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: MÜHENDİS
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : EVLİ
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1
Yaşadığınız şehir: ANKARA
Boyunuz : 155
Kilonuz: 61,5-62 arası
Hedef kilonuz : 56
Kilo alma hikayeniz : DOĞUM
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
KENDİMİ ZAYIF SEVİYORUM
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
EVET HEP 4.takım üyesiydim hamilelikten dolayı ayrılmıştım
Arrietty_
Kaptanım yarın tartılır net kilomu yazarım.. ayrıldığım kilo civarıyım max. 62 ama net olsun sabah
Off ben neden böyle mal oldum acaba kusura bakma perşembe sandım menümü ama güzel menüydü adımlar çarşambaya göre azdı amahayret sanki test sonucu aninda cikiyor.
biz gittigimizde ayni gunku testleri aksam gonderiyorlardi laboratuvara erken gec bi fark yoktu.
persembe degil dunku menum canim.
bugun daha 2500 de kaldim. firsatim olursa 15 dk bile olsa leslie yapmak istiyorum.
69.1 in altina dusersem %5 fazlasindan girme sansim kalmiyor listeye. izne ayrildigim kilo olan 65.8 e kadar da free takilirsam motivasyonum duser diye korkuyorum.
menuleri gununde paylasmadigimdan benim hatam canim. bugun yine dununkini paylasicamOff ben neden böyle mal oldum acaba kusura bakma perşembe sandım menümü ama güzel menüydü adımlar çarşambaya göre azdı ama
Ama moralini bozma regl elbette ödem yapar bende de aynı sorun var. Reglden sonra büyük düşüşü görürsüngunaydin kizlar
regl oldum 69u ucundan gorme hayallerim suya dustu
Eki Görüntüle 2795639
izne ciktigim 65.8
pazartesi 70.90
bugun 70.55
ayy heyecandan unutmuşum vallahi çektim sabah erkenden hemen ekliyorumTebrikler kuzum
Foto bildirimi unutma. Yoksa listeye engel oluyor
Güzel gidiyor canım sendeŞVaryemez abla rüyamda seni gördüm hatta sana ozrengin dşyotlafın diyordum ama katilmişsin abla angeline jolieyi öldürdün. Niye bunu yaptın ablaa?
4.takımın güzel kızları fit kızları nasılsınız nasıl gidiyor hayat diyet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?