Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben zeytinyağ , hindistancevizi yağı hatta kahveme katıyorum sonra aspir yağını alıyorum ayrıca sabah akşam balık yağı hapı alıyorum
Balık yağını 10yıldır fln kullanıyorum heralde. Tropikal kokuları sevmesem de hindistan cevizi yağını deneyeceğim kahvede.
Yararını bir kez daha duydum bakalım :)

Balık yağını 10yıldır fln kullanıyorum heralde. Tropikal kokuları sevmesem de hindistan cevizi yağını deneyeceğim kahvede.
Yararını bir kez daha duydum bakalım :)
Aslında kokusu yok kahve baskın oluyor

Uygulama uzerinden olmuyor diye biliyorum ama internet uzerinden yapinca oluyor ortak

Hoşgeldin canım

Off ben neden böyle mal oldum acaba kusura bakma perşembe sandım menümü ama güzel menüydü adımlar çarşambaya göre azdı ama

Dünkü menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta 2 dilim kaşar 9 zeytin 1 köz kapya
Öğle hc yağlı kahve 6 badem
Akşam 200 gr biftek salata 1 dilim ekmek
Spor 15 dk leslie 105 puan
14 bin adım 700 puan
Sismaniye

Kiloma gelince eve geldiğimde yine 65.8 gördüm
Reglime çok az kaldı o yüzden azıcık ödemim var ama eskisi gibi şişmedim

sedulu senin de bebişin hastaydı galiba tam geçmiş yapamadım. Çoook geçmiş olsun çocuklar hasta olunca annelerinde onlarla hasta oluyor gibi her şeyi çekiyorlar. Ufak bir soğuk algınlığı klasik çocuk hastalığıdır umarım.

Arrietty_ inşallah senin kuzunun da soğuklardandır. Çok geçmiş olsun. Güzel kuzuları Allah korur.

H3RA_ nasılsın kaptanım? Bu hafta berbat bir üye oldum. Ben kaptanken biri böyle düzensiz gelse gitse çok kızardım. Okul, taşınma, aile, maddi sorunlar arasında bir Arap saçı oldu onu çözmeye çalıştım bu hafta hep. Kusuruma bakma lütfen. Artık bana eş felan vermeyin tablolara da ekleyip boşuna emek harcamayın benden adam olmaz

Güzel gidiyor canım sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…