Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne kusuru güzellik hayatına yeni bir düzen getiriyorsun. Kaptanlığında üyeliğinde 10 numara kendine haksızlık etme. Hem bıcır bıcır renk katıyorsun gruba, hem gayet sorumluluklarını yerine getiriyorsun. Bu hafta evdeysen katıl yine eşleşmeye. Senin içinde iyi olur bence
Kızlar ben yükleyemiyorum sistem hata veriyor fotoğrafı
Ben telefonun internet uygulamasından giriyorum hep siteye. Yüklemede problem yaşamıyorum.
Ben eşleşmek istemiyorum karşındakine haksizlik yapıyorum gibi geliyor
Öyle düşünme bildirimlerini düzenli yaptığın sürece haksızlık etmiş olmazsın. Sporu da sürecine destek amaçlı ve sağlığın için yapıyorsun. Adım sayılarını artırmak tamamen senin elinde. Evet anne olduğumuz ve ev sorumluluğumuz nedeniyle meşgalemiz çok ama günün yarım saatini kendine ayırırsan her şey çok daha güzel olacak inan. Ben bazen canım istemese de sırf eşim için bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Bu bile motivasyon oluyor. Sonra bir bakıyorsun sporsuz duramıyorsun, alışkanlık oluyor.

Benim telefonumda sıkıntı varmış arkadaşa gösterdim ne yapacam

Günaydın eşim ben dün unuttum sporumu yazmayı çok yorgundum 10000 adım 500 puan A arrietty sedulu Melegimkorusun

Tebrikler eşim. Verilecek kilo az olunca süreçte zor oluyor . Sen doru yoldan gittiğin sürece elbet bir yerde kırılacak o kilo belki de vücudu şaşırtmak lazım ekstra ara öğün yada öğle yemeği ekleyebilirsin Ben de teşekkür ederim bu hafta eşliğin için

Eline sağlık canım eşim tebrik ederim bu hafta adımlarına sağlık S sadece_ben

Benim telefonumda sıkıntı varmış arkadaşa gösterdim ne yapacam
Bilemedim canım arkadaşının teline watsapp ten fotoyu atıp. Onun internet uygulamasından yüklemeye çalışsan.
Yada eşinin telinden.
Bilgisayarın varsa bilgisayardan watsapp açıp fotoyu bilgisayara indirip yükleyebilirsin.

Eklentiler

• 20210305_100504.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 33
Kilom 60.55
Gecen hafta 60.10
Fark +450 gr
%0.748
Regl olmama baglamak istiyorum.
Diyetisyen kabiz misin derdi DEGILIM
Ozur dilerim ortak

Eklentiler

• 20210305_124242.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 28
Haklısın canım bu hafta da o zaman eşleştir beni inşallah gayret edecem bu kez yapacam inşallah başarırım

Haklısın canım bu hafta da o zaman eşleştir beni inşallah gayret edecem bu kez yapacam inşallah başarırım
Eydeysen sporu tv izlerken bile yapabilirsin. Ben akşam 22 den sonra müsait olup bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Oturarak izleyeceğime yağ yakarak izlerim diyorum. Gün içinde fırsat yarat kendine. Ve lütfen bildirimleri atlama

Kilom 60.55
Gecen hafta 60.10
Fark +450 gr
%0.748
Regl olmama baglamak istiyorum.
Diyetisyen kabiz misin derdi DEGILIM
Ozur dilerim ortak
aaa ben gerçekten şok oldum olmaz böyle şey, sen benden 10 kat güzel beslendin yaaa ama regl çok çok çok etkiliyor evet ama çok güzel beslenmiştin ya ben üzüldüm valla senin adına tüh

A arrietty

Arrietty_ olculerim
Bir onceki:
28
83
?
105
66
92

Bugun:
28
81
76
105
65
91

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…