Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar ..
ben geldimmm :79:
yasom kabul edersen haftaya cuma listeye girmek istiyorum . böyle depresyondayken iice saldım kendimi bi yerden baslayıp toparlanmam lazım artık kendime gelme zamanı geldi ne dersin

tamam canim,cok iyi olur benim icnde hatta su kaptanligida benden alsan nasil makbule gecer :) suan okadar yogunumki ama kaptanlik yapacak kimse yok diye birakamiyorum ne dersin?

tamam canim,cok iyi olur benim icnde hatta su kaptanligida benden alsan nasil makbule gecer :) suan okadar yogunumki ama kaptanlik yapacak kimse yok diye birakamiyorum ne dersin?

canım gecmişe azıcık baktımda yeni işin hayırlı olsun inş en güzeliyle başarırsın..
kaptanlık sorun değil yapabilrim ama listeye haftaya cuma girmek istiyorum 1.5 kilo fazlam var canım 1 aydır ne yediğimi ne yaptığımı bilmeden yasadım onu verip öyle döneyim listeye..

selam kızlar
dün ve bugün programımı hiç aksatmadım
ama kabızlık devam ediyor
ilaç almak istemiyorum offffff

bu gün yediklerim:

sabah: peynir zeytin, 3 dilim k. ekmeği
domates salatalık
ara: 1 bardak süt, 1 elma
öğle: ızgara tavuk, yoğurt, salata, 2 dilim k. ekmeği
ara: 1 armut, 4 tane kepekli bisküvi
akşam: 8 kaşık sebze yemeği, 2 dilim k. ekmeği
salata yoğurt
ara: 1 elma, 1 armut

sabah erkenden 1 saat yürüyüş:)

Allah razi olsun canim..

valla bir iki hafta daha idare ederim sorun degil,cok rahatlattin beni canim cookk tesekür ederim ,1.5 kiloyuda dert etme veririz el birligiyle ins bende 63 kiloyun gene

günaydın kızlar..

yasom bu sabah diyete basladım inş en kısa zamanda vericem fazlalığımı... tabi sendeee
bu gün cok işim var pek gelemem holter cıkarttırıcam az sonra gidip sonra rapor lıcam sonra 20 lik diş cektiricem ağrım olmazsa aksam gelirim ..

selam kızlar
3 gündür sular yok kafayı yemek üzereyim bugun de gelmicekmiş bi de mevlüt var bugün gitmesem çok ayıp ne yapıcam hiç bilmiyorum
diyete de öyle böyle devam ediyorum çünkü su sıkıntısından minimum bulaşık çıkaracak şeyler hazırlıyorum berbat haldeyim anlicanız..

bijo susuzluk berbat bişe hele bebekle bissürü bulaşık çıkar..kolay gelsin canım..

meyve geçmiş olsun yaşadıklarını az çok takip ettim yazdıklarından ,iyisin şimdi dimi?

yasemin ufaklık içinde üzülme ablam 3 yaşında anca başlamış konuşmaya:)

bende de hiç diyet modu yok ya..poof

Selam kızlar.

Sabahtan beri çocuk odası dekorasyon sitelerinde gezip duruyorum. Kızımın odasını yapışkanlı folyo ile kaplıyoruz.
Perde halı vs değiştircem. Konsept olarak kelebek çiçek yada kalp arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini seçsem acaba.

Diyet açısından süper gidiyorum ama artıdayım. Sinir oluyorum. Montinin bi tek bu yönünü sevmiyorum.

*4.TAKIM 224..ETAP**

hasretim34(63.1/
nidah(/57.9/
deniz1984(86.2/
iremögze(72.9/
mersa(81.5/
_katherina_(72..5/ 72,5/0/%0) Kilo bildirmedi
ebraryusuf(77.8/
eren sezen(73.3 ) yeni üye hedef 60

prenses68( ) yeni üye hedef

4.Takim toplam yüzdesi

Son düzenleme:
ins canim.. zevcan listeye bu hafta girmesen bile vaktin oldugunca takimla ilgilenebilrimisin,listeye girince zaten birakicam ben kaptanligi
oy oy Allah yardimcin olsun canim,berbat bisey susuzluk ya
yok kiz ufaklik gitmiyo terapiye Muhammed Yusuf gidiyo 5 yasinda üzülmüyorum zaten sadece bir önlem malum burda yabancilarla cok ugrasiyolr zamaninda esim r leri söyleyemiyo diye gerizekali okuluna yollamaya kalkmislar

himm kizina sor bence canim :) ben ne durumdayim yarin belli olcak hic bisey yapamiyorum

pişşştt ben geldim...
nasılsın cnm... hemen de kızarmış...küsermiş... yirim ben seniii yirim...

selam kızlar nasılsınız gecmişe bakamıyorum ölüyorum ağrıdan elimde buzla dolanıyorum ..
yasom gelebildiğim kadar cok gelirim ..

şimgi yatmaya gidiyorum by by

kizlar bende giremezsem kilomu yazayim gecen haftaki kilom 71.00
bugünkü kilom 70.6 gitmis baya dahada cook var gidicek insallah bide adetim yaklasti ya sis te var insallah olursam 2 kilo kesin gider hade bakalim tsk ederim kizlar....
bu sefer basaricam

nidahcım tesekkür ederim canım..
diyet modum yok demişsin yanlız aklında bulunsun ben o herhafta ekside gelen nidahımı isterim

*4.TAKIM 224..ETAP**

hasretim34(63.1/
nidah(/57.9/
deniz1984(86.2/
iremögze(72.9/
mersa(81.5/
_katherina_(72..5/ 72,5/0/%0) Kilo bildirmedi
ebraryusuf(77.8/
eren sezen(73.3 ) yeni üye hedef 60

prenses68(71/70.6/0.4/%60) yeni üye hedef ?

4.Takim toplam yüzdesi

inş canım haftaya süper vermeni bekliyoruz.gidicek bu fazlalıkların hepsi hepbirlikte incecik olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…