Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın.
Tartı 73,8 gösterdi. Delirmemek elde değil.

Zevcanım hoşgeldin tekrar aramıza şekerim. Geçmiş olsun dişin için de.

Günaydın.

günaydınnnn sizin grupta diilim ama yinede bildirim yapim dedim özgecimeee

başlangıç:73.80
geçen hafta:72,50
bu hafta:71,00
giden:1,50
toplamda giden:2,80
hedef:59

kilom 58
100gr artıdayım,yAsemin mezun olayım artık ben:) gitmio artık...

Son düzenleme:
pişşştt ben geldim...
nasılsın cnm... hemen de kızarmış...küsermiş... yirim ben seniii yirim...

selam kızlar nasılsınız gecmişe bakamıyorum ölüyorum ağrıdan elimde buzla dolanıyorum ..
yasom gelebildiğim kadar cok gelirim ..

şimgi yatmaya gidiyorum by by

gecmis olsun canim isine döndünmü,nerdesin suan?

Günaydın.

canim diyetini bozmadigin sürece takma kafana sende biliyosun zaten monti iste :)
kilom 58
100gr artıdayım,yAsemin mezun olayım artık ben:) gitmio artık...

sen bilirsin canim.

özgecim nidah mezun olmak istiyor bu hafta arkadasin isterse bizim takima transfer olabilir

bijo susuzluk berbat bişe hele bebekle bissürü bulaşık çıkar..kolay gelsin canım..
sağol canım gece geldi de biraz kendimize geldik, şimdi de iş yapıyorum ara verdim biraz.. bebiş kavanoz maması takıldı iki gün ne yapalım :)

oy oy Allah yardimcin olsun canim,berbat bisey susuzluk ya
hem de ne berbat yasemin kimse yaşamasın kimseee. bu sabah ilk iş bulaşık mak çamaşır mak çalıştırdım ve oğlumu yıkadım içim biraz rahatladı..

*4.TAKIM 224..ETAP** [/COLOR]

hasretim34(63.1/63.1/0/%0 )
nidah(/57.9/58/-0.1/%-0.17)Mezun olmak istiyor
deniz1984(86.2/86.4/0.2/%0.23)
iremögze(72.9/73.8/-0.9/%-1.23)
mersa(81.5/81/0.5/%0.61)
_katherina_(72..5/ 72,5/0/%0) Kilo bildirmedi
ebraryusuf(77.8/
eren sezen(73.3 ) yeni üye hedef 60

prenses68(71/70.6/0.4/%60) yeni üye hedef ?

4.Takim toplam yüzdesi

Son düzenleme:
kızlar bi yemişim bi şişmişim ancak bugün 70 li kilolara indim :S bakalım cumaya kadar inşallah eski kiloma dönerim veya en azından yaklaşırım. ondan sonra da sıkayım biraz da bitsin şu iş valla bi de göbek var uğraşmam gereken pff

yasemin napıyosun evdeki işine başladın mı merak ettim ne yapıcaksın?

70 li kilolarami indin kiz ne yaptin sen 69 kilo degilmiydin :)

evet canim basladim Rabbime sükürler olsun yardimini hic cekmiyor üstümden pazartesi yetismesi gerekiyodu ama dün arayip persembeye ertelemisler o yüzden rahatladim biraz yoksa simdi isin basindaydim :) kartondan aliyom aliyom eksilmiyo hic sanki hhah

haha evet 69.2 ydim. şimdi diyom işte 70.5 falan çıktım sabah.

ne kartonu ne yapıyosun onu merak ettim.

haha evet 69.2 ydim. şimdi diyom işte 70.5 falan çıktım sabah.

ne kartonu ne yapıyosun onu merak ettim.

kiz Allah seni ne etmesin uykum var benim haha bende 80 lerden 70 lere indin sandim sok oldum hey allahim ya hahah

ya nasil anlatsam bir alet var bide 2 karton yani 20.000 adet palstik bide demir o aletle demirleri plastigin icine takiyosun 2 kabloyu birbirine baglamak icinmis...cok basit ama cok fazla 100 tanesi 8.10 dkda yapiliyo

aa evett bizim komşu da çok yapmıştı benzer bişey, biz de gittikçe yardım ediyoduk. allah yardımcın olsun canım su gibi yap inşallah hepsini :)

ben de temizliğe döneyimmm..

kızlarrrr günaydınn,

meyve hoşgeldin tekrar canım, umarım daha iyisindir.

bugün nedense pek bir mutlu başladım güne, dün çok kötüydüm atlattım şükür :)))))

o kadar yoruldum ki kendime biraz izin verdim bugün takılacağım öööleeeeeee canıma da değsinnn

eşimde bu aralar yavaştan bebek lafları falan etmeye başladı pöfffffff

nidah gitme kızzzz, hedefin kaçtı ki senin? az kaldığı kesin bekle bence

yasemincim kolay gelsin 20000 tane öle kartona uzan uzan bitmez kız hemencik salıya bitirirsin sen kesin ben diyim çook azimli gördüm seni :)

bijoux sen de hoşgeldin canım sular da hoşgelmiş :)

çok dağınık oldu yazdıklarım biraz ordan burdan ama olsun bugün buralardayımmmmmm öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…