Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben normal şartlarda oruç tutarsam kilo alırım verebiliyosab ne güzel her zaman tut.bak sana moral bende senin şu anda olduğun kiloya inmeye çalışıyorum
beterin beteri var gördünmü.ama yediklerine dikkat edersen büyüyen yerlerin kendiliğinden küçülür merak etme:))[/QUOTE]
ya cok tesekkür ederim cnm benim üzülme ins sende verirsin bak baya vermissin ne var verirsin insallah tabi bende ya cok istiyom 56 olayim böyle citir gibi insallah tsk ederim cvp yazdigin icin insallah baslicam adetimi bekliyorum ara vermek istemiyorum...

selam kızlar

tam 35 kilo vermek için uğraşıyorum, bu gün tartıldım 500 gr vermişim bile:))

kilo 95 hedef 60

selam kızlar...
ya ben bir kaç buralarda olamıycam...şehirdışına çıkmak zorundayım...cumartesi gelicem bu hafta beni listeye koymayın yada aynı geçin olur mu?
hepinizi özliycem...

Eki Görüntüle 258608 Eki Görüntüle 258608 iyi geceler kızlar 15 dakikada yazdıklarımın hepsini yanlışlıkla sildim.çok güzel bir gün geçirdiğimi ve neler yaptığımın hepsini yazmıştım.bahçede kahvaltı ettik ve bütün bir günü bahçede ve denizde geçirdim.tarçın bu günde denize girdi ve bir erkek köpeğe asıldı.galiba erkeği keşfetti bu gün erkeğide bir görseniz bizimkinin yarısı kadar peşinden ayrılmadı.
kahvaltı:1 dilim börek 1 dilim omlet 4 tane patlıcan kızartma biraz çökelek salatası,1 tane küçük sosis.
1 denizde yüzdüm .
öğlen:2 kaşık patates salatası,1 dilim ekmek ve beyaz peynir.
yarım saat yüzdüm, akşam üzeri yarım saat daha yüzdüm.
akşam:2 kaşık kabak yemeği 1 dilim ekmek ve labne beyaz peynir marmelat.
ara: (canım çok tatlı istedi) 2 tane şeker.
kızlar 1 saattir resim yüklemeye çalışıyorum hepsinde hata veriyor galiba 1 tanesi oldu kısmette ne varsa o çıkacak.

günaydınnnn, kimsecikler yokmuuu
biz sabah yürüyüşümüzü yaptık tarçınla 1 saat yürüdük.sabah kızımı okula yolcu ettim ordanda yürüyüşe gittim.inşallah yeni öğretim yılı bütün çocuklarımıza hayırlı olur.allahım ne onların nede bizim emeklerimizi boşa göndermisin. iki gündür iyi vakit geçirdim ya dün gece eşim döndü ve sabah sabah kavga ettik güne hiç iyi başlamadım.bende kendimi dışarı attım. tarçın ve peşinden koştuğu tek erkek çikoooo:))

günaydin cnm ben burdayim bugun basladim insallah bozmazsam kahvalti:
1 bardak meyveli yogurt light
1 dilim kepek ekmegi
1 bardak cay
1 dilim peynir
insallah 2 hafta icinde ne olcak yazicam bakalim bana destek verirmisiniz
arkadaslar bozmak istemiyorum:80::80:

selam kızlar tarçın çok şirinnn ne güzel eğlenmişsiniz beraber:)

menüler güzel afiyet olsunn..

benim adam evde bugün dışarda olcaz doğum günümmm bugün :)

günaydin kizlar,

hafta sonu yatak odasini yani yeni cocuk odasini boyadik bilgisayrin dügmesine dahi dokunamadim daha bir sürü is var bu hfta buralarda olmamam pek takimi bos birakmayin..

nidahcim dogum günün kutlu olsun canim daha niye güzel yaslara ins.

denizcim tebrik ederim canim rabbim hayirli etsin ins

katherina listeye girdikten sonra ,cikmak icin ancak bir iki hafta izinle cikabilirisn canim ama ayni gecebilirim seni haber vermen yeter,

mersa ne güzel yüzmüssün bende cok istiyorum yüzmek ama bilmiyorum en kisa zamanda bir kursa gidicem ins,,

prenses ve deniz kizlar üzgünüm ama bu katilimla listeye giremezssiniz,paylasiminizi arttirmaniz gerekli..

yorgunluktan ölüyorum kizlar simdilik kaciyorum ne zuaman gelirim bilmem

ben geldim

ama camış gibi yediğim için bu hafta değil haftaya girmek istiyorum listeye bari biraz vereyim de rezillik olmasın

tabiki destek olacaz birbirimize .burda olmamızın amacı bu zaten.sabah gayet güzel devam.

selam kızlar tarçın çok şirinnn ne güzel eğlenmişsiniz beraber:)

menüler güzel afiyet olsunn..

benim adam evde bugün dışarda olcaz doğum günümmm bugün :)
evet artık her günümüz dolu dolu geçiyor tarçınla ,sitede benden daha çok tanınıyor.o bartık benim yürüyüş arkadaşım.

kolay gelsin canım,tadilat işleri zor işler benimde bir sürü iş var ama yapacak hiç isteğim yok.hasretim yüzmek gerçekten çok faydalı kendini çok iyi hissediyorsun bütün stresini atıyosun hem spor yapıyosun hemde eğleniyorsun.

Günaydın kızlar.
Dün giremedim yoğundum.
Diyet iyi gidiyor ama bu hafta sanırım aynı çıkarım.
Montide 2. 3. hafta böyle oluyor.
Sonra işallah vermeye devam.

Dün ki menüm
Sabah
Kepek ekmeğine sandviç

Öğlen tavuk döner

Ara 1 elma

Akşam
Etli patlıcan yemeği ve yoğurt

günaydın kızlarrr:)

pek ugrayamıyaorum,misafir trafigi var evde..diyet güzel gidiyor.amaa 1 gün kaçamak yaptım cezasınıda cekiyorum -lere inemiyorum çünkü
bu sebeten yürüyüşe başladım.işallah cumaya -lerle buluşmak üzere:))

bugünkü menüm:
kahvaltı:1yumurta,diyet peynir,yeşil çay
öglen:süt,dukan galeta olur sanırım
akşam:tavuk gösü sotelenmiş.

3lt su içmeye çalışırım.

günaydınnn,
sabah yürüyüşümüzü yaptık tarçınımla az da olsa .yarım saat kadar dolaştık tempolu bir yürüyüş değildi ama nerde hareket orda bereket dedim ve yarım saat dolaşıp geldim.yememe elimden geldiğince dikkat ediyorum tamamen kesemiyorum çünki tempom çok yoğun,bide şeker hastası olduğum için daha dikkatli yemem gerekiyor.aslında hiç de dikkat etmiyorum saatleri öğünleri hep kaçırıyorum hiç aç kalmamam lazım yoksa hemen şekerim düşüyor ama ben bazen bütün gün yemeğe fırsat bulamıyorum bazen abartıyorum ama bir düzene girecem eminim.kızlar bu kadar yoğunluğun arasında bide iş teklifi aldım eğer altından kalkabilirsem onuda değerlendirmeyi düşünüyorum bakalım nasıl yapacam ,ev ,çocuklar ,tarçın ,yönetim işleri,başlamayı düşündüğüm iş ve tabiii bide kocammm.sabah zaten iş için tartıştık çalışmamı istemiyor.bende yorulsamda yoğun tempoyu seviyorum.bakalım ne olacak.
hala kahvaltı yapmadım ama tarçını aşağı götürmeden baktım midem delinecek gibi bir tane küçük sade gofret yedim.az da olsa ekideyim .

hoş geldin bijomm bende geldimmm.düğünde senin resimlerin yokmu seni merak ettimmm:))
bijom resimleri gördüm çok güzel görünüyosun fıstık gibi olmuşsun helal sana.kardeşinede mutluluklard iliyorum.

bu gün abuk sabuk yemekler yedim

diyetle hiç alakası yok offff
akşam meyveyle geçiştiricem

en azından akşamları dikkat etsek zaten yolun yarısını geçmiş sayılırız.sadece akşam yemeğini kaldırarak kilo veren bir sürü insan var ama benim felsefem yediğin her şeyi yarıya indirmek hareketide ikiye katlamak aslında formül kolay gibide bide uygulayabildsek.

irem cim menün gayet güzel,seninde dediğin ibi duraklama dönemiyse moralini bozma aynen devam et.

misafir gelince zaten bütün dengeler bozuluyor.en azından dikkat etmeye çalış ekmeği kes ne bilim ağır olan şeylerden uzak durmaya çalış.ahh bide ben içebilsem şu suyu sanırım 1 litre bile içmiyorumdur gün boyu.

bende yogun tempoyu seviyorum.çevremdeki herkes nasıl dayanıyosun diyo soruyo? ama yapamam ben diyorum dolu dolu gececek günüm..ama diyetteyken biraz sorun oluyor,abur cubur yasak ya ögün atlamak zorunda kalıyorum dogru oglen yemegi yiyemiyorum ne hazırlayacak nede yiyecek zaman yok.o sebebten hep sütle geçiştiriyorum.

Bende yoğunluğu sevenlerdenim. Sürekli haraket halinde olmak, bişeyler üretmek hoşuma gidiyor.

Ebraryusuf cnm afiyet olsun menün güzel. Yürüyüşle birlikte eminim ineceksin.

Mersa tarçın sayesinde sende yürüyüş yapıyorsun canım bu çok iyi. Birde öğünlerini düzenlesen tam olacak.

bijom resimleri gördüm çok güzel görünüyosun fıstık gibi olmuşsun helal sana.kardeşinede mutluluklard iliyorum.
teşekkürler elif abla bitanesin de ne fıstıgı yahu şişko fıstık :)) neyse başladım tekrardan dün itibariyle bu haftadan sonra ben de listedeyim şu iş bitsin istiyorum artık sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…