günaydınnnn, kimsecikler yokmuuu
biz sabah yürüyüşümüzü yaptık tarçınla 1 saat yürüdük.sabah kızımı okula yolcu ettim ordanda yürüyüşe gittim.inşallah yeni öğretim yılı bütün çocuklarımıza hayırlı olur.allahım ne onların nede bizim emeklerimizi boşa göndermisin. iki gündür iyi vakit geçirdim ya dün gece eşim döndü ve sabah sabah kavga ettik güne hiç iyi başlamadım.bende kendimi dışarı attım.Eki Görüntüle 258635 tarçın ve peşinden koştuğu tek erkek çikoooo:))
tabiki destek olacaz birbirimize .burda olmamızın amacı bu zaten.sabah gayet güzel devam.günaydin cnm ben burdayim bugun basladim insallah bozmazsam kahvalti:
1 bardak meyveli yogurt light
1 dilim kepek ekmegi
1 bardak cay
1 dilim peynir
insallah 2 hafta icinde ne olcak yazicam bakalim bana destek verirmisiniz
arkadaslar bozmak istemiyorum:80::80:
evet artık her günümüz dolu dolu geçiyor tarçınla ,sitede benden daha çok tanınıyor.o bartık benim yürüyüş arkadaşım.selam kızlar tarçın çok şirinnn ne güzel eğlenmişsiniz beraber:)
menüler güzel afiyet olsunn..
benim adam evde bugün dışarda olcaz doğum günümmm bugün :)
günaydin kizlar,
hafta sonu yatak odasini yani yeni cocuk odasini boyadik bilgisayrin dügmesine dahi dokunamadim daha bir sürü is var bu hfta buralarda olmamam pek takimi bos birakmayin..
nidahcim dogum günün kutlu olsun canim daha niye güzel yaslara ins.
denizcim tebrik ederim canim rabbim hayirli etsin ins
katherina listeye girdikten sonra ,cikmak icin ancak bir iki hafta izinle cikabilirisn canim ama ayni gecebilirim seni haber vermen yeter,
mersa ne güzel yüzmüssün bende cok istiyorum yüzmek ama bilmiyorum en kisa zamanda bir kursa gidicem ins,,
prenses ve deniz kizlar üzgünüm ama bu katilimla listeye giremezssiniz,paylasiminizi arttirmaniz gerekli..
yorgunluktan ölüyorum kizlar simdilik kaciyorum ne zuaman gelirim bilmem
ben geldim
ama camış gibi yediğim için bu hafta değil haftaya girmek istiyorum listeyebari biraz vereyim de rezillik olmasın
bijom resimleri gördüm çok güzel görünüyosun fıstık gibi olmuşsun helal sana.kardeşinede mutluluklard iliyorum.hoş geldin bijomm bende geldimmm.düğünde senin resimlerin yokmu seni merak ettimmm:))
bu gün abuk sabuk yemekler yedim
diyetle hiç alakası yok offff
akşam meyveyle geçiştiricem
Günaydın kızlar.
Dün giremedim yoğundum.
Diyet iyi gidiyor ama bu hafta sanırım aynı çıkarım.
Montide 2. 3. hafta böyle oluyor.
Sonra işallah vermeye devam.
Dün ki menüm
Sabah
Kepek ekmeğine sandviç
Öğlen tavuk döner
Ara 1 elma
Akşam
Etli patlıcan yemeği ve yoğurt
günaydın kızlarrr:)
pek ugrayamıyaorum,misafir trafigi var evde..diyet güzel gidiyor.amaa 1 gün kaçamak yaptım cezasınıda cekiyorum -lere inemiyorum çünkü
bu sebeten yürüyüşe başladım.işallah cumaya -lerle buluşmak üzere:))
bugünkü menüm:
kahvaltı:1yumurta,diyet peynir,yeşil çay
öglen:süt,dukan galeta olur sanırım
akşam:tavuk gösü sotelenmiş.
3lt su içmeye çalışırım.
günaydınnn,
sabah yürüyüşümüzü yaptık tarçınımla az da olsa .yarım saat kadar dolaştık tempolu bir yürüyüş değildi ama nerde hareket orda bereket dedim ve yarım saat dolaşıp geldim.yememe elimden geldiğince dikkat ediyorum tamamen kesemiyorum çünki tempom çok yoğun,bide şeker hastası olduğum için daha dikkatli yemem gerekiyor.aslında hiç de dikkat etmiyorum saatleri öğünleri hep kaçırıyorum hiç aç kalmamam lazım yoksa hemen şekerim düşüyor ama ben bazen bütün gün yemeğe fırsat bulamıyorum bazen abartıyorum ama bir düzene girecem eminim.kızlar bu kadar yoğunluğun arasında bide iş teklifi aldım eğer altından kalkabilirsem onuda değerlendirmeyi düşünüyorum bakalım nasıl yapacam ,ev ,çocuklar ,tarçın ,yönetim işleri,başlamayı düşündüğüm iş ve tabiii bide kocammm.sabah zaten iş için tartıştık çalışmamı istemiyor.bende yorulsamda yoğun tempoyu seviyorum.bakalım ne olacak.
hala kahvaltı yapmadım ama tarçını aşağı götürmeden baktım midem delinecek gibi bir tane küçük sade gofret yedim.az da olsa ekideyim .
teşekkürler elif abla bitanesin de ne fıstıgı yahu şişko fıstık :)) neyse başladım tekrardan dün itibariyle bu haftadan sonra ben de listedeyim şu iş bitsin istiyorum artık sıkıldımbijom resimleri gördüm çok güzel görünüyosun fıstık gibi olmuşsun helal sana.kardeşinede mutluluklard iliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?