Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yasemin kolay gelsin tadilat falan zor iş..

bijo hoşgeldinnn:)

kızlar dün doomgünü patlaması yaşadım manyak yedim +500 durumdayım fenaa yani

yasemin kolay gelsin tadilat falan zor iş..

kızlar dün doomgünü patlaması yaşadım manyak yedim +500 durumdayım fenaa yani

zorki ne zor bende hafta sonu hep hazir yedim simdide toparlanmaya calisiyorum ama durdurak yokki daha yeni girdim eve birazdan cikicam yine kresde randevum var sabah oglani konusma terapistine götürdüm dün ufakligi doktora götürdüm dogru dürüst yemek yiyemiyorum ne bulursam onu yiyom ,su is bitene kadar bendende hayir yok malesef,evimi düzenler düzenlemez spora basliycam ins

4.Takimin dikkatine

kizlar kaptanlik yapmak isteyen bir adim öne ciksin lütfen,kaptanligi birakmak zorndayim cünkü artik bir isim var,evde yapacagim bir is ,el isi gibi birsey haftada 20.000 adet yapmam lazim bu durumda kaptanligi yürütemem,kctigim düsünülmesin listeden cikmiyorum ama kaptanlik yapacak vaktim yok malesef

cnm ben adayim yapmak icin ama nasil olcak biraz kurallardan bahsedebilirmisin ..

yasemincim 20 bin adet miii uff sayması bile zor olcak..senin kaptanlığından çok memnundum ama iş olunca bişey diyemiyorumm..kaptanlık sorumluluğunu alabileceğimi düşünmüyorumm..cevap vereyim dedimm..benim fikrim bu.

bugun artı 200 deyimm..üf üff..cumaya kadar gitmelii

sabah-domayes salatalık, peynir,ekme
ara, az makarna yğurt
ara yoğurt, üzüm, az ekmek(çok açtım)
akşam..tavuk, domates salatalık

ara..1 küçük salkım siyah üzüm

40 dk pusetle hızlı yürüdümmmm....

hoşbulduk kızzzzzzzzzzz

hasretimcim ben listeyi biliyorum düzenlemeyi biliyorum kuralları biliyorum malum, ama malesef kaptanlık yapamam çünkü evde minik bebiş var ne zaman girip giremeyeceğim hiç belli olmuyor

herkese günaydın kızlarrrrrrrr

Gününüz aydın, neşeniz bol, ufkunuz açık olsun. Yüreğinizden sevinçler, yüzünüzden gülücükler eksilmesin. Düşmanınız hiç, sevenleriniz çok çok olsun.
Sevgi dolu, hayırlı bir güne açılsın sabahınız,
Günaydın, günaydın herkese:))

kızlar sabah 6 da kalktım ve tarçınımla 1 saat yürüyüş yaptık.inanımaz güzel tarçınla yürümek en iyi yol arkadaşım bütün sinirimi stresimi atıp geliyorum güne inanılmaz pozitif başlıyorum.iyiki hayatıma girdi bebeğim onu çokk seviyorummm.

yasemincim işin için çok sevindim ama kaptanlığı senden daha iyi yürütecek kim varki,aslında bijo bu işi çokk güzel yapar ama dediği gibi onunda bebişi var ,bijoya iyi bir yardımcı olsa biri olmadığında biri takip etse takımı çok da güzel olur bence.bijooo yanına iyi bir yardımcı seçte üstlen şu işi kuralları senden iyi bilen yokkk...

ay ne güzel yaaaaaaaa....valla kıskanıyorummmm

Yasom çok üzüldüm bırakmana.
Yani sadece Cumaları listeler için girsen sadece ve bırakmasan.
Bende yapmak isterdim senden yükü almak için ama vaktim yok eskisi gibi maalesef.

Günaydın bu arada herkese.
Bende artıdayım. Diyetimi bozmadım. Ama şişlik var herhalde. Su içmiyorum fazla ondan olduğu kanısındyaım.
Suyu arttırmam lazım.

günaydin kizlar,

ne yazacagimi bilemiyorum simdi dün aldim isi arkadasdan yapimi cok basit ama basinda durmak gerekiyor ..

ozaman söyle yapalim ben deneyeyim bi kac hafta bakayim yürütebiliyomuyum ama cok fazla gelemem buralara,sizde bana söz veri cuma günü erkenden bildirim yapacaginiza :) en gec 10 da bitirmem lazim listeleri cünkü oglumu 10 da uyutuyorum o sürede isime bakmam lazim o uyurken yapamayacak olan persembe aksamindan yapsin,siz bana yardimci olursaniz elimden geleni yaparim,

günaydin cnm bnm ne güzel günaydin demissin

ohhhh ne güzel cnmn bende cikmak cok ama cok istiyorum ama bebisim var 1 yasinda üsür diye ama bugun hava günesli ya belki cikarim yürüyüse
ama kiskaniyorum ya sen hep cikiyosun ne güzel ohhhh

canim tesekür ederim ama sen suanda listede degilsin takimdan birinin kaptan olmasi gerekiyo

kurallar basit kaptan olarak her cuma listeleri yapman gerekiyo bide takimi ayakta tutman iste :)

cnm ben neden listede degilim ne zaman gircem listeye peki kac haftadir yaziyom yani calisiyorum ama kilo czelgesi olmuyo ben kaydediyorum görünmüyo...

yasemincim hayırlı olsun işin,konuşa terapisti demişsin ufaklığı neden götürüyosun?

kaptanlığı ben de yapamam malum bebekten dolayı..sen devam et yasemin biz elimizden geldiğince yardım ederiz,baktın olmuyo bırakırsın.

cnm ben neden listede degilim ne zaman gircem listeye peki kac haftadir yaziyom yani calisiyorum ama kilo czelgesi olmuyo ben kaydediyorum görünmüyo...
bu hafta cuma günü sabah 10 a kadar bu haftaki kilonu gecen haftaki kilonu ve hedefini belirtirsen girersin listeye canim

canim benim oglan bazi kelimeleri yalnissöylüyo bide almancada kelikme eksigi var kelimerde mesela kapatmaya papatmak diyo pantolona tampol diyo almancadada aynisi o yüzden gidiyoruz canim

selam kızlar ..
ben geldimmm :79:
yasom kabul edersen haftaya cuma listeye girmek istiyorum . böyle depresyondayken iice saldım kendimi bi yerden baslayıp toparlanmam lazım artık kendime gelme zamanı geldi ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…