yasemin kolay gelsin tadilat falan zor iş..
bijo hoşgeldinnn:)
kızlar dün doomgünü patlaması yaşadım manyak yedim +500 durumdayım fenaa yani
tabiki destek olacaz birbirimize .burda olmamızın amacı bu zaten.sabah gayet güzel devam.
tesekkür edrim vnm insallah hafta sonu yazcam nasil olcak sonuc insallah devam ederim bozmam ya korkuyom kendime hakim olamazsam diye bi adetim yaklasti ya cnm cok tatli istiyo
ama yemicem bakalim cok tsk ederim destegin icin cnm bnm
cnm ben adayim yapmak icin ama nasil olcak biraz kurallardan bahsedebilirmisin ..4.Takimin dikkatine
kizlar kaptanlik yapmak isteyen bir adim öne ciksin lütfen,kaptanligi birakmak zorndayim cünkü artik bir isim var,evde yapacagim bir is ,el isi gibi birsey haftada 20.000 adet yapmam lazim bu durumda kaptanligi yürütemem,kctigim düsünülmesin listeden cikmiyorum ama kaptanlik yapacak vaktim yok malesef
cnm ben adayim yapmak icin ama nasil olcak biraz kurallardan bahsedebilirmisin ..
4.Takimin dikkatine
kizlar kaptanlik yapmak isteyen bir adim öne ciksin lütfen,kaptanligi birakmak zorndayim cünkü artik bir isim var,evde yapacagim bir is ,el isi gibi birsey haftada 20.000 adet yapmam lazim bu durumda kaptanligi yürütemem,kctigim düsünülmesin listeden cikmiyorum ama kaptanlik yapacak vaktim yok malesef
hoşbulduk kızzzzzzzzzzzbijo hoşgeldinnn:)
4.Takimin dikkatine
kızlar sabah 6 da kalktım ve tarçınımla 1 saat yürüyüş yaptık.inanımaz güzel tarçınla yürümek en iyi yol arkadaşım bütün sinirimi stresimi atıp geliyorum güne inanılmaz pozitif başlıyorum.iyiki hayatıma girdi bebeğim onu çokk seviyorummm.
günaydin cnm bnm ne güzel günaydin demissinGününüz aydın, neşeniz bol, ufkunuz açık olsun. Yüreğinizden sevinçler, yüzünüzden gülücükler eksilmesin. Düşmanınız hiç, sevenleriniz çok çok olsun.
Sevgi dolu, hayırlı bir güne açılsın sabahınız,
Günaydın, günaydın herkese:))
ohhhh ne güzel cnmn bende cikmak cok ama cok istiyorum ama bebisim var 1 yasinda üsür diye ama bugun hava günesli ya belki cikarim yürüyüsekızlar sabah 6 da kalktım ve tarçınımla 1 saat yürüyüş yaptık.inanımaz güzel tarçınla yürümek en iyi yol arkadaşım bütün sinirimi stresimi atıp geliyorum güne inanılmaz pozitif başlıyorum.iyiki hayatıma girdi bebeğim onu çokk seviyorummm.
canim tesekür ederim ama sen suanda listede degilsin takimdan birinin kaptan olmasi gerekiyo
kurallar basit kaptan olarak her cuma listeleri yapman gerekiyo bide takimi ayakta tutman iste :)
bu hafta cuma günü sabah 10 a kadar bu haftaki kilonu gecen haftaki kilonu ve hedefini belirtirsen girersin listeye canimcnm ben neden listede degilim ne zaman gircem listeye peki kac haftadir yaziyom yani calisiyorum ama kilo czelgesi olmuyo ben kaydediyorum görünmüyo...
yasemincim hayırlı olsun işin,konuşa terapisti demişsin ufaklığı neden götürüyosun?
kaptanlığı ben de yapamam malum bebekten dolayı..sen devam et yasemin biz elimizden geldiğince yardım ederiz,baktın olmuyo bırakırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?