Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alıntı yapamadım yine. Geçmiş olsun diyen arkadaşlar sağolun. İlaç içip 1 saat uyuyup kalkacaktım sözde gece yarısına kadar deliksiz uyuyup kalmışım ama iyi geldi
sedulu chloe yada sguat inceltti demişsin ya. Aslında vücudum açıldıkça chloe videolarına başlamak istiyordum. Hoca son derste “kasları bana bırak sen ders dışı günlerde kardiyo tarzı şeyler yap kasları yormadan gel bana” dedi.
En azından iki üç hafta kaslar iyice açılana kadar yapmayacağım, ama dersler bitince kesinlikle chloe yapmak istiyorum. Özellikle sendeki etkisini görünce hep aklımda

Cumartesi :
12042 adım : 602 puan
Dün verdiğim 400grmın ödülünü pizza ile aldım bugün. Kesin pzts fazla çıkıcam
Arrietty_ sedulu H3RA_ Melegimkorusun
pizza olsada çok göze batmıyor gün içinde aldığın kalori güzel ama pizza akşam yemeğinde yendiyse zamanlaması yanlış sadece. Pizzaya rağmen güzel eşim adım sayısı da iyi , su da güzel içtiğini düşünürsek güzel bir gün
Senin diyetisyen ne guzel liste vermis sana. Diyeyim diyorum hep kaliyor. Cok da güzel kilo vermeni sagladi kisa sürede
Saol canım ben de çok sevdim her hafta değişiyor hatta bazen hafta içi 2 gün kahvaltı bu şekilde olsun falan diyor hızlandırma adı altında 2-3 günlük farklı menüleri var sıkılmadan ve canım hiç kaçamak yapmak istemeden ilk defa bu kadar rahat kilo veriyorum sporu da arttırsam fena olmaz ama kendimi sıkmadan yormadan gitmek istiyorum kilom takılırsa o zaman arttırırım diye düşündüm bakalım

Selam kızlar iyi Pazar’lar herkese
Diyetisyenim genelde her hafta farklı detox suyu yazıyor bu haftakini sizlere de yazayım isteyen yapabilir. Önümüzdeki hafta bende bu Detox suyunu 7gün yapacağım 7 günde değiştiriyor.

1litre kaynamış su
Yarım elma
Yarım limon
1 tatlı kaşığı biberiye
1 tatlı kaşığı yeşil çay
1 tatlı kaşığı kadar rendelenmiş taze zencefil

Hepsini Birden 10dk sadece üstünü kapatıp demliyorum. Sonra süzüp gün içinde içiyorum. 1 lt detox, 2 litrede normal su içiyorum gün içinde.

Ben de senin menülerini cok beğeniyorum, uygulaması da kolay, hazırlaması da yormuyor muhtemelen. Eger nasıl bir beslenme programı izlesem diye düşünen arkadaşlar varsa senin gunluk listeni takip edebilirler.

Günaydın
Yeniden basladim
Hadi bakalim hayirlisi
Tekrar hoşgeldin canım ben de burdayım
Kilo almışsın ama kısa zamanda alındığı için hızlıda giderler takma hiç Mezun olduğunu kiloya çok çabuk inersin inş
1 saat ara vermeden zumba yaptım amaaaa değdi çok güzel kalori yaktırdı. Artık dinlenip kahve içebilirim
Ya kaptanım hangi videoları yapıyorsun uygun olduğun bir zamanda atar mısın buraya. Ben YouTube dan yapıyorum kısa kısa rastgele kimisi çok zor dansçı edasında ama geçen hafta yaptım çok eğlendim iyi de terletiyor

Hemen kaydettim, çok sağol

Ben de senin menülerini cok beğeniyorum, uygulaması da kolay, hazırlaması da yormuyor muhtemelen. Eger nasıl bir beslenme programı izlesem diye düşünen arkadaşlar varsa senin gunluk listeni takip edebilirler.
Aynen canım çok saol. Sıkılmadan keyifle yapıyorum inş böyle gider kilolar hep Bu aralar öğle yemeğini kaldırdık 2 ana 2 ara öğün oldu geçen hafta bu yetmedi biraz açlık çektiğim için bu hafta ara öğünün birini yulaf lapalı yaptık bende çok seviyorum hem tatlı isteğimi kesiyor hemde muhallebi yemiş gibi oluyorum

Selam güzel hanımlar
Bugünkü menüm:

Kahvaltı sabah 10.00
- 2 yumurtalı baharatlı omlet
-1 dilim peynir
-7-8 adet zeytin
- salata ve yeşillik
- 1 dilim ekmek
-1 çay bardağı tek şekerli çay

Ara öğün 16.30
- 2 hurma
-2 ceviz
-1 bardak yeşilçay

Akşam 18.00
- 1 kase tarhana çorbası
- 1 dilim ekmek
- salata ve yoğurt

Spor— 50 dk chloe ting-500 puan
2331 adım-117 puan
Şu ana kadar da 1.5 litre su içtim.

Arrietty_
sedulu
H3RA_
MonicaGeller

Chloe den sonra ağır hareketler yerine böyle dans videolarına verdim kendimi hiç adım sayma derdi yok müziklerle birlikte eğlenceli zaman geçiyor
Ben de dün yapim dedim bunlardan birini ama yetişemiyorum ya hızlarına ne yapsam da incelsem bilemiyorum leslie de yapıyorum ama sanırım o çok etki etmiyo

Bugün menümü yazayım
Sabah 1.5 haşlanmış yumurta 1 tb ekmeği biraz peynir 1 dilim salam 1 çk pekmez yeşillik ve yarım kapya biber
Öğle 1 kase tarhana çorbası 1 tane haşlanmış yumurta
Ara hc yağlı türk kahvesi
Akşam 4 5 kaşık barbunya yemeği ve yoğurtlu köz patlıcan salatası yeşil salata
Su 3.5 lt
Spor 11000 adım 550 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ istanbulin eşim sen neler yaptın bugün ben dışardaydım çok yoruldum sabahtan beri yeni oturuyorum sayılır

Melegimkorusun dun bunu yaptım
Bugün de bunu dans müzik olunca vakit nasıl geçti anlamadım ama güzel terletti basit gibi duruyor hareketler
Sedulu bu kadının videolarını bende beğeniyorum. Bazı zumba videolarında nefes nefese kalıyorsun, hareketlere yetişemiyorsun çok zevk vermiyor bana o şekilde .
Ama abla o kadar spora biraz kalın geldi gözüme.

Dipnot: Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermişle ilgisi yok valla benden ince olduğu kesin

Ben de dün yapim dedim bunlardan birini ama yetişemiyorum ya hızlarına ne yapsam da incelsem bilemiyorum leslie de yapıyorum ama sanırım o çok etki etmiyo
Yavaş yap yetişmek zorunda değilsin ki maksat hareket olsun leslie üzerine böyle açıp yarim saat yapabilirsin.

Hahah ya ben chloe den sonra sıkıldım eğlenceli videolara daldım bugün ne güzel 500 kalori yaktım saatten de kontrol ettim nabiz 185 falan oluyor iyi terletti. Abla doğal bizden

Ya ben 10. Dakkada yatar buluyom kendımı sen nasıl dayanıyosun cok merak ettım hngı vıdyoyu yapıyosun atarmısın
Attım canım bu videoları yapıyorum moduma göre bazen 30 dklik dans videosu yapıyorum. Spor yapmaya alıştı vücudum ondan sanırım zor gelmiyor fazla.

Ayşecim tablolara bakılırsa inceliyorsun aslında. 30 kg vermişsin bayada hafiflemiş vücudun.
Ben reformere başlamasaydım her gün en az yarım saatlik kardiyo ile yağ yakıp ardından sguat, mekik ve bölgesel hareketlerle incelmeyi planlıyordum.

Vücut iyice ısınmadan yağ yakmaya başlamıyormuş ona göre spora başladığın süreleri hesapla. 5.000 adımı gün içinde atmakla, bir defada tempolu atmanın kalori yakımı aynı değil mesela.
Birde spora başlamadan filtre kahve, yağ yakıcı yoğurt vb şeyler tüket. Yağ yakım hızını artırıyorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…