Harika olmuşsun muhteşem15 kasım 79 kg
7 mart 68.4 kg
pizza olsada çok göze batmıyor gün içinde aldığın kalori güzel ama pizza akşam yemeğinde yendiyse zamanlaması yanlış sadece. Pizzaya rağmen güzel eşimCumartesi :
12042 adım : 602 puan
Dün verdiğim 400grmın ödülünü pizza ile aldım bugün. Kesin pzts fazla çıkıcam
Arrietty_ sedulu H3RA_ Melegimkorusun
Saol canım ben de çok sevdim her hafta değişiyor hatta bazen hafta içi 2 gün kahvaltı bu şekilde olsun falan diyor hızlandırma adı altında 2-3 günlük farklı menüleri var sıkılmadan ve canım hiç kaçamak yapmak istemeden ilk defa bu kadar rahat kilo veriyorumSenin diyetisyen ne guzel liste vermis sana. Diyeyim diyorum hep kaliyor. Cok da güzel kilo vermeni sagladi kisa sürede
Ayyyyyy çok teşekkür ederim canım ne büyük moral oldu banaHarika olmuşsun muhteşem
darısı bize inşallah hiç 68 gibi değil 60 gibi duruyorsun süper
Ben de senin menülerini cok beğeniyorum, uygulaması da kolay, hazırlaması da yormuyor muhtemelen. Eger nasıl bir beslenme programı izlesem diye düşünen arkadaşlar varsa senin gunluk listeni takip edebilirler.pizza olsada çok göze batmıyor gün içinde aldığın kalori güzel ama pizza akşam yemeğinde yendiyse zamanlaması yanlış sadece. Pizzaya rağmen güzel eşimadım sayısı da iyi , su da güzel içtiğini düşünürsek güzel bir gün
Saol canım ben de çok sevdim her hafta değişiyor hatta bazen hafta içi 2 gün kahvaltı bu şekilde olsun falan diyor hızlandırma adı altında 2-3 günlük farklı menüleri var sıkılmadan ve canım hiç kaçamak yapmak istemeden ilk defa bu kadar rahat kilo veriyorumsporu da arttırsam fena olmaz ama kendimi sıkmadan yormadan gitmek istiyorum kilom takılırsa o zaman arttırırım diye düşündüm bakalım
Tekrar hoşgeldin canım ben de burdayımGünaydın
Yeniden basladim
Hadi bakalim hayirlisi
Ya kaptanım hangi videoları yapıyorsun uygun olduğun bir zamanda atar mısın buraya. Ben YouTube dan yapıyorum kısa kısa rastgele kimisi çok zor dansçı edasında1 saat ara vermeden zumba yaptım amaaaa değdi çok güzel kalori yaktırdı. Artık dinlenip kahve içebilirim
Hemen kaydettim, çok sağolSelam kızlar iyi Pazar’lar herkese
Diyetisyenim genelde her hafta farklı detox suyu yazıyor bu haftakini sizlere de yazayım isteyen yapabilir. Önümüzdeki hafta bende bu Detox suyunu 7gün yapacağım 7 günde değiştiriyor.
1litre kaynamış su
Yarım elma
Yarım limon
1 tatlı kaşığı biberiye
1 tatlı kaşığı yeşil çay
1 tatlı kaşığı kadar rendelenmiş taze zencefil
Hepsini Birden 10dk sadece üstünü kapatıp demliyorum. Sonra süzüp gün içinde içiyorum. 1 lt detox, 2 litrede normal su içiyorum gün içinde.
Aynen canım çok saol. Sıkılmadan keyifle yapıyorum inş böyle gider kilolar hepBen de senin menülerini cok beğeniyorum, uygulaması da kolay, hazırlaması da yormuyor muhtemelen. Eger nasıl bir beslenme programı izlesem diye düşünen arkadaşlar varsa senin gunluk listeni takip edebilirler.
Ben de dün yapim dedim bunlardan birini ama yetişemiyorum ya hızlarınaChloe den sonra ağır hareketler yerine böyle dans videolarına verdim kendimi hiç adım sayma derdi yokmüziklerle birlikte eğlenceli zaman geçiyor
Ya ben 10. Dakkada yatar buluyom kendımı sen nasıl dayanıyosun cok merak ettım hngı vıdyoyu yapıyosun atarmısın1 saat ara vermeden zumba yaptım amaaaa değdi çok güzel kalori yaktırdı. Artık dinlenip kahve içebilirim
Sedulu bu kadının videolarını bende beğeniyorum. Bazı zumba videolarında nefes nefese kalıyorsun, hareketlere yetişemiyorsun çok zevk vermiyor bana o şekilde .Melegimkorusun dun bunu yaptım
Bugün de bunu dans müzik olunca vakit nasıl geçti anlamadım ama güzel terletti basit gibi duruyor hareketler
Yavaş yap yetişmek zorunda değilsin ki maksat hareket olsun leslie üzerine böyle açıp yarim saat yapabilirsin.Ben de dün yapim dedim bunlardan birini ama yetişemiyorum ya hızlarınane yapsam da incelsem bilemiyorum leslie de yapıyorum ama sanırım o çok etki etmiyo
HahahSedulu bu kadının videolarını bende beğeniyorum. Bazı zumba videolarında nefes nefese kalıyorsun, hareketlere yetişemiyorsun çok zevk vermiyor bana o şekilde .
Ama abla o kadar spora biraz kalın geldi gözüme.
Dipnot: Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermişle ilgisi yok valla benden ince olduğu kesin
Attım canım bu videoları yapıyorum moduma göre bazen 30 dklik dans videosu yapıyorum. Spor yapmaya alıştı vücudum ondan sanırım zor gelmiyor fazla.Ya ben 10. Dakkada yatar buluyom kendımı sen nasıl dayanıyosun cok merak ettım hngı vıdyoyu yapıyosun atarmısın
Ayşecim tablolara bakılırsa inceliyorsun aslında. 30 kg vermişsin bayada hafiflemiş vücudun.Ben de dün yapim dedim bunlardan birini ama yetişemiyorum ya hızlarınane yapsam da incelsem bilemiyorum leslie de yapıyorum ama sanırım o çok etki etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?