HaklısınBenim de canım tatlı istiyor ama yemiyorum
Kuru bir meyve yeseydin keşke ve üzerine de 2 bardak su
Kıbrıs tatlisina ben de bayılırım ama başlayınca duramayanlardanim o yüzden hiç sürmüyorum ağzıma
Aman Allahım spora bak
Bende de eliptik var bisiklet eliptik kadar kalori yaktirmiyo diye biliyorumiyi pazarlar kizlar
parka gittik 10 dk da olsa eliptik yaptim
eskiden eliptik bisikletim vardi vermistim birine yer kapliyor diye. sanirim yine.almak istiyorum. eliptik yerine normal bisiklet alsam mi diye dusunmuyor da degilim. az yer kapladigi icin. etkisi nasildir acaba var mi deneyimleyen?
evet hop hop hop tv fln da izlenmiyorEliptik vardi bendede cok skliyordum
Sattim
Bisiklet aldim. Daha cok kalori yaktiriyor bana o. Ve sklimiyorum ben bisiklet de. Eliptik gibi kaba durmuyor evde
cok yer kapliyor etrafinin da bos olmasi lazim. ileri geri gittigi icin.Eliptik cok guzel ama cok yer kaplamiyor mu evde.
Evde benim yoga malzemelerim var, kemeri, minderi, mati, blogu. Onları oneririm
evet hop hop hop tv fln da izlenmiyorbisikletle iyi olur dedim dizi izlerken yaparim :))
cok yer kapliyor etrafinin da bos olmasi lazim. ileri geri gittigi icin.
reformer pilates aleti aldiydim isleri hic yapamiyorum. onu da sattim kurtuldum. evde ufak tefek egzersiz aletleri kaldi. onlari da pek kullanmiyorum. bir tek eliptigi duzenli kullanmistim.
Acıkacak gibi olursan elma üzerine tarçın yapıp yiyebilirsin en azından kalorisi dusuk
o yuzden bisikleti almadan once iyi karar vermem lazim :) terasta bi de incline bench duruyorAha benden birtane daha.
Reformer pilates e gitmistim 2hafta. Sonra pandemi sagolsun kapandi heryer. Eve alacaktim ama kismet olmadi. Iyiki almadim ama. Yapamazdim toz toplardi.
Bende de dolu ufak seyler. Bir odamin kosesi minik spor yeri oluyor, bir oturma odasi. Suan balkona tasidim
Bir de menüm de akşam ara öğünü tarçınlı süt var onu daha yapmadığım için yazmayı unutmuşumMerhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah
2 dilim peynir
Domates salatalık biber
5 tane zeytin
1 dilim tb ekmeği
Öğle
Ton Balıklı salata
1 dilim tb ekmeği
Ara
1 mandalina
Yarım bardak ayran
Akşam
6 kaşık kabak yemeği
Salata
1 sb ayran
1 dilim tb ekmeği
Arrietty_ sedulu H3RA_ A Aylakkadin
ben de oyle biliyordum da eliptik mumkun degil :/Haklısın
Kıbrıs tatlisina ben de bayılırım ama başlayınca duramayanlardanim o yüzden hiç sürmüyorum ağzıma
Aman Allahım spora bak
Bende de eliptik var bisiklet eliptik kadar kalori yaktirmiyo diye biliyorum
Bende hep eliptik daha cok yakar diye biliyorum.Haklısın
Aman Allahım spora bak
Bende de eliptik var bisiklet eliptik kadar kalori yaktirmiyo diye biliyorum
Waaoow süper 1 ayda 10 kiloAyy evet aynıymış benim ilk başlangıç kilom 93 kiloydu 1 ay önce1 hafta önceki kilomu yazayım dedim çok şükür 80e kadar indim. Hoşbuldum iyiki gelmişim
Teşekürler canım kaydettim hemenSelam kızlar iyi Pazar’lar herkese
Diyetisyenim genelde her hafta farklı detox suyu yazıyor bu haftakini sizlere de yazayım isteyen yapabilir. Önümüzdeki hafta bende bu Detox suyunu 7gün yapacağım 7 günde değiştiriyor.
1litre kaynamış su
Yarım elma
Yarım limon
1 tatlı kaşığı biberiye
1 tatlı kaşığı yeşil çay
1 tatlı kaşığı kadar rendelenmiş taze zencefil
Hepsini Birden 10dk sadece üstünü kapatıp demliyorum. Sonra süzüp gün içinde içiyorum. 1 lt detox, 2 litrede normal su içiyorum gün içinde.
Bu videoları da kaydettim. Eğlenceli görünüyor. Teşekkürler kaptanım@Melegimkorusun dun bunu yaptım
Bugün de bunu dans müzik olunca vakit nasıl geçti anlamadım ama güzel terletti basit gibi duruyor hareketler
Eve gidince birini mutlaka deniyecegim@Melegimkorusun dun bunu yaptım
Bugün de bunu dans müzik olunca vakit nasıl geçti anlamadım ama güzel terletti basit gibi duruyor hareketler
Canım tüh ben geç gördüm haliyle ogunleerimi bitirdim yarın sabah resimli atsam olur muCogu izine ayrildi. Mezun olan birkac kisi var. Özge kaptan arada ugruyor. @Ceydos ev sehir degisikligi sonrasi baya yogundu. Ozledik onuda yoktur
Gecen sene 15 mayis da mezun olmussun canim. O yüzden direk esas listeye girebiliyorsun. Sadece bir engel var önümüzde. Oda Bugun ilk firsatda fotografli bildirim yaparsan ortadan kalkiyor.
Bizim grupda tarti cuma gunu fotografliydi zaten. Simdi ekleme olarak kucuk bir kagida bugunun tarihi ve kullanici ismini yazip tarti sonucu ile bir cekmen yeterlidir
Olur canimCanım tüh ben geç gördüm haliyle ogunleerimi bitirdim yarın sabah resimli atsam olur mu
Selam güzel hanımlar
Bugünkü menüm:
Kahvaltı sabah 10.00
- 2 yumurtalı baharatlı omlet
-1 dilim peynir
-7-8 adet zeytin
- salata ve yeşillik
- 1 dilim ekmek
-1 çay bardağı tek şekerli çay
Ara öğün 16.30
- 2 hurma
-2 ceviz
-1 bardak yeşilçay
Akşam 18.00
- 1 kase tarhana çorbası
- 1 dilim ekmek
- salata ve yoğurt
Spor— 50 dk chloe ting-500 puan
2331 adım-117 puan
Şu ana kadar da 1.5 litre su içtim.
Arrietty_
sedulu
H3RA_
MonicaGeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?