Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim de canım tatlı istiyor ama yemiyorum
Kuru bir meyve yeseydin keşke ve üzerine de 2 bardak su
Haklısın
Kıbrıs tatlisina ben de bayılırım ama başlayınca duramayanlardanim o yüzden hiç sürmüyorum ağzıma
Aman Allahım spora bak
Bende de eliptik var bisiklet eliptik kadar kalori yaktirmiyo diye biliyorum

Eliptik vardi bendede cok skliyordum
Sattim
Bisiklet aldim. Daha cok kalori yaktiriyor bana o. Ve sklimiyorum ben bisiklet de. Eliptik gibi kaba durmuyor evde
evet hop hop hop tv fln da izlenmiyor bisikletle iyi olur dedim dizi izlerken yaparim :))
Eliptik cok guzel ama cok yer kaplamiyor mu evde.

Evde benim yoga malzemelerim var, kemeri, minderi, mati, blogu. Onları oneririm
cok yer kapliyor etrafinin da bos olmasi lazim. ileri geri gittigi icin.
reformer pilates aleti aldiydim isleri hic yapamiyorum. onu da sattim kurtuldum. evde ufak tefek egzersiz aletleri kaldi. onlari da pek kullanmiyorum. bir tek eliptigi duzenli kullanmistim.

Aha benden birtane daha.
Reformer pilates e gitmistim 2hafta. Sonra pandemi sagolsun kapandi heryer. Eve alacaktim ama kismet olmadi. Iyiki almadim ama. Yapamazdim toz toplardi.
Bende de dolu ufak seyler. Bir odamin kosesi minik spor yeri oluyor, bir oturma odasi. Suan balkona tasidim

Iyi akşamlar,
10:30 ıspanaklı, peynirli, maydanozlu, 2 yumurtali omlet, 2 yk közlenmiş biber
14:00 2 dilim tb ekmeği, 1 kk peynir, 1 salatalık
16:00 1 duble turk kahvesi, 2 ceviz
18:00 1 kase mercimek çorbası, 5 kasik yesil fasulye yemeği, yesil salata, 3 yk bulgur

2 litre su, 1 litre dukan birasına devam ediyorum.
Spor bilgilerini sonra paylaşacağım.

sedulu

Acıkacak gibi olursan elma üzerine tarçın yapıp yiyebilirsin en azından kalorisi dusuk

o yuzden bisikleti almadan once iyi karar vermem lazim :) terasta bi de incline bench duruyor cocuklar kaydirak olarak kullandilar bi ara simdi kaydiraklari da var curuyo kendi kendine :)

Bir de menüm de akşam ara öğünü tarçınlı süt var onu daha yapmadığım için yazmayı unutmuşum

Bende hep eliptik daha cok yakar diye biliyorum.
Ama bana oyle islemiyor. Skldigim icin az yapiyordum belki ondan. Gerci dun 20 dk hiit yaptim bisiklet de 350 kalori yaktim.

Ayy evet aynıymış benim ilk başlangıç kilom 93 kiloydu 1 ay önce 1 hafta önceki kilomu yazayım dedim çok şükür 80e kadar indim. Hoşbuldum iyiki gelmişim
Waaoow süper 1 ayda 10 kilo

Teşekürler canım kaydettim hemen

@Melegimkorusun dun bunu yaptım
Bugün de bunu dans müzik olunca vakit nasıl geçti anlamadım ama güzel terletti basit gibi duruyor hareketler
Bu videoları da kaydettim. Eğlenceli görünüyor. Teşekkürler kaptanım

Canım tüh ben geç gördüm haliyle ogunleerimi bitirdim yarın sabah resimli atsam olur mu

Sabah
2 yumurtalı yulaflı omlet
Domates.salatalik
3 zeytin
Ara
Yoğurt elma
Ara
Çok az kayısı çekirdek ici
Akşam
2 ymk kaşığı kiymali patlıcan
5 ünü kaşığı sulu kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 kase salata
2.40 lt su
15× 2 set mekik
100 yerde bisiklet
20× 2 set makas hareketi
200 ayakta lesie yürüşü
Puanı sonra hesaplarım
@Arriety

Herkese merhaba! Sana da merhaba sevgili eşim noram bugün pazar diyip kaçamak yapmamış ve dikkat etmişsin, kutlarım. 50 dakika Chloe Ting de çok iyi, hangi videolarını yapıyorsun? Bu hafta ben de başlamayı planlıyorum.

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta + yeşillik + 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği + yaklaşık 1 yemek kaşığı labne + filtre kahve
Ara: 1 fincan Türk kahvesi + hurmadan yapılmış 1 tane kakaolu top
Akşam: 1 kase yoğurt çorbası + börülce salatası + yarım dilim tb ekmeği.

Şu ana kadar 2 litre su içtim. 1 bardak da kekik çayı.

Cezam olan ip atlamayı evdeki çocuklarla yarışa çevirip toplamda 20 dakikadan fazla atladım.
20 dk ip atlama: Puanlama dakika üzerinde diye kalmış aklımda o yüzden kaç tane diye saymadım Size bırakıyorum puan eklemeyi. Bir dahakinde sayarım.
3700 Adım: 185 puan ( umarım şimdi doğru yapmışımdır )
Bisiklet 30 dk: 210 puan
120 basamak merdiven in-çık: 360 puan

Arrietty_
sedulu
H3RA_
noram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…