Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba eşim:) ben henüz 5000 adımdayım spor yapmak istiyorum bugün bakalım yapabilirsem. Erken bitirmişsin sen masallah yemeği, ben 7 de bitirince bile acıkıyorum geç yattigimiçin

Yenı basladın canım reformera. Bnde ıstıyorum da pandemıden kaldı.

Yenı basladın canım reformera. Bnde ıstıyorum da pandemıden kaldı.
3 ders oldu, daha çok crossfit yaptırıyor hoca. Nefesi ve vücudu açmak istiyor sanırım önce.
Benim gittiğim salonda ders saatlerinde kızım, ben ve hoca dışında kimse olmuyor. Zaten sosyal mesafemizde var. Daha çok koçluk tarzı ders alıyoruz. O yüzden pandemiyle ilgili çekincem yok. Kalabalık spor salonu olsa bende cesaret edemezdim sanırım.

Arrietty_
H3RA_
sedulu

Akşam menüm

1 kuzu beyin salatası limonlu
1 kepçe eti 1 kepçe de suyu olmak üzere kelle paça çorbası sarımsaklı elma sirkeli

Bugünlük yeme faslı bitti diye düşünüyorum
Çünkü karnım yarı aç

Birşey yemek istersem kuru kayısı ya da 1 elma olur

Su menu de tek yiyecegim sey ac olursan kisminda ki Kuru kaysi ve Elma

Tam eşime göre menü olmuş adam bayılıyor sakatat içeren şeyler yemeye. Kelle çorbasını ve işkembeyi bol sarımsaklı yemeye bende bayılırım.

Elma beni tam tersi acıktırıyor. Yedikten yarım saat sonra midem kazınıyor.

Sismaniye
Aomine Daiki
@Melegimkorusun

kizlar esas listeye hosgeldiniz

Daralma tablosuna ekliyorum sizleri

ya bi turlu bulamadim mezurayi. bi tanesini de cadi kiz kesmisti

ya bi turlu bulamadim mezurayi. bi tanesini de cadi kiz kesmisti
Cocuklarin Eline makas gecmesin zaten. Bizim evde de cadi olan kiz
2 saat anneannelerine yolladim. Yormus kadini
Annem genc bu arada 50 yasinda. Ama surekli hamur isi, kek, kumas kesme, ip isteyip örgü orme (yapabildiinden degil, is olsun diye) cikariyor basina kiz ile ugrasiyorum derken telefonda ama ne yapiyor sanki diyordu. 2 haftasonu 2 saat yolluyorum. Dahada demez

Çok sağol canım verdiğin bilgiler için aslında evet kardiyo yapıp daha sonra bölgesel çalışsam süper olur diye düşünüyorum . hemde ne hafifledi sorma canım yakında içimden bir insan çıkacak

Merhaba eşim:) ben henüz 5000 adımdayım spor yapmak istiyorum bugün bakalım yapabilirsem. Erken bitirmişsin sen masallah yemeği, ben 7 de bitirince bile acıkıyorum geç yattigimiçin
Ay ben ördek gibi erkenden uyuyorum malesef oğlum çok erken kalkıyo saat 10 11 dedi mi uyku bastırıyo gidip yatıyorum bende .

sedulu H3RA_ Arrietty_ rockandroll

Kahvaltim yukarida.

14.00
1 elma
6 uzum

17.30
Tavuk sote
Kirmizi pancar mezesi

Eliptik vardi bendede cok skliyordum
Sattim
Bisiklet aldim. Daha cok kalori yaktiriyor bana o. Ve sklimiyorum ben bisiklet de. Eliptik gibi kaba durmuyor evde

Eliptik cok guzel ama cok yer kaplamiyor mu evde.

Evde benim yoga malzemelerim var, kemeri, minderi, mati, blogu. Onları oneririm

Vayyyy toprağım sayılırsın ben de Uşaklıyım
Yok canım ben Afyonlu değilim ama afyona kaplıcaya geldik ondan bu nimetler ..
Tabikide inşallah ayın 19 unda kızımın doğum günü var.. 60 ın altını görmek istiyorum o güne.. maşallah menün çok güzel.. böyle devam edersen cuma seni çok güzel bir eksi bekliyorum eşimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…