Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi akşamlarr bu günü yine koşuşturmayla geçirdim .valla benim yerimde başka biri olsa iğne iplik olurdu heralde heran hareket halindeyim ama zamansızlıktan düzensiz yemek yiyorum şimdide misafir geldi been çıktım

günaydın sekerlerrrrr
yarın yeni bir hafta baslıyor ve bomba gibi diyeti süper sporu süper 4. takım olucaz
bu hafta derecede olmalıyız

hadi bakalım en cok kim vericek

tsk ederim cnm benim iste firsat buldukca cikiyorum ...

en iisini yapıyorsun canım spor olmadan zayıflanmıyor elinden geldiğin kadar spor yap mutlaka faydasını görüceksin.

evet ya niye kimse yok ki kizlarrrrr
nerdesiniz hepiniz......?

ben takımda motivasyonun düşmemesi için bol paylasım olması taraftarıyım herkes elinden geldiğince bol mesaj yazmalı bence..

**4.TAKIM **

hasretim34
deniz1984
iremögze
mersa
_katherina_ Kilo bildirmedi
ebraryusuf
eren sezen
prenses68

nazkaa izinli
capri izinli
betuss izinli

**4.TAKIM **

hasretim34
deniz1984
iremögze
mersa
ebraryusuf
eren sezen
prenses68

nazkaa izinli
capri izinli
betuss izinli

meyve canım kaptan senmisin bundan sonraaa..listede ben olduğuma göre doğrudurrr..ehem ehemm..nnidah ta vardı sanırımm..mezun mu oldu yoksammmm

acıktım uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hahah kıyamam ya ben de azıttım 2-3 gündür pzt ya bugün adettendir sıkmaya başlıyorum yine.

meyve ben de varım listede izinliydim ama bu hafta dönüyorum.

günaydın kızlar
adet olmam nedeniyle azıttım 2 gündür bi yedim bi yedim sormayın. bugün acısı çıkarrrrr :)

nidah mezun oldu bu arada.

.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.

Haftasonu diyet açısından iyi geçmedi.
Bugün eşimde diyete girdi ve çok azimli görünüyor. Evde iki kişi yapınca daha kolay oluyor.

Bu sabah 74 gördüm tartıda. Cumaya 72,9 olmayı hedefliyorum işallah.

bijoux izinli ( bu hafta gelicek)

canim ben yoktum kirmizida ayni gecmis notu düsmemis yanlarina sen hbu hafta bölersin kilo bildirmeyenlerin kilosunu eren sezen ve ebrar yusfu haber vermeden kilo bildrimedi haberin olsun katherina haber vermisti

günaydin kizlar.bugünden itibaren kaptanimiz meyvenull nidah yardimciydi ama mezun oldu,meyvecim bide yardimci bulman lazim.

bana gelince ben aldim basimi gidiyom ne zaman dur diycem kendime bilmiyorum,hic akillanmiyorum hicc

meyve canım kaptan senmisin bundan sonraaa..listede ben olduğuma göre doğrudurrr..ehem ehemm..nnidah ta vardı sanırımm..mezun mu oldu yoksammmm

evet canım artık kaptan benim

meyve ben de varım listede izinliydim ama bu hafta dönüyorum.

.

günaydın bijo senide ekliyorum canım listeye

özgem özgemmm nolcak bu hafta sonları inş kocacınla birlikte kurtulrsunuz şu kara yağlardan

yasom bijo yu ekledim listeye diğer kızların kilolarınıda bölerek hesaplıcam ...

**4.TAKIM **

hasretim34
deniz1984
iremögze
mersa
bijoux (bölünecek..)
ebraryusuf kilo bildirmedi 1
eren sezen kilo bildirmedi 1
prenses68 hedefi belirtilmedi listede

nazkaa izinli
capri izinli
betuss izinli

kızlar liste bu sekilde tamam sanırım
prenses68 cim senden hedefini istiyorum
ebraryusuf ve eren sezen sizlerde kilo bildirmemişsiniz kızlar mümkün olduğunca bağlı kalalım takıma..

yardımcı seçilmesi lazım takıma vakit ayırabilecek nete girmesinde sıkıntı olmayan birinin olması herzaman daha iyi olur yardımcı olmak isteyen yada öneride bulunacak olan varmı..

AYRICA GENEL UYARI TOPARLANIYORUZZZ DİYET SPOR ZAMANI

Son düzenleme:
selam kızlarr,
kaptan değişmiş meyvenül hayırlı olsun kaptanlığın.valla işin zor bizi toparlamak sana kaldı artık tatil modundan çıkıp takımıza sahip çıkalım kızlar.kızımıda bu hafta akupunktura başlatıyorum belki bende başlıycam bakalım bütçeyi uydurabilirsem tabi.merve benden daha önemli öncelik onun sonra sıra bana gelirse bende başlarım.bazen destek şart oluyor mervede bu ara bir istek var kilo vermek için bende doping yapim dedim .bide paket program varmış.1200 tl ama bağkur 900 tl sini karşılıyomuş belki onada başlatacam inşallah bu sfer başarırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…