Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar yarın öğretmen arkadaş bizi evine davet etti
Kaç zamandır atlata atlata bugüne geldik ben diyetteyim bir grupta yarış yapıyoruz vs dedimse de olmaz hocam dedi

Bir akıl verin bakayım
Ne yapacaksın dedim bir salatadan bahsetti mercimekli filan
Fırın sütlaç yapacakmış yeterli dedim benimle birlikte çağırdığı diğer arkadaş da börek de yap demez mi

Bu bayan arkadaş yeni evli heves ediyor bizi evinde ağırlamaya bir de yeni kürtaj oldu
Korona zamanı gidememiştik
Çok ayıp olacak gitmezsem

Gidebilirsin, kendin saglikli yiyebilecegin bir secenek hazirla. Gittiginde de sana uygun ne varsa onu yersin. Hem onuda kirmamis olursun. Ya da sabah yediklerine biraz dikkat edip orada dengeli sekilde yersin. Benim fikrim :)

Sen mi yedin Abla

Birkac kiside gordum bu hafta. Genel olarak yazdim

hafif karnimin aciktigini hissediyorum. Canim tatli sekerli seyler cekiyor, malum döneme girdim, cikolata yerine iki kücük dilim ananas yedim. Hazir iki üc hafta sekerli birseyler yememisim bunu bozmamam gerek.

bir saat yürüyüs yaptim 8000 küsür adim atmisim. Iki hafta karantina dolayisiyla vucudumu hemen zorlamak istemiyorum. Birde havalar soguk. Onun yerine evde Leslie vs yaparim aksama dogru.

Korona zamani devam ediyor ki
Annem ve kardesim disinda bir yere gitmeye cesaret edemem ben

ay bende vardı iki hafta çıkamadım, her gün düzenli kuru kayısı kuru erik yedim 3 tane filan , yediklerime de dikkat ettim de düzeldi şimdi, ama stres de önemli bir faktör
Sabah ac karnına galan mı yedın canım
kendısı sayıyormus
Evet şarjı dolu olmadıgındanmıs dolunca sayıyormus meger

Ben en iyisi bugünden tedbir alayım
Akşama tavuk planım vardı

Çorba ile yumurta haşlayıp yiyeyim bari

Yarın da çok hafif bir kahvaltı yapıp

Misafirlikte de ölçülü yiyip öğle vakti orada yediklerimi hem öğle hem akşam yemeği olarak düşüneyim en iyisi

Bugunku yedıklerımı yazayım cunku bugun erken kapatıcam gunu

saat 10:00 yesıllık, domates, salatalık, lor 1 dılım bugday ekmegı

ara sütlü turk kahvesı

saat 17:30. Yogurtlu bakla yemegı

Su 2 lt ye tamamlıcam

spor bugun yapamadım dünkülerden sonra heryerım agrıdı ne zmandr yapmadıgım ıcın

Arrietty_ sedulu E Emeeelll H3RA_

demissin diyetteyim yiyemem diye,
alirsin salatadan yersin bence, israr edilmemesi lazim.

hadi yemek olsa yenir de borektir tatlidir cidden emeklerine yazik olur.

sutlac cok severim ben ama olmaz yani, hele de klasik usul sekerinden falan kismadan yapacaktir kesin. Hadi sen kendin evinde yapiyor olsan bazi seyleri azaltirsin.
Bir de ben bu tarz tariflerdeki sekeri bazen yari yariya eksilterek koyarim, ona ragmen uzun zaman seker yemedigimde cok agir gelir hasta yapar, o yuzden de dikkat et derim.

Ben şeker kullanmayalı bitterdeki şeker bile fazla benim için
Haklısın
Üstelik siz ben yokmuş gibi iki kişilik hazırlığını yap dedim

Bide rahat wc ıcın onerınızı ıstıyorum. Duzenlı bagırsak calıstıran bısey. Azıcıkta yesem sureklı bı sıslık zaten sureklı rahat cıkamıyorum wc ye

Denemedim ama bugün instagramda böyle bir tarife denk geldim. Kaydettim belki lazım olur diye

Eki Görüntüle 2798355

Denemedim ama bugün instagramda böyle bir tarife denk geldim. Kaydettim belki lazım olur diye
Evet bunu bnde görmüştüm ama denemedım. Denemek lazımda benım sorunum anlık degıl genel olarak sabah kahvaltısı ardından sigara dan sonra cıkıyorum bıdaha olsada yapamıyorum

Leslie kaç adıma denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…