Gayet uygun ozamanMerhaba hosbuldum :))
Ekmek yerine oopsie yenilebilir.
Wasa Mjölk konusunda ne diyorsun? 1 tanesi 9,5gr ve icerisinde 5,7gr karbonhidrat var. Sabahlari 1 ya da iki adet yemeyi planliyordum.
Kızlar yarın öğretmen arkadaş bizi evine davet etti
Kaç zamandır atlata atlata bugüne geldik ben diyetteyim bir grupta yarış yapıyoruz vs dedimse de olmaz hocam dedi
Bir akıl verin bakayım
Ne yapacaksın dedim bir salatadan bahsetti mercimekli filan
Fırın sütlaç yapacakmış yeterli dedim benimle birlikte çağırdığı diğer arkadaş da börek de yap demez mi
Bu bayan arkadaş yeni evli heves ediyor bizi evinde ağırlamaya bir de yeni kürtaj oldu
Korona zamanı gidememiştik
Çok ayıp olacak gitmezsem
Sen mi yedin AblaKaptancım yediğim şekersiz altınbaşak kepekli yulaflı bisküvi tahta gibi birşey
Paket 46 gr içinde 10 tane var tüm paketin kalorisi 185
Okuldayken en fazla 4 tane yedim şekersiz çayın ya da elmanın yanında
Tanesi 18.5 kalori
Korona zamani devam ediyor kiKızlar yarın öğretmen arkadaş bizi evine davet etti
Kaç zamandır atlata atlata bugüne geldik ben diyetteyim bir grupta yarış yapıyoruz vs dedimse de olmaz hocam dedi
Bir akıl verin bakayım
Fırın sütlaç yapacakmış yeterli dedim benimle birlikte çağırdığı diğer arkadaş da börek de yap demez mi
Bu bayan arkadaş yeni evli heves ediyor bizi evinde ağırlamaya bir de yeni kürtaj oldu
Yediğim şu canımSen mi yedin Abla
Birkac kiside gordum bu hafta. Genel olarak yazdim
Bizim burası düşük riskli bölgeye döndüKorona zamani devam ediyor ki
Annem ve kardesim disinda bir yere gitmeye cesaret edemem ben
Sabah ac karnına galan mı yedın canımay bende vardı iki hafta çıkamadım, her gün düzenli kuru kayısı kuru erik yedim 3 tane filan , yediklerime de dikkat ettim de düzeldi şimdi, ama stres de önemli bir faktör
kendısı sayıyormusmi band 5 var bende , adımları kendisi normal sayıyor zaten, ama ekstra yürüyüş yapıcam yürüyüş bandı kullanıcam vs spor yapmak istersen de egzersizden ayarlıyorsun, neyi sorduğunu tam anlamadım
bir de yürüyüş iyi geldi bana , yukarıdakilere ilave
Evet şarjı dolu olmadıgındanmıs dolunca sayıyormus megerCanım şarj olunca normal ekranda adım saymaya başlıyor zaten. Ben kurulum yaptığımı hatırlamıyorum. Alttaki dokunmatik yuvarlağa dokunarak ekranı açabiliyorsun.
Telefonuna mi fit uygulamasını yükleyip adımsayarınla telefonu eşleştirirsen tüm vücut bildirimlerin orada kayıtlı olacak. Her gün attığın adımlar kayıtlı kalacak.
Kızlar yarın öğretmen arkadaş bizi evine davet etti
Bir akıl verin bakayım
Dogru buda var gercekten dikkat etmek gerek.Korona zamani devam ediyor ki
Annem ve kardesim disinda bir yere gitmeye cesaret edemem ben
Ben şeker kullanmayalı bitterdeki şeker bile fazla benim içindemissin diyetteyim yiyemem diye,
alirsin salatadan yersin bence, israr edilmemesi lazim.
hadi yemek olsa yenir de borektir tatlidir cidden emeklerine yazik olur.
sutlac cok severim ben ama olmaz yani, hele de klasik usul sekerinden falan kismadan yapacaktir kesin. Hadi sen kendin evinde yapiyor olsan bazi seyleri azaltirsin.
Bir de ben bu tarz tariflerdeki sekeri bazen yari yariya eksilterek koyarim, ona ragmen uzun zaman seker yemedigimde cok agir gelir hasta yapar, o yuzden de dikkat et derim.
Bide rahat wc ıcın onerınızı ıstıyorum. Duzenlı bagırsak calıstıran bısey. Azıcıkta yesem sureklı bı sıslık zaten sureklı rahat cıkamıyorum wc ye
Evet bunu bnde görmüştüm ama denemedım. Denemek lazımda benım sorunum anlık degıl genel olarak sabah kahvaltısı ardından sigara dan sonra cıkıyorum bıdaha olsada yapamıyorumEki Görüntüle 2798355
Denemedim ama bugün instagramda böyle bir tarife denk geldim. Kaydettim belki lazım olur diye
Leslie kaç adıma denk geliyorhafif karnimin aciktigini hissediyorum. Canim tatli sekerli seyler cekiyor, malum döneme girdim, cikolata yerine iki kücük dilim ananas yedim. Hazir iki üc hafta sekerli birseyler yememisim bunu bozmamam gerek.
bir saat yürüyüs yaptim 8000 küsür adim atmisim. Iki hafta karantina dolayisiyla vucudumu hemen zorlamak istemiyorum. Birde havalar soguk. Onun yerine evde Leslie vs yaparim aksama dogru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?