Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bide rahat wc ıcın onerınızı ıstıyorum. Duzenlı bagırsak calıstıran bısey. Azıcıkta yesem sureklı bı sıslık zaten sureklı rahat cıkamıyorum wc ye
Off o bağırsak sorunu bitmek bilmeyen bi sorun ben geçen yıl 6 -7gunde bi çıkıyordum. Açlık otu önerdiler ama o da bağırsaklarında sancı yaptı bu aralarda hergün aynı saatte wc de en az 15 dk oturmak iyi geldi öneririrm

Merhaba kızlar nasılsınız? Okula gittim eve geldim

Kahvaltı öncesi

250 ml elma sirkeli su
250 ml normal su

Kahvaltı

2 yumurta
2 domates + 2 tk zeytinyağı
10 fındık +6 badem + 5 kaju
3 kuru kayısı
7 zeytin
2 tk labne
1.5 tk tahin pekmez
1 dilim tb ekmeği (28 gr)
250 ml şekersiz çay

Okuldaki aralar

200 ml şekersiz kuşburnu çayı
2 kare bitter çikolata
200 ml şekersiz çay

Öğle yemeği

1.5 kepçe sebze çorbası

Son düzenleme:
Benim eşim yok eşi olmayan var mı??
Eşleşmeler her cuma yapılıyor genelde. Bu hafta Zeytur arkadaşımız bir haftadan sonra geri döndü. Sizi eşleyebiliriz.
Her akşam günlük menü bildirimlerini, günlük sporlarını yazarak puanlamayı yapmayı unutma canım. Ha birde adım yarışımız var gün sonunda günlük toplam adımınıda belirtmelisin.

Gttım de genel olarak bı wc sorunum var zaten.

Tamam canım. Bozmadan kacamaksız devam edıcem. Insallah bıran once atarım odemı.
ay bende vardı iki hafta çıkamadım, her gün düzenli kuru kayısı kuru erik yedim 3 tane filan , yediklerime de dikkat ettim de düzeldi şimdi, ama stres de önemli bir faktör

H3RA_
sedulu
Arrietty_

Öğleden sonraki ara öğünüm

1 hurma
1 kuru incir
1/2 çay bardağı kaju fındık karışımı
250 ml tarçınlı süt

Kızlar mi band adım sayar nasıl ayatlanıyor bılen aydınlatanılır mi. Uygulamada herseyı ayarladım suan şarj olmasını beklıyorum. Ama adım sayar ayarını bulamadım youtube da baktım ama yok
mi band 5 var bende , adımları kendisi normal sayıyor zaten, ama ekstra yürüyüş yapıcam yürüyüş bandı kullanıcam vs spor yapmak istersen de egzersizden ayarlıyorsun, neyi sorduğunu tam anlamadım
Bide rahat wc ıcın onerınızı ıstıyorum. Duzenlı bagırsak calıstıran bısey. Azıcıkta yesem sureklı bı sıslık zaten sureklı rahat cıkamıyorum wc ye
bir de yürüyüş iyi geldi bana , yukarıdakilere ilave

Kızlar mi band adım sayar nasıl ayatlanıyor bılen aydınlatanılır mi. Uygulamada herseyı ayarladım suan şarj olmasını beklıyorum. Ama adım sayar ayarını bulamadım youtube da baktım ama yok
Canım şarj olunca normal ekranda adım saymaya başlıyor zaten. Ben kurulum yaptığımı hatırlamıyorum. Alttaki dokunmatik yuvarlağa dokunarak ekranı açabiliyorsun.

Telefonuna mi fit uygulamasını yükleyip adımsayarınla telefonu eşleştirirsen tüm vücut bildirimlerin orada kayıtlı olacak. Her gün attığın adımlar kayıtlı kalacak.

Bluetooth ile bagldin mi telefona? Aslinda uygulamada ayarlayinca vlottoth ile baglanti kurunca otomatikman saatede gecmesi gerekiyor.

4. Takim Spor Puan Tablosu

Spor puanlarini hesaplamayi unutmayin
Hesplanmayan sporlari tabloya gecirmiyorum
Ertesi güne tabloya ekleme yapmiyorum !

Kacamaklardan dolayi puan kiriyorum
1 Hafta Toplam -500 puani olan kisiler sari kart aliyor. Ertesi hafta devam ederse Kirmizi kart.
Egerki Bir sonraki hafta sporda 1.oldunuz. Kart cezaniz siliniyor.

Bu hafta sporda 1. olan takim ,cuma günü es secme hakkina sahip olacaktir

EslerCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
Dilber Hala & @Mathteacher275101.170750 (-100)3.105
bnnu & Aomine Daiki 105486 (-100)514682
@Serina08 & graphicdesigner 7001.2006003.010
Ozzybal & S sadece_ben 3001.7641.5072.462
K klbk33 & Oaktree 1.016752051.998
H3RA_ & Ceyhans 9601.56522052.650
E Emeeelll & esmeriiim 7041.0898101.830
O_sevincli_ki & Melegimkorusun 8542.1677151.200
SsSiMqE & A Aylakkadin 810 (-300 )10002.880
rockandroll & Alys 10001.8622.2303005(-100 )
@Ayse_M & istanbulin 1.4951.7708202.060
sedulu & Cikocev 8502.0001.9052.850
Asi Matmazel & @pisi pisi kopatim4758701.600
Varyemez 300600215500
noram & MonicaGeller -7991.5722.050
AppLesma 1.410758

Kendi otomatik koluna takınca saymaya başlıyor canım. Ekstra egzersiz bölümden uygun egzersizi seçip kalori yakımı da görebilirsin

Tembel kaptan sonunda tabloyu hazirladi

Kizlar genel olarak söyle bir durum var
3 ögün ekmek yiyen bir kesim var :)) Aksam yemeyin ekmek

Yulafli biskuvilerde oluyor menulerde. Yenecekse hafta sonu 1 adet olsun. Cunku karb.dolu bunlar. Yulafli diye kanmayin. Hafta ici ekmek yemiyorum derseniz haftaici 1 adet i gecmesin diye..Bos kalori yani bunlar.

Birde aksam pilav,bulgur ve makarna yiyecekseniz 3yk dan fazla olmasin. Ve buda hergun yenmesin.

S Sade_Bilge hosgeldin. Daha iyi olmana sevindim

kiskiskis hosgeldiniz. Tabii ki yerimiz var size. Kaptanlar yönlendirmis sizi. Eger bir sorunuz varsa sorabilirsiniz. Takimca yardimci olmaya calisiriz

Kaptancım yediğim şekersiz altınbaşak kepekli yulaflı bisküvi tahta gibi birşey

Paket 46 gr içinde 10 tane var tüm paketin kalorisi 185
Okuldayken en fazla 4 tane yedim şekersiz çayın ya da elmanın yanında
Tanesi 18.5 kalori

Kizlar genel olarak söyle bir durum var
3 ögün ekmek yiyen bir kesim var :)) Aksam yemeyin ekmek

S Sade_Bilge hosgeldin. Daha iyi olmana sevindim
Merhaba hosbuldum :))

Ekmek yerine oopsie yenilebilir.
Wasa Mjölk konusunda ne diyorsun? 1 tanesi 9,5gr ve icerisinde 5,7gr karbonhidrat var. Sabahlari 1 ya da iki adet yemeyi planliyordum.

Adımı sayacak aparatı yok şehir dışındayım güvenilir uygulama önerisi olan var mı
Yıllar önce saglik ocağından adim sayar vermişlerdi pili yok hiç çalıştıramadım.eger ki samsung telefonunuz varsa samsung health diye program var orayı aktifleestirince hergin kendi otomatik olarak sayıyor istersen su uyku regli takibi bile yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…