Off o bağırsak sorunu bitmek bilmeyen bi sorun ben geçen yıl 6 -7gunde bi çıkıyordum. Açlık otu önerdiler ama o da bağırsaklarında sancı yaptı bu aralarda hergün aynı saatte wc de en az 15 dk oturmak iyi geldi öneririrmBide rahat wc ıcın onerınızı ıstıyorum. Duzenlı bagırsak calıstıran bısey. Azıcıkta yesem sureklı bı sıslık zaten sureklı rahat cıkamıyorum wc ye
Eşleşmeler her cuma yapılıyor genelde. Bu haftaBenim eşim yok eşi olmayan var mı??
ay bende vardı iki hafta çıkamadım, her gün düzenli kuru kayısı kuru erik yedim 3 tane filan , yediklerime de dikkat ettim de düzeldi şimdi, ama stres de önemli bir faktörGttım de genel olarak bı wc sorunum var zaten.
Tamam canım. Bozmadan kacamaksız devam edıcem. Insallah bıran once atarım odemı.
Merhaba kızlar nasılsınız? Okula gittim eve geldim
Kahvaltı öncesi
250 ml elma sirkeli su
250 ml normal su
Kahvaltı
2 yumurta
2 domates + 2 tk zeytinyağı
10 fındık +6 badem + 5 kaju
3 kuru kayısı
7 zeytin
2 tk labne
1.5 tk tahin pekmez
1 dilim tb ekmeği (28 gr)
250 ml şekersiz çay
Okuldaki aralar
200 ml şekersiz kuşburnu çayı
2 kare bitter çikolata
200 ml şekersiz çay
Öğle yemeği
1.5 kepçe sebze çorbası
mi band 5 var bende , adımları kendisi normal sayıyor zaten, ama ekstra yürüyüş yapıcam yürüyüş bandı kullanıcam vs spor yapmak istersen de egzersizden ayarlıyorsun, neyi sorduğunu tam anlamadımKızlar mi band adım sayar nasıl ayatlanıyor bılen aydınlatanılır mi. Uygulamada herseyı ayarladım suan şarj olmasını beklıyorum. Ama adım sayar ayarını bulamadım youtube da baktım ama yok
bir de yürüyüş iyi geldi bana , yukarıdakilere ilaveBide rahat wc ıcın onerınızı ıstıyorum. Duzenlı bagırsak calıstıran bısey. Azıcıkta yesem sureklı bı sıslık zaten sureklı rahat cıkamıyorum wc ye
Canım şarj olunca normal ekranda adım saymaya başlıyor zaten. Ben kurulum yaptığımı hatırlamıyorum. Alttaki dokunmatik yuvarlağa dokunarak ekranı açabiliyorsun.Kızlar mi band adım sayar nasıl ayatlanıyor bılen aydınlatanılır mi. Uygulamada herseyı ayarladım suan şarj olmasını beklıyorum. Ama adım sayar ayarını bulamadım youtube da baktım ama yok
Bluetooth ile bagldin mi telefona? Aslinda uygulamada ayarlayinca vlottoth ile baglanti kurunca otomatikman saatede gecmesi gerekiyor.Kızlar mi band adım sayar nasıl ayatlanıyor bılen aydınlatanılır mi. Uygulamada herseyı ayarladım suan şarj olmasını beklıyorum. Ama adım sayar ayarını bulamadım youtube da baktım ama yok
Esler | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam |
| 510 | 1.170 | 750 (-100) | 3.105 | ||||
| 105 | 486 (-100) | 514 | 682 | ||||
@Serina08 &
| 700 | 1.200 | 600 | 3.010 | ||||
| 300 | 1.764 | 1.507 | 2.462 | ||||
K
klbk33
&
| 1.016 | 75 | 205 | 1.998 | ||||
| 960 | 1.565 | 2205 | 2.650 | ||||
E
Emeeelll
&
| 704 | 1.089 | 810 | 1.830 | ||||
| 854 | 2.167 | 715 | 1.200 | ||||
| 810 (-300 ) | 1000 | 2.880 | |||||
| 1000 | 1.862 | 2.230 | 3005(-100 ) | ||||
@Ayse_M &
| 1.495 | 1.770 | 820 | 2.060 | ||||
| 850 | 2.000 | 1.905 | 2.850 | ||||
| 475 | 870 | 1.600 | |||||
| 300 | 600 | 215 | 500 | ||||
| - | 799 | 1.572 | 2.050 | ||||
| 1.410 | 758 |
Kendi otomatik koluna takınca saymaya başlıyor canım. Ekstra egzersiz bölümden uygun egzersizi seçip kalori yakımı da görebilirsinKızlar mi band adım sayar nasıl ayatlanıyor bılen aydınlatanılır mi. Uygulamada herseyı ayarladım suan şarj olmasını beklıyorum. Ama adım sayar ayarını bulamadım youtube da baktım ama yok
Kaptancım yediğim şekersiz altınbaşak kepekli yulaflı bisküvi tahta gibi birşeyTembel kaptan sonunda tabloyu hazirladi
Kizlar genel olarak söyle bir durum var
3 ögün ekmek yiyen bir kesim var :)) Aksam yemeyin ekmek
Yulafli biskuvilerde oluyor menulerde. Yenecekse hafta sonu 1 adet olsun. Cunku karb.dolu bunlar. Yulafli diye kanmayin. Hafta ici ekmek yemiyorum derseniz haftaici 1 adet i gecmesin diye..Bos kalori yani bunlar.
Birde aksam pilav,bulgur ve makarna yiyecekseniz 3yk dan fazla olmasin. Ve buda hergun yenmesin.
S Sade_Bilge hosgeldin. Daha iyi olmana sevindim
kiskiskis hosgeldiniz. Tabii ki yerimiz var size. Kaptanlar yönlendirmis sizi. Eger bir sorunuz varsa sorabilirsiniz. Takimca yardimci olmaya calisiriz
Eger telefonunuz Samsung ise veya IPhone onlarda otomatikman saglik uygulamasi ve adimsayar oluyor.Adımı sayacak aparatı yok şehir dışındayım güvenilir uygulama önerisi olan var mı
Hoşgeldin canım. Nasılsın?Eger telefonunuz Samsung ise veya IPhone onlarda otomatikman saglik uygulamasi ve adimsayar oluyor.
Merhaba hosbuldum :))Kizlar genel olarak söyle bir durum var
3 ögün ekmek yiyen bir kesim var :)) Aksam yemeyin ekmek
S Sade_Bilge hosgeldin. Daha iyi olmana sevindim
Hosbuldum cok daha iyiyim. :) Sagligima kavustum cok sükür.Hoşgeldin canım. Nasılsın?
Yıllar önce saglik ocağından adim sayar vermişlerdi pili yok hiç çalıştıramadım.eger ki samsung telefonunuz varsa samsung health diye program var orayı aktifleestirince hergin kendi otomatik olarak sayıyor istersen su uyku regli takibi bile yapıyor.Adımı sayacak aparatı yok şehir dışındayım güvenilir uygulama önerisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?