Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sanirim.bana 10dk ip atlama vermissin canim.simdi.gordum. saglik sorunu nedeniyle ip atlayamiyorum baska bir ceza verirsen sevinirim :)

Merhabalar kızlar bugün tam kahvaltı yaptım spor yapmaya niyetlen dimmm tam kayınvalidemler bize geldi bu gece de burdalar benim spor yalan oldu sedulu kaptanım cezamı yarın yapsam olurmu yada sonraki gün belki yarında kalırlar

canım ben günde 2 öğün besleniyorum.. kahvaltı her zaman mümkün olmuyor.

menün güzel canım sadece suyun az
suyumun öyle farkındayım ki, e dışarı gidince de içemiyorum bugün artırıyorum eşimm
ah o patates kızartması olmasaymış 1 avuç bile çok 100 ip atlama cezası eşim
Bu arada cuma günü kiloma bugün geri döndüm kızlar inşallah cumaya gelsin eksiler bnnu dimi eşim
gelsin eksiler güzel bir hafta da olsun

aman sakın, başka birşey yemezsin sonra vücut direncin kırılır birden de yemekye başlarsın hiç sağlıklı olmaz, hafif ve az yemeye dikkat et canım, regldendir muhtemelen ,aynı tempoda devam edersen sonucu güzel olacaktır

Biz minik kuzuyla yürüyüş yapıp geldik. Attım onu bisikletine. Yaklaşık 1 saat gezdik, parkta oynadık. Şimdi uyuyacak. Ben de canım chloeimle birazcık spor yapayım. Sonra duş ve yeşil çay. Kıvanç uyanınca tekrar dışarı çıkarız. İstanbul’da hava çok güzel bugün.

sanirim.bana 10dk ip atlama vermissin canim.simdi.gordum. saglik sorunu nedeniyle ip atlayamiyorum baska bir ceza verirsen sevinirim :)
Tamam canım o zaman sana da 30 dk dans olarak çeviriyorum cezayı hemen hemen aynı kaloriye denk geliyor 10 dk ip atlamayla
Tamam canım yapınca bildirmen yeterli

wc ye gittin mi peki?
o da bu kadar fark yapabiliyor.
Gttım de genel olarak bı wc sorunum var zaten.
Tamam canım. Bozmadan kacamaksız devam edıcem. Insallah bıran once atarım odemı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…