en dans gibi dans olani tombul olan yapiyo yalnizyok kisa kisa yapicam.
sunu yapicam, cok zorlayici degil.
hatta dans videosu arayan kizlar siz de bir bakin, kisa ve cok zor hareketler yok icinde.
sanirim.bana 10dk ip atlama vermissin canim.simdi.gordum. saglik sorunu nedeniyle ip atlayamiyorum baska bir ceza verirsen sevinirim :)TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Arrietty_ @ozrengin ÖDÜL @neutral @Serina08 ÖDÜL @istanbulin @Osev sedulu Alys ÖDÜL 30 D @Zeytur MUAF MUAF MUAF MUAF E Emeeelll bnnu ÖDÜL @Ceyhans ÖDÜL E English_teacherrr 100 JJ @Aylakkadin @Cikocev ÖDÜL @rockandroll 40 D @graphicdesigner 20 dk IA @Ozzybal ÖDÜL @Dilber Hala @SsSiMqE @klbk33 ÖDÜL @Oaktree @Mathteacher27 @Melegimkorusun @sadece_ben ÖDÜL esmeriiim ÖDÜL Sismaniye 10 dk IA Aomine Daiki 100 HK 10 dk IA @Asi Matmazel @MonicaGeller 10 dk IA noram AppLesma
3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!
Aomine Daiki 100 adet high knee ceza ( ödül sadece bir adet ile sınırlı abartmamak kaydıyla )
@graphicdesigner 20 Dk ip atlama ( ödül olarak bir adet ekledim ama karbonhidrat çok fazla maalesef o yüzden hepsini kabul edemem ödül diye ). Ceza yapıldı diye bildirim göremedim bugün.
suyumun öyle farkındayım ki, e dışarı gidince de içemiyorumcanım ben günde 2 öğün besleniyorum.. kahvaltı her zaman mümkün olmuyor.
menün güzel canım sadece suyun az
ah o patates kızartması olmasaymış 1 avuç bile çok 100 ip atlama cezası eşim
gelsin eksiler güzel bir hafta da olsun
aman sakın, başka birşey yemezsin sonra vücut direncin kırılır birden de yemekye başlarsın hiç sağlıklı olmaz, hafif ve az yemeye dikkat et canım, regldendir muhtemelen ,aynı tempoda devam edersen sonucu güzel olacaktırGunaydın kızlar
Cuma 63.2 cıkan ben pazartesı 64.6 cıktım hala moralım bozuk. Bu sabah tattıldım 64.2
Haftasonu kacamakta yapmadım ben reglın 3. Gunu dıyemı dedım ama sankı kılom 64 lermışte ordan düşüyor gıbıyım. Umarım cumaya kadar gıder. Az once kahvaltı yaptım acaba baska bısey yemesem mı bugun napsam bılemedım
Merhabalar kızlar bugün tam kahvaltı yaptım spor yapmaya niyetlen dimmm tam kayınvalidemler bize geldi bu gece de burdalar benim spor yalan oldusedulu kaptanım cezamı yarın yapsam olurmu yada sonraki gün belki yarında kalırlar
Merhaba kizlar.
simdi kahvaltimi yapacagim. IF yaptim dün saat 18 den itibaren. Kahvalti öncesi su ictim ve bir bardak yesil cay.
Tamam canım o zaman sana da 30 dk dans olarak çeviriyorum cezayı hemen hemen aynı kaloriye denk geliyor 10 dk ip atlamaylasanirim.bana 10dk ip atlama vermissin canim.simdi.gordum. saglik sorunu nedeniyle ip atlayamiyorum baska bir ceza verirsen sevinirim :)
Tamam canım yapınca bildirmen yeterliMerhabalar kızlar bugün tam kahvaltı yaptım spor yapmaya niyetlen dimmm tam kayınvalidemler bize geldi bu gece de burdalar benim spor yalan oldusedulu kaptanım cezamı yarın yapsam olurmu yada sonraki gün belki yarında kalırlar
Canım eşleri her cuma dağıtıyoruz bir göz gezdireyim eşi olmayan varsa eşleyelimBenim eşim yok eşi olmayan var mı??
Dimi ya insana bir hareket oluyor bir de temposu yüksek müzikler stres attırıyorsedulu 30 dak dansimi yaptim
toplanti gunum bugun, cok sikici, o yuzden iyi geldi aralarda dans etmesi
Gttım de genel olarak bı wc sorunum var zaten.wc ye gittin mi peki?
o da bu kadar fark yapabiliyor.
Tamam canım. Bozmadan kacamaksız devam edıcem. Insallah bıran once atarım odemı.aman sakın, başka birşey yemezsin sonra vücut direncin kırılır birden de yemekye başlarsın hiç sağlıklı olmaz, hafif ve az yemeye dikkat et canım, regldendir muhtemelen ,aynı tempoda devam edersen sonucu güzel olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?