Güle güle kullan canımBugün alışverişe çıktım yıllardır alışverişe bu kadar heyecanla gitmemiştimsweatlere falan hep en büyük beden bakar olmayınca üzüntüyle çıkardım mağazalardan bugün M beden sweat ve M beden kazak aldım ve bu şahane bir duyguydu . Hatta eşim yıllardır bişey almıyordun gidip boş dönüyordun çok iyi yaptın dedi o yüzden irademe hakim olamam diyen canım dostlara bu mutluluğu tatmak şahane bişey demek istedim. Belki bikaç ay boğazımı tutucaz, dişimizi sıkıca ama değiyor gerçekten
Merhaba, bu vki yazısını nasıl çıkartıyoruz acaba? Profilde bulamadım ben.Güle güle kullan canım
Hesap detaylarında adının alt kısmında canımMerhaba, bu vki yazısını nasıl çıkartıyoruz acaba? Profilde bulamadım ben.
Dukan bira sının içine katıyorum da acaba o mu yaptı ki abla ne dersin şişkinlik mi yaptı bendeMaden suyu içebilirsin
Merhaba kızlar
sabah 1 litre su ve vitaminler
Sonra badem sütlü hc yağlı latte
12 de 2 haşlanmış yumurta ile salata
öğlen yine badem sütlü latte
6 bardak su
yeşilçay
akşam
19:00 ilikli çorba ve brüksel lahanası
Ve çekirdek
birazdan güzel yeşil çayıma devam
malesef bugün 5.799 adımda kaldım
Ama normal tüm gün dikiş diktim
Arrietty_ sedulu H3RA_ K klbk33
Ben öyle olursam sütlü kahve yapıyorum.Kızlar aksamları canınız bısey yemek ıstıyormu
Ben meyve yemek ıstıyorum saat şöyle 10 gıbı nolur yesem mesela 1 elma
Benim istemiyor. Aliskanlik ama ondan belki.Kızlar aksamları canınız bısey yemek ıstıyormu
08:30 3 kuru kayısı
limonlu su
11:00
Az şekerli türk kahvesi
14:30
Ton balıklı salata
20:00
1 kase tarhana çorbası
3 yk barbunya
5 adet yaprak sarma
2 lt su
Biraz dinlendikten sonra spor yapacağım.
Geçen sene bir spor aleti almışım eve varlığını bile unutmuşum. Dün elime geçti onunla bölgesel çalışacağım biraz.
Yorgunluk ve uyku Bende de Var surekli. Vitaminsizlik mi var acaba?Iyi aksamlar oğlanı uyuturken yarim saat uyudum . Akşam üzeri çocuklar oyun oynarken koltukta uyukladım hiç halim yok. Zor yemek yedim
Bugün
Sabah
Sucuklu yumurta
2 tb ekmek
1 salatalık
3 zeytin
Öğle
Yoğurtlu kabak
Tavuk haşlama
Akşam
Yoğurtlu kabak
Kıymalı yeşil fasulye
2 kaşık pilav
Su
2.5 litre
Spor
2×20 mekik= 120
2x20makas =120
200 yerde bisiklet =400
Toplam 640 puan
Bugün az.oldu biliyorum ama cok yorgunum nedense
@Arriety_
sedulu
Tarçınlı süt içebilirsin mesela. Göbek yağlarını eritirmiş hem gece yatarken içmek.Kızlar aksamları canınız bısey yemek ıstıyormu
Aksam ekmek yok. GuzelSelam hanımlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Bugünkü menüm
Sabah
Domates salatalık biber
Lor peynir
5 siyah zeytin
1.5 dilim tb ekmeği
Ara
10-12 çiğ fındık
Öğle
1 tabak etli bamya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam
Terbiyeli tavuk çorbası
Bol salata
1/3 haşlanmış göğüs
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Aylakkadin
Pek birsey yememissin. Aksam gec saat de acikiyor olman cok normalBugunku yedıklerımı yazayım cunku bugun erken kapatıcam gunu
saat 10:00 yesıllık, domates, salatalık, lor 1 dılım bugday ekmegı
ara sütlü turk kahvesı
saat 17:30. Yogurtlu bakla yemegı
Su 2 lt ye tamamlıcam
spor bugun yapamadım dünkülerden sonra heryerım agrıdı ne zmandr yapmadıgım ıcın
Arrietty_ sedulu @Emeeelll H3RA_
İnşeAllah eşim ama talimliyim bu konudacok az yemissin gece basina agrilar girmez insallah
Profilinde hesap detaylarına girMerhaba, bu vki yazısını nasıl çıkartıyoruz acaba? Profilde bulamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?