selam kızlarr,
kaptan değişmiş meyvenül hayırlı olsun kaptanlığın.valla işin zor bizi toparlamak sana kaldı artık tatil modundan çıkıp takımıza sahip çıkalım kızlar.kızımıda bu hafta akupunktura başlatıyorum belki bende başlıycam bakalım bütçeyi uydurabilirsem tabi.merve benden daha önemli öncelik onun sonra sıra bana gelirse bende başlarım.bazen destek şart oluyor mervede bu ara bir istek var kilo vermek için bende doping yapim dedim .bide paket program varmış.1200 tl ama bağkur 900 tl sini karşılıyomuş belki onada başlatacam inşallah bu sfer başarırız.
Meyvem hayırlı olsun kaptanlığın canım tekrar. Hepimiz için dönüm noktası olur belki :)
İşallah kocamla birlikte devam ederiz kilo vermeye.
Kızlar sabah sabah sinirim zıpladı. Eşimin tele bi mesaj gelmiş. Telsime olan borcunuzu ödeyin yoksa icra vs vs bilmem ne.
Biz en son 2005 yılında telsim kullandık onları da kapattırdık ve hiç borcumuz yoktu.
Lanet olasıcalar o zamandan 120 liralık borç çıkarmış ve şimdiye 695 tl olarak gelmiş.
Araştırdım sabahtan beri binlerce milyonlarca insana yapılmış bu. Ama çözüm yok ya ödeyeceksin ya icra yiyeceksin.
Tabi bahsi geçen faturaya ait dekont yada makbuz bişiy varsa elinde siliniyor borç
Bi site kurmuşlar. The page must be viewed over a secure channel ordan isim soy isimle sorgulama yapılıyor.
Tanıdığım insanların nerdeyse hepsinin borcu var görünüyor.
Tmsf ye ödemiş oluyoruz borcu çünkü Uzan şirketlerine el koyuldu ya Telsim de onlardan dı.
cnm hedefim 56 insallah
meyvecim hayırlı olsun kaptanlığın inşallah uğurlu gelirsin bize :)
irenözge bunu bi telsim yapmıyo geçen gün eve milyarlık haciz kagıdı geldi şok oldum taksitle alışveriş yaptığım bir yer taa 6-7 sene öncenin borcunu ödemediniz diyor allahtan makbuzu bulduk da hallettik. hiçbir ödendi kagıdını atmamak lazım aslında.
kızlar bugün iyi gidiyorum bakalım atlatırsam yarın iyice moda giricem inanıyorum..
günaydın kızlarrr:)
pek ugrayamıyaorum,misafir trafigi var evde..diyet güzel gidiyor.amaa 1 gün kaçamak yaptım cezasınıda cekiyorum -lere inemiyorum çünkü
bu sebeten yürüyüşe başladım.işallah cumaya -lerle buluşmak üzere:))
bugünkü menüm:
kahvaltı:1yumurta,diyet peynir,yeşil çay
öglen:süt,dukan galeta olur sanırım
akşam:tavuk gösü sotelenmiş.
3lt su içmeye çalışırım.
selam kızlar...
ya ben bir kaç buralarda olamıycam...şehirdışına çıkmak zorundayım...cumartesi gelicem bu hafta beni listeye koymayın yada aynı geçin olur mu?
hepinizi özliycem...
merhaba kızlar ya benim 4 gündür yatılı misafirim var eşimin amcaları bizde bilgisayarı hiç açamadım diyete devam ediyorum kilom bu sabah 66.6 yarın normale dönerim çünkü gidiyorlarDDDDD
kızlar erensezen 16 sında girmiş en son listede bilgisi olan varmılisteye giremedim bu haftada malesef sağlık olsun haftaya inş..
selam kızlar
tam 35 kilo vermek için uğraşıyorum, bu gün tartıldım 500 gr vermişim bile:))
kilo 95 hedef 60
teşekkür ederim canımcımelimden geleni yapıcam inş sizlerde yaparsınız
özgem bi ara bu olaydan herkes şikayetcıydı ben bunları duyduktan sonra hattımı kapattırmadan kontörlüye cevirtiriyorum aradan biraz zaman geçincede kırıp atıyorum kendi kendine iptal oluyor zaten tatlım o borcu ödemeden kurtulamıyorsun kötü olmus az para değil nerdeyse 1 asgari maas nys canım cana geleceğine mala gelsin.takma o kadar cıkacağı varmıs sizden o paranın..
irenözge bunu bi telsim yapmıyo geçen gün eve milyarlık haciz kagıdı geldi şok oldum taksitle alışveriş yaptığım bir yer taa 6-7 sene öncenin borcunu ödemediniz diyor allahtan makbuzu bulduk da hallettik. hiçbir ödendi kagıdını atmamak lazım aslında.
kızlar bugün iyi gidiyorum bakalım atlatırsam yarın iyice moda giricem inanıyorum..
kızlar ebrar yusuf 20 sinden beri yokmus misafirlerim var demiş ama bilgisi olan varmı..
katherina cumartesi dönücem demiş gectiğimiz cumartesimiydi yoksa önümüzdekimi ?
zeynepselin deneme sürecindemi .. _??
kızlar erensezen 16 sında girmiş en son listede bilgisi olan varmı
mdc bi kac mesaj bırakmıs bu arkadasta deneme sürecindemi..??
Canım para sorun değil de beni yapılan muamele delirtti. Nerde bu ülkenin adaleti.
Artık başımızın gözümüzün sadakası olsun diyip ödeyeceğiz napalım.
Hiçbiri ile ilgili bilgim yok canım. Zaten bence paylaşım yapmayanlar yada izin tarihini belirtmeyenler takımda olmasın.
Bu işte paylaşım şart çünkü.
kızlar ebrar yusuf 20 sinden beri yokmus misafirlerim var demiş ama bilgisi olan varmı..
katherina cumartesi dönücem demiş gectiğimiz cumartesimiydi yoksa önümüzdekimi ?
zeynepselin deneme sürecindemi .. _??
kızlar erensezen 16 sında girmiş en son listede bilgisi olan varmı
mdc bi kac mesaj bırakmıs bu arkadasta deneme sürecindemi..??
canim ebrar yusufdan haberim yok bu hafta gewlmesse cikarirsin
eren sezen listeye girmeden önce düzenligiriyordu gecen cuma gelir diye adini yazmistim listeye ama gelmedi kirmizida bilmedigi icin ayni gecmis ben almiycaktim gelmediyse onu bekleyin biraz vardir heralde bi mazereti
katherina bu cumartesiye kadar haberliydi
mdc yi ben davet etmedim :)
zeynepselin deneme süresinceydi ama giremedi zaten son mesajindada girmek istemedigini yazdi
hahah kıyamam ya ben de azıttım 2-3 gündür pzt ya bugün adettendir sıkmaya başlıyorum yine.
meyve ben de varım listede izinliydim ama bu hafta dönüyorum.
günaydın kızlar
adet olmam nedeniyle azıttım 2 gündür bi yedim bi yedim sormayın. bugün acısı çıkarrrrr :)
nidah mezun oldu bu arada.
adet olayı beni de altüst ediyor maalesefff..zaten çok iradesizimm..bide hormonlar kasınca olmuyorr:)))
.
evet canım artık kaptan benim
günaydın bijo senide ekliyorum canım listeye
özgem özgemmm nolcak bu hafta sonları inş kocacınla birlikte kurtulrsunuz şu kara yağlardan
yasom bijo yu ekledim listeye diğer kızların kilolarınıda bölerek hesaplıcam ...
**4.TAKIM **
hasretim34
deniz1984
iremögze
mersa
bijoux (bölünecek..)
_katherina_ Kilo bildirmedi
ebraryusuf kilo bildirmedi 1
eren sezen kilo bildirmedi 1
prenses68 hedefi belirtilmedi listede
nazkaa izinli
capri izinli
betuss izinli
kızlar liste bu sekilde tamam sanırım
prenses68 cim senden hedefini istiyorum
ebraryusuf ve eren sezen sizlerde kilo bildirmemişsiniz kızlar mümkün olduğunca bağlı kalalım takıma..
yardımcı seçilmesi lazım takıma vakit ayırabilecek nete girmesinde sıkıntı olmayan birinin olması herzaman daha iyi olur yardımcı olmak isteyen yada öneride bulunacak olan varmı..
AYRICA GENEL UYARI TOPARLANIYORUZZZ DİYET SPOR ZAMANI
Meyvem hayırlı olsun kaptanlığın canım tekrar. Hepimiz için dönüm noktası olur belki :)
İşallah kocamla birlikte devam ederiz kilo vermeye.
Kızlar sabah sabah sinirim zıpladı. Eşimin tele bi mesaj gelmiş. Telsime olan borcunuzu ödeyin yoksa icra vs vs bilmem ne.
Biz en son 2005 yılında telsim kullandık onları da kapattırdık ve hiç borcumuz yoktu.
Lanet olasıcalar o zamandan 120 liralık borç çıkarmış ve şimdiye 695 tl olarak gelmiş.
Araştırdım sabahtan beri binlerce milyonlarca insana yapılmış bu. Ama çözüm yok ya ödeyeceksin ya icra yiyeceksin.
Tabi bahsi geçen faturaya ait dekont yada makbuz bişiy varsa elinde siliniyor borç
Bi site kurmuşlar. The page must be viewed over a secure channel ordan isim soy isimle sorgulama yapılıyor.
Tanıdığım insanların nerdeyse hepsinin borcu var görünüyor.
Tmsf ye ödemiş oluyoruz borcu çünkü Uzan şirketlerine el koyuldu ya Telsim de onlardan dı.
yasom yaptığın işler ne durumda face eresmini koysana cok merak ettim nasıl oluyorlarr
canım kaptanlığın hayırlı olsunnnn..ben sana yardım etmek isterim ama ne nasıl hesaplanır pek bi haberim yokk....kimse yanaşmazsa yadım edebilirim nette probleim yok çünküü..ama asıl işini iyi bilen birisini yardımcıseçersen dah iyi olur tabe:))
bugunki yediklerim cıkkkksss sevmedimm..sabah 1 dilim tam buğday, labne, domates...ara yok hastanedeydimmm
öğle eve kurt düştüm ama evde yiyecek bişey yoktuu..sandiviç yapayım dedimm..çok kalorii..bende kötü gün dostum special k yedim sütlee..amabiraz fazla yemiş olabilirimmm...bi kase gözümü doyurmadıda...
akşamm ne yemek yapacağıma karar vermedimm..gene gider special k yerim bennn..eşim geç gelecek ona ayrı yemek yaparımmm..saat 6 ya geliyorr..yemek olayını bitirmeliyimm..hiçç kalkasım yokkk.
spor yapcem bu akşammm..3 mil lesliee..standart bende..
o kadar işte:)
hahaha Allah iylgiini versin canim :) ya canim sanirim devam ettiremiycem ben bu isi cok fazla cünkü yap yap bitmiyo günde 5 6 saat basinda duruyorum elimdeki isi persembeye yetistirmem lazim su 3 gün uyku yok bana sanirim anca yetisir yaptigina deyse yine neyse diycem ama 70 euro icin cekilcek cile degil suan is ariyorum eger 2 saatlik is bulursam gidicem ins..yoksa izine gidemiycem
aksam için hazır köfte ayarlayabilirsin cnaım pratik olur yanınada salaya ve ayran bu sekilde dengelenir ama sakın geçiştirme öğün yapma yumurta pişir yağsız onu yee kahvaltı gibi yinede nesfit türü sey yeme üst üste 2 öğün zaten arada yapmamıssın hiç
ayy canım gercekten cok zor 20000 ni yetiştirmek inş basarabilirsin allah kolaylık versin ..
iş bulursun gibi geliyor tatlım bana hadi hayırlısı ..
ins canim aslinda 2 saatlik is cok ama saatleri uymuyor iste cocuklarla ancak aksam 7 de is basi yapabilirim..aksine esimde fransaya gitti yarin gece gelicek mecbur bekliycem cocuklar yatsin sonra oturucam isin basina :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?