Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

mersa tesekkür ederim canım..
doğru diyorsun takımın sıkı sıkıya takıma sarılması lazım zayıflamak için bu sart ..
kızın kac yasın da sanırım oldukca kilosu var inş akupunktur işe yarar özel diyeti oluyor die biliyorum sizdede öyle bişey olucakmı.

Meyvem hayırlı olsun kaptanlığın canım tekrar. Hepimiz için dönüm noktası olur belki :)

İşallah kocamla birlikte devam ederiz kilo vermeye.

Kızlar sabah sabah sinirim zıpladı. Eşimin tele bi mesaj gelmiş. Telsime olan borcunuzu ödeyin yoksa icra vs vs bilmem ne.
Biz en son 2005 yılında telsim kullandık onları da kapattırdık ve hiç borcumuz yoktu.
Lanet olasıcalar o zamandan 120 liralık borç çıkarmış ve şimdiye 695 tl olarak gelmiş.
Araştırdım sabahtan beri binlerce milyonlarca insana yapılmış bu. Ama çözüm yok ya ödeyeceksin ya icra yiyeceksin.
Tabi bahsi geçen faturaya ait dekont yada makbuz bişiy varsa elinde siliniyor borç
Bi site kurmuşlar. The page must be viewed over a secure channel ordan isim soy isimle sorgulama yapılıyor.
Tanıdığım insanların nerdeyse hepsinin borcu var görünüyor.
Tmsf ye ödemiş oluyoruz borcu çünkü Uzan şirketlerine el koyuldu ya Telsim de onlardan dı.

teşekkür ederim canımcım elimden geleni yapıcam inş sizlerde yaparsınız
özgem bi ara bu olaydan herkes şikayetcıydı ben bunları duyduktan sonra hattımı kapattırmadan kontörlüye cevirtiriyorum aradan biraz zaman geçincede kırıp atıyorum kendi kendine iptal oluyor zaten tatlım o borcu ödemeden kurtulamıyorsun kötü olmus az para değil nerdeyse 1 asgari maas nys canım cana geleceğine mala gelsin.takma o kadar cıkacağı varmıs sizden o paranın..

meyvecim hayırlı olsun kaptanlığın inşallah uğurlu gelirsin bize :)

irenözge bunu bi telsim yapmıyo geçen gün eve milyarlık haciz kagıdı geldi şok oldum taksitle alışveriş yaptığım bir yer taa 6-7 sene öncenin borcunu ödemediniz diyor allahtan makbuzu bulduk da hallettik. hiçbir ödendi kagıdını atmamak lazım aslında.

kızlar bugün iyi gidiyorum bakalım atlatırsam yarın iyice moda giricem inanıyorum..

bijom inş uğurlu olurumda hep beraber bitiririz bu zayıflama işini ben de cok sıkıldım kilo alıp vermekden

tatlım tut kendini bol bol su iç cumaya derece yapalım

kızlar ebrar yusuf 20 sinden beri yokmus misafirlerim var demiş ama bilgisi olan varmı..

selam kızlar...
ya ben bir kaç buralarda olamıycam...şehirdışına çıkmak zorundayım...cumartesi gelicem bu hafta beni listeye koymayın yada aynı geçin olur mu?
hepinizi özliycem...

katherina cumartesi dönücem demiş gectiğimiz cumartesimiydi yoksa önümüzdekimi ?

merhaba kızlar ya benim 4 gündür yatılı misafirim var eşimin amcaları bizde bilgisayarı hiç açamadım diyete devam ediyorum kilom bu sabah 66.6 yarın normale dönerim çünkü gidiyorlarDDDDD

zeynepselin deneme sürecindemi .. _??

listeye giremedim bu haftada malesef sağlık olsun haftaya inş..
kızlar erensezen 16 sında girmiş en son listede bilgisi olan varmı
selam kızlar

tam 35 kilo vermek için uğraşıyorum, bu gün tartıldım 500 gr vermişim bile:))

kilo 95 hedef 60

mdc bi kac mesaj bırakmıs bu arkadasta deneme sürecindemi..??

Canım para sorun değil de beni yapılan muamele delirtti. Nerde bu ülkenin adaleti.
Artık başımızın gözümüzün sadakası olsun diyip ödeyeceğiz napalım.

Haklısın cnm işte insan başına gelmeden bilemiyor bunları. Bundan sonra atarmıyım hiç.

Hiçbiri ile ilgili bilgim yok canım. Zaten bence paylaşım yapmayanlar yada izin tarihini belirtmeyenler takımda olmasın.
Bu işte paylaşım şart çünkü.

can sıkıcı işler özgem bunlar işte kim kimden ne kopara bilirse ...

paylasım konusnda bende cok hassassım biliyorsun tatlım motive olmanın 1. yolu paylasım diyorum herzamn..

canim ebrar yusufdan haberim yok bu hafta gewlmesse cikarirsin

eren sezen listeye girmeden önce düzenligiriyordu gecen cuma gelir diye adini yazmistim listeye ama gelmedi kirmizida bilmedigi icin ayni gecmis ben almiycaktim gelmediyse onu bekleyin biraz vardir heralde bi mazereti

katherina bu cumartesiye kadar haberliydi

mdc yi ben davet etmedim :)

zeynepselin deneme süresinceydi ama giremedi zaten son mesajindada girmek istemedigini yazdi

tamam yasom

canım kaptanlığın hayırlı olsunnnn..ben sana yardım etmek isterim ama ne nasıl hesaplanır pek bi haberim yokk....kimse yanaşmazsa yadım edebilirim nette probleim yok çünküü..ama asıl işini iyi bilen birisini yardımcıseçersen dah iyi olur tabe:))

ay kızlar inanaıyorum yaaa..bende makbuzları atmam ama bu neee..çok sinir bozcuu..

bugunki yediklerim cıkkkksss sevmedimm..sabah 1 dilim tam buğday, labne, domates...ara yok hastanedeydimmm

öğle eve kurt düştüm ama evde yiyecek bişey yoktuu..sandiviç yapayım dedimm..çok kalorii..bende kötü gün dostum special k yedim sütlee..amabiraz fazla yemiş olabilirimmm...bi kase gözümü doyurmadıda...

akşamm ne yemek yapacağıma karar vermedimm..gene gider special k yerim bennn..eşim geç gelecek ona ayrı yemek yaparımmm..saat 6 ya geliyorr..yemek olayını bitirmeliyimm..hiçç kalkasım yokkk.

spor yapcem bu akşammm..3 mil lesliee..standart bende..

o kadar işte:)

yasom yaptığın işler ne durumda face eresmini koysana cok merak ettim nasıl oluyorlarr

hahaha Allah iylgiini versin canim :) ya canim sanirim devam ettiremiycem ben bu isi cok fazla cünkü yap yap bitmiyo günde 5 6 saat basinda duruyorum elimdeki isi persembeye yetistirmem lazim su 3 gün uyku yok bana sanirim anca yetisir yaptigina deyse yine neyse diycem ama 70 euro icin cekilcek cile degil suan is ariyorum eger 2 saatlik is bulursam gidicem ins..yoksa izine gidemiycem

denizcim zor işler değil sadece takımdaki üyeleri takip ediyorsun benim için önemli olan nette sıkıntısı olmayan biri olması sık sık takımı takip edebilmeli özellikle cuma günleri ..
malum özel hayatımdaki karmasıklıkdan dolayı kendi evime gitmiyorum 1 aydır annemlerdeyim ve nezamn giderim bilmiyorum o yüzden yardımcım aktif olmalı hızlı gondzales lazım bana

denizim takımı takip ederim diyorsan seni aldım gitti yapcam

aksam için hazır köfte ayarlayabilirsin cnaım pratik olur yanınada salaya ve ayran bu sekilde dengelenir ama sakın geçiştirme öğün yapma yumurta pişir yağsız onu yee kahvaltı gibi yinede nesfit türü sey yeme üst üste 2 öğün zaten arada yapmamıssın hiç

ayy canım gercekten cok zor 20000 ni yetiştirmek inş basarabilirsin allah kolaylık versin ..
iş bulursun gibi geliyor tatlım bana hadi hayırlısı ..

ins canim aslinda 2 saatlik is cok ama saatleri uymuyor iste cocuklarla ancak aksam 7 de is basi yapabilirim..aksine esimde fransaya gitti yarin gece gelicek mecbur bekliycem cocuklar yatsin sonra oturucam isin basina :)

ins canim aslinda 2 saatlik is cok ama saatleri uymuyor iste cocuklarla ancak aksam 7 de is basi yapabilirim..aksine esimde fransaya gitti yarin gece gelicek mecbur bekliycem cocuklar yatsin sonra oturucam isin basina :)

gece uzun gecicek desene aman abur cubura sarma uykum acılsın die sen işine ver kendini azın değil elin işlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…