Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gece uzun gecicek desene aman abur cubura sarma uykum acılsın die sen işine ver kendini azın değil elin işlesin

haha yok canim is yaparken sakiz cigniyom ama bu aralar hic iyi degilim zaten diyet acisindan cok fena saldim nasil toparlanicam bilemiyorum ama ilk isim su isi bitirir bitirmez spora baslamak olucak salona gidemiyorum aksamlari zor gelmeye basladi bende vede yapicam netten paltes ve zumba videolarini indirdim zumbayla basliycam ins ..bide su selülit cdsini yapabilsem nazkanin resimlerini gördüklten sonra kesinlikle yapmaliyim yani okadar hic bisey kalmamis kizda ne güzel

ben nazkanın resimlerini görmedim o kadar cok mu fark nasıl bende yapabilirmiyim menisküs yırtığı var ya bende hoplamalı zıplamalı seyleri yapamıyorum

canim nazka bana söz vermisti faceden gösterdi :) yok hopla zipla degil plates iste ama biraz ileri seviye valla fark süper

ben platesi bırakalı aylar oldu tatlım yaa annemlerin yanına gelirsem artık spor salonuna yazılıcam becayiş arıyorum inş bulurumda spora giderim yoksa evde yapamıyorum..

ben platesi bırakalı aylar oldu tatlım yaa annemlerin yanına gelirsem artık spor salonuna yazılıcam becayiş arıyorum inş bulurumda spora giderim yoksa evde yapamıyorum..

benim üyaligim varda iste sabah musa evde oldugu icn gidemiyorum aksamada halim kalmiyo artik 3,ayda musa krese basliycak ondan sonra 6 aylik üyleigim kaliyo musayi krese verip gidicem ins.becayis ne olaki?

selam canım nasılsın...
ben de bu gün plates topu sipariş ettim.. gelsin ben de başlıcam bakalım...

selam canım nasılsın...
ben de bu gün plates topu sipariş ettim.. gelsin ben de başlıcam bakalım...

cok sükür canim iyi olmaya calisiyorum bu aralart hayatim biraz karisik diyette yapamiyorum git gide sisiyorum sonum hic iyi degil sen nasilsin sen niye kilo aldin gene bakim :) yine dukanmi yapiyon

cok sükür canim iyi olmaya calisiyorum bu aralart hayatim biraz karisik diyette yapamiyorum git gide sisiyorum sonum hic iyi degil sen nasilsin sen niye kilo aldin gene bakim :) yine dukanmi yapiyon

valla canım ben de yidim yine aldım geri... al ver valla vücudumda tuhaf oldu artık...
yok dukan yapmıyom daha doğrusu henüz diyet yapmıyorum... bu gün başlıcaktım felaket hasta olmuşum başlamadım artık iyileşince inşallah...

canım işte söz veremiyorumm..sonra yüzünü kara çıkarmak istemem..başımda bir bebiş varr..satimiz satimize uymuyorr..ama elimden geleni yaparımm..nette prolem yok..zate olursa söylerim deeeeeeeeeeeeeee ben ne yapacam kiii..onu bilmiyorumm:))

kolay gelsin yaseminn:)

Günaydın kızlar.
Hiç keyfim yok benden hayır beklemeyin bugün.
Bi selam vereyim dedim size. Öpüyorum.

selam 4.takımın güzelleri....

meyviş nasılsın kıs toparlandınmı cadı .. selamda vermiyon artık ...

iremcim mucuks .. hasretim ve diger kıslar .

Son düzenleme:

slm cnm
ben kahvaltimi yaptim 1 tabak müsli
1 elma
1 tane activia yedim birazdan yürüyüse cikiyorum görüsürüz

aa naber aeben ben hala buralarda sürünüyorum :)) sen nasılsın?

selam kızlar
dün akşama kadar süper gittim akşam cozuttum ama bugün yemin ettim sıkıysa cozutayım :)) 2-3 gün tutsam düzene giricem de işte onu sağlamaya çalışıyorum. tartıdaki halim de berbat ötesiiii..

oğluşla yürücem belki bugün biraz o da bi zaman sonra ayağa kalkmak istiyo artık onunla da yürüyemiyorum herşey bana karşııı :)

slm cnm
ben kahvaltimi yaptim 1 tabak müsli
1 elma
1 tane activia yedim birazdan yürüyüse cikiyorum görüsürüz
sevgiler ...

bijom burda sürünoyom diyen sen misin bacım. maşallah tosunu dogurup geldin hala buralarda sürünen biri varsa ada benim .
iyiyim canım sagol bende tekrar başladım malum yaz bitti alkdıklarımızla tekrar burlardayız işte . 65' im .. 60 65 arasıyım 2 senedir artık sıktı bunu 55 60 arasına çekmek istiyorum .

dogurdun bide bütyütmüşsün maşalah . rabbım güzel günler göstersin yavrularımızı inşallah ...

mersa ablamda 4.takımdaydı dimi bi ara listelerde gözüme çarpmıştı selamlar onada

kalişi özledim modlugu oda bırakdı sanırım ...bide reyhan ablamı ondan haberin varmı ?

Son düzenleme:

hosgeldin ablam sanada mucks :)

selam kizlar saabh oglumu terapiye götürdüm geldim 2 günüm kaldi dün gece 1 e kadar isle ugrastim bu gecede nöbetciyim ,nerden bela ettim su isi basima bilmem yapilacak gibi bisey degil ya 10.000 olsaydi süper olurdu ama ne yapalim bana göre degilmis demekki ,belim boynum cok berbat durumda sporda yapamiyorum sistikce sisiyorum su is bitsede spora baslayip bi düzene girsem yoksa 70 e dayanicam yine ,kendimi cok pis dövesim var yaaaaaaaaaaaaa

yaseminn dikkat et kız salma yine:) geçmişe bakamadım annemdeyim.benim oğlan parmağını yaktı sobadan düşen parçayı tutmuş onla uğraşıyorum..mezun oldum ama sizi takipteyim:)

meyvecim kaptanlık hayırlı olsun yine yeniden:)

tebrikler canim..

ne kiz durmadan annene gidiyon sen ,otur asagi evinde hahaha oglusuna gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…