gece uzun gecicek desene aman abur cubura sarma uykum acılsın die sen işine ver kendini azın değil elin işlesin
haha yok canim is yaparken sakiz cigniyom ama bu aralar hic iyi degilim zaten diyet acisindan cok fena saldim nasil toparlanicam bilemiyorum ama ilk isim su isi bitirir bitirmez spora baslamak olucak salona gidemiyorum aksamlari zor gelmeye basladi bende vede yapicam netten paltes ve zumba videolarini indirdim zumbayla basliycam ins ..bide su selülit cdsini yapabilsem nazkanin resimlerini gördüklten sonra kesinlikle yapmaliyim yani okadar hic bisey kalmamis kizda ne güzel
ben nazkanın resimlerini görmedim o kadar cok mu fark nasıl bende yapabilirmiyim menisküs yırtığı var ya bende hoplamalı zıplamalı seyleri yapamıyorum
canim nazka bana söz vermisti faceden gösterdi :) yok hopla zipla degil plates iste ama biraz ileri seviye valla fark süper
ben platesi bırakalı aylar oldu tatlım yaa annemlerin yanına gelirsem artık spor salonuna yazılıcam becayiş arıyorum inş bulurumda spora giderim yoksa evde yapamıyorum..
selam canım nasılsın...
ben de bu gün plates topu sipariş ettim.. gelsin ben de başlıcam bakalım...
cok sükür canim iyi olmaya calisiyorum bu aralart hayatim biraz karisik diyette yapamiyorum git gide sisiyorum sonum hic iyi degilsen nasilsin sen niye kilo aldin gene bakim :) yine dukanmi yapiyon
okey cnm sen kaptan olmusun hayirli olsun cnm Allah yardimcin olsun ben ins 56 ya düsmek istiyorum ama kaptan bugun saldim kendimi yaa evlilik yildönümümüz bugün ya pasta fln iste ama yarin söz toparlanicam ve spora baslicam insallahcanım hedefini görmemişim şimdi gördüm
denizcim zor işler değil sadece takımdaki üyeleri takip ediyorsun benim için önemli olan nette sıkıntısı olmayan biri olması sık sık takımı takip edebilmeli özellikle cuma günleri ..
malum özel hayatımdaki karmasıklıkdan dolayı kendi evime gitmiyorum 1 aydır annemlerdeyim ve nezamn giderim bilmiyorum o yüzden yardımcım aktif olmalı hızlı gondzales lazım bana
denizim takımı takip ederim diyorsan seni aldım gitti yapcam
aksam için hazır köfte ayarlayabilirsin cnaım pratik olur yanınada salaya ve ayran bu sekilde dengelenir ama sakın geçiştirme öğün yapma yumurta pişir yağsız onu yee kahvaltı gibi yinede nesfit türü sey yeme üst üste 2 öğün zaten arada yapmamıssın hiç
ayy canım gercekten cok zor 20000 ni yetiştirmek inş basarabilirsin allah kolaylık versin ..
iş bulursun gibi geliyor tatlım bana hadi hayırlısı ..
selam 4.takımın güzelleri....
meyviş nasılsın kıs toparlandınmı cadı .. selamda vermiyon artık ...
iremcim mucuks .. hasretim ve diger kıslar .
aa naber aeben ben hala buralarda sürünüyorum :)) sen nasılsın?selam 4.takımın güzelleri....
sevgiler ...slm cnm
ben kahvaltimi yaptim 1 tabak müsli
1 elma
1 tane activia yedim birazdan yürüyüse cikiyorum görüsürüz
bijom burda sürünoyom diyen sen misin bacım. maşallah tosunu dogurup geldinaa naber aeben ben hala buralarda sürünüyorum :)) sen nasılsın?
selam kızlar
dün akşama kadar süper gittim akşam cozuttum ama bugün yemin ettim sıkıysa cozutayım :)) 2-3 gün tutsam düzene giricem de işte onu sağlamaya çalışıyorum. tartıdaki halim de berbat ötesiiii..
oğluşla yürücem belki bugün biraz o da bi zaman sonra ayağa kalkmak istiyo artık onunla da yürüyemiyorum herşey bana karşııı :)
selam 4.takımın güzelleri....
meyviş nasılsın kıs toparlandınmı cadı .. selamda vermiyon artık ...
iremcim mucuks .. hasretim ve diger kıslar .
nidah' ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Şubat / 2,4
Mart / 2,7
Nisan / 3
Mayıs / 1,4
Haziran / 0,7
Temmuz / 0,8
Ağustos / 1,2
Eylül / 0
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 12,2 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu ( 193. Etap) ( 70,2 )
Bitiş Kilosu (224. Etap) ( 58,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 12,2 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 17,38% )
Toplam Süre ( 31 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,56% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 394 )
Yorum : Sevgili nidah, 4 Şubat 2011 tarihinde (193. Etap) ve 70.2 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan, 23 Eylül 2011 (224. Etap) tarihinde toplam 12,2 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 58 dir. Hedefini %100 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 4. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
tebrikler canim..
ne kiz durmadan annene gidiyon sen ,otur asagi evinde hahaha oglusuna gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?