- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Ah keşke ben de emzirsem o kadar kolay kilo vermiştim ki o dönemde sonra dikkat etmeyince hoop aldım kızım 6 yaşında denesem emer mi ki09.03.2021
10:00
1 kuru cennet hurması
11:30
120 gr rosto et
1 kase karışık salata
17:00
1 küçük elma
19:00
1 küçük kase mercimek çorbası
4 yk bulgur pilavı
5 yk sebzeli et yemeği
1 kase salata
Su 2,5 lt
Spor : 5200 adım : 260 p
15 squat : 30 p
Toplam :290 p
Arrietty_ bnnu H3RA_ sedulu
Bu arada arkadaşlar ben emziriyorum bilginize.. hani belki yediklerim miktar olarak fazla gelebilir.. fakat bundan aşağısı sütümü çok etkiliyor.. ve kendimi bildiğimden geç vakitte ve ekmek hamurişi yemediğim sürece kilo verme konusunda bende sıkıntı olmazbugün eksiyide gördüm çok şükür.. cezalarımıda yarın yapacağım.. bugün mastit oldum biraz galiba akşam üzeri bir sıtma tuttu .. herhalde canım bişey çekti ama anlamadım
1000 kaloriyi dolduramamak çok isterdim keşke hiç sorma çok kötü besleniyorum çok. Diyetisyene gittim 3gün yediklerini yaz dedi görünce şok oldu kadın. Bu yediklerine bu kapıdan içeri giremeyen lazımdı dedi liste vermedi bana. Yediklerinden pilav ve ekmeği çıkar yeter dedi. Örnek vereyim istersen mesela ben çok acıkıyorum yemeğide yaptım yemek üzereyiz. Ben 1ekmek yiyorum. İçine ketçap mayonez sıkıyorum kaşarları dolduruyorum. Oda kesmez çikolata kreması dan 1kaşık yerim onun tadını alınca bırakırmıyım asla en az 5kaşık yerim en çok acıkan ben miyim gibi sürünerek sofraya gider en fazla yine ben yerim akşam yemeğini. Akşam yemeğini yedikten mide spazmlarından sonra herkes içerideyken yarın iki kişinin duyabileceği şekilde kalan yemeği kaşıklar bitiririm bu sadece akşam yemeği ve öncesi rutinim sabahlar hele8.000 kalori mi
Buraya ilk başladığım dönemde kalori sayarak yiyordum 1.400 cal hakkım olmasına rağmen 1000 cal dahi dolduramıyordum.
Eminmisin 8.000 cal yediğine
Bence çok güzel bir yemek tablosu hiçte çok değil. Keşke benimde böyle olsa (=09.03.2021
1 kuru cennet hurması
120 gr rosto et
1 kase karışık salata
1 küçük elma
4 yk bulgur pilavı
5 yk sebzeli et yemeği
1 kase salata
Su 2,5 lt
Bu arada arkadaşlar ben emziriyorum bilginize.. hani belki yediklerim miktar olarak fazla gelebilir.. fakat bundan aşağısı sütümü çok etkiliyor.. ve kendimi bildiğimden geç vakitte ve ekmek hamurişi yemediğim sürece kilo verme konusunda bende sıkıntı olmazbugün eksiyide gördüm çok şükür.. cezalarımıda yarın yapacağım.. bugün mastit oldum biraz galiba akşam üzeri bir sıtma tuttu .. herhalde canım bişey çekti ama anlamadım
Vallaha hangisinden başlasam bilemedimAfiyet olsun.
Hangi vitaminlerden alıyorsun
Teşekkür ederimNacizane bir fikirde bendenTatlı krizlerinde ya da çok acıktığınızda herhangi bir kahveye 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı ekleyip içebilirsiniz. Aç karnına olunca yağ yakmaya da yardımcı oluyor. Netten kurşun geçirmez kahve diye araştırabilirsiniz. Diyet sürecimde ben çok faydasını gördüm. Hatta ben her kahvem katıyorum bu ara
Aslında tatlı krizi değil tok tutuyor bilginiz olsun ne kadar kaşık kaşık yağ yerseniz o kadar tok durursunuzNacizane bir fikirde bendenTatlı krizlerinde ya da çok acıktığınızda herhangi bir kahveye 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı ekleyip içebilirsiniz. Aç karnına olunca yağ yakmaya da yardımcı oluyor. Netten kurşun geçirmez kahve diye araştırabilirsiniz. Diyet sürecimde ben çok faydasını gördüm. Hatta ben her kahvem katıyorum bu ara
Menun de sporlar da cok guzel, benim dun biraz enerjim düşüktü. Bugun guzel sporlar yapmayi umuyorum.Merhabalar yorgunluktan bayılacağım sanırım. Menüm şöyle sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 7 zeytin
Öğlen kefirli yoğurt 2 kaşık yulaf ezmesi
Akşam işkembe çorbası ev yapımı
Et haşlaması salata
Sporum 10136 adım 505 puan 80 mekik 160 puan toplam 665 puan
İyi geceler hepinize A arriettysedulu H3RA_ Ozzybal
Zaten yediklerimiz o an kilo aldırmıyor arkadaşlar sinsi sinsi birden vücurt şeklinizi büyüterek gösteriyor kendiniHerkese günaydınlar.
Biz emmeyi bırakalı 10 gün oluyor oğlumla. 2 yaşını doldurdu. Ben 8000 kaloriye inanırım. İlk Doğum yaptığımda o kadar karbondihrat tükettim ki anlatamam.
1 haftada tek başıma 3 kilo baklava yemiştim atıştırmalık olarak. 2 günde bir bir büyüm kavanoz reçel bitiriyordum. Öğlen de 2-3 browni ve süt içerdim. Aşırı tatlı istiyordu canım. Ona rağmen hiç kilo almamıştım. Şu an diyorum keşke o zaman dikkat etseydim yediklerime. Karbonhidratı azaltıp, protein tüketseydim zayıflardım.
Bir de emziren arkadaşlara spor; terleten spor yapmayı ve Yeşilçay gibi ödem attırıcı çayları önermiyorlar. Haberiniz olsun kızlar.
Şekerı tamamen cıkaranlar guzel sonuc alıyolar. Meyvede yemıyorlar sanırım. Ama meyve ıle almıyacaksak sekerı nerden alıcaz vucudun onada ıhtyacı yokmuAslında tatlı krizi değil tok tutuyor bilginiz olsun ne kadar kaşık kaşık yağ yerseniz o kadar tok durursunuz
şekeri tamamen bırakmanızı öneririm
Bal da yasaktır
Kuru meyvelerde
Tahin de yasak
Portakal
Mandalina
Muz hepsi yasak
şeker krizini laktoz da tetikler süt ve süt ürünleride yasaktır
üzülmeyin bitki sütleri serbesttir
Aralık ayından beri şeker yok hayatımda
İnanır mıısnız ayva ne kadar şekerli bir besin miş tad alma duyum tazelendi
️Starbuckstaki badem sütü soya sütü seçeneklerine dikkat o paket sütlerin içinde şeker mevcut
şekersiz ibaresi olmalı paketli gıdalarda
Çok sevgiler öpüldünüz
Bendede öyle cuma günü 64,10 dum dün 64,60 oldum bugün 65 ve diyetimde hiç fazla bir şey yemiyorum arada osmanlı mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri gidip geliyor kilon yerleşiyor öyle düşün bu oynamalarda aslında vücurdun yağ oranındna gidiyor iyi bir ölçüm yapan tartın varsa oradan akışı takip edebilirsinGunaydın. Ben bıldıgımiz 64.6 dan düşüyorum kıloda. 64,6– 64,2–. Bugunde 63,8
Cuma 63.2 ıdım. Yenı tartı benımle dalgamı gecıyor. Pilinide takıp cıkardım. 1.5 kılo alacak bısey yemedımkı ben cumadan pazartesıye kacamak bıle yapmadım. Cumaya kadr 800 gr eksılırmıyım acaba
Meyve sadece portakal muz ve mandalina değildir arkadaşlarŞekerı tamamen cıkaranlar guzel sonuc alıyolar. Meyvede yemıyorlar sanırım. Ama meyve ıle almıyacaksak sekerı nerden alıcaz vucudun onada ıhtyacı yokmu
Evet yenı tartı oyle. Umarım cıkın artık inişindeyımdırBendede öyle cuma günü 64,10 dum dün 64,60 oldum bugün 65 ve diyetimde hiç fazla bir şey yemiyorum arada osmanlı mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri gidip geliyor kilon yerleşiyor öyle düşün bu oynamalarda aslında vücurdun yağ oranındna gidiyor iyi bir ölçüm yapan tartın varsa oradan akışı takip edebilirsin
Muz tercıh hıc etmıyorum. Ama portakal elma ve armut yerım. Gercı baya azalttım gunde bı tane yıyorumMeyve sadece portakal muz ve mandalina değildir arkadaşlar
Greyfurt
Kivi
Ayva
Yeşil elma
Gibi ekşiler tercih edilmelidir ihtiyacı olsaydı Aralık ayından beri nasıl yaşıyorum bunu biri açıklasın doğal olan hiç bir şeyde şeker yoktur şeker herkesin bedenini zehirleyen sinsi bir silahtır
Merhaba emzirdiğinizi görünce yazmak istedim iyotu bir araştırın bebek ve anne sütü ile ilgili hemde doktorunuza bu konuyu açın iyot çok önemli ama iyotlu tuz değil sadece iyot09.03.2021
1 kuru cennet hurması
120 gr rosto et
1 kase karışık salata
1 küçük elma
4 yk bulgur pilavı
5 yk sebzeli et yemeği
1 kase salata
Su 2,5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?