Dün ıyı dayandım da bugun heryerım agrıyorDun ki sporunu gordum. Nasil Sevindim
Masallah iyi dayanmis dedim.
Ben 50puancik kestim. Sonra esinde pasta yemis minik dilim. 50 de ona kestimAh kiyamam, masum bir odul bence.
Hem reglde kaptan da mubah diyor, gerci bana ceza kesti
Oyle yap. Belki de 2 gun ara ile yapman iyidir senin icin. Zor bir surec gecirdinDün ıyı dayandım da bugun heryerım agrıyorbı gun arayla yapıcam bu vıdyoları.
Cumaya kadar menüye bagli canim. Yoksa deneme suresi bitmişti dogru.Bu arada ben saglik sorunlarindan dolayi ara vermek durumunda kalmistim. Nirmalde ocakta baslamistim. Cuma gününden itibaren tekrar iki hafta denemi mi yapiyorum? :)
Ondan mı ben kılo koruyorumKilo korumada plansiz olur. Bir sonraki gun dengelersin mesela. Ama kilo vermeyi hedeflerken olmaz.
Planini yap ve o plana sadik kal.
Benim onerim tabi ki
Bende hızlıca bildirim yapayım bugün erken uyudu benimki sabahtan beri geziyor dışarıda
Kahvaltı 2 yumurta tavada salatalık 3 dilim salam 30 gr örgü peyniri
Akşam 2 yumurta tavada ve kabak tarator
Su 3 lt
Fit tk 30 dk 300 puan
16000 adım 800 puan
3 dk plank ( 1 normal 2 side ) 30 puan
1130 toplam puan
Arrietty_ H3RA_ @Cikocev
Az yiyorsun senOndan mı ben kılo koruyorumyanı aslında bu hafta 3 öğünlük bı plan yaparım dedım de. Oğlen canım yemek ıstemıyor kahve fındık badem falan gecıyor. Aksamda erken yemeye calısıyorum artık. 2 öğün gıbı. Ama if de degıl degısık bısey
Teşekkür ederim canımOyle yap. Belki de 2 gun ara ile yapman iyidir senin icin. Zor bir surec gecirdin
Ama ben bakıyorum senın menulerıne sende az yıyorsun kuzum sankı. Mesela ne yedın bugunAz yiyorsun sen
Ben miktari arttirdigimda hizlandi kilo vermem.
Bana yiyeceklerimi planlamak yardimci oluyor
Az gorunuyor olabilir ama hesap yapinca kalori 1200-1400 arasiAma ben bakıyorum senın menulerıne sende az yıyorsun kuzum sankı. Mesela ne yedın bugun
Vaaayyy 25 bin adımı neye borçluyuzEhehesedulu yu gecip tek rakibimin thy oldugu gunun kaniti olarak asagida spor durumum efenim
25bin adim 1250p
40 dak bisiklet 280p
30 dak ceza dansi puansiz
1530 puan
H3RA_ Arrietty_ rockandroll
Ketojenik mi yapıyorsun kaptanım?Az gorunuyor olabilir ama hesap yapinca kalori 1200-1400 arasi
Yag ve protein dolduruyorum. Karb da 20gr i gecirmiyorum
Suan Persembeye kadar su orucu dayim. Kan filan verecegim
Ama simdiden Persembe ne yiyecegim belli
Vaaayyy 25 bin adımı neye borçluyuz
Keto ya mı döndün sen. 2 öğünmü yıyorsun peki hala. Su orucunda sadece aksamları çorba salata falan yıyorsun demiAz gorunuyor olabilir ama hesap yapinca kalori 1200-1400 arasi
Yag ve protein dolduruyorum. Karb da 20gr i gecirmiyorum
Suan Persembeye kadar su orucu dayim. Kan filan verecegim
Ama simdiden Persembe ne yiyecegim belli
simdi kahvaltimi yapacagim. IF yaptim dün saat 18 den itibaren. Kahvalti öncesi su ictim ve bir Aksam ögün
1 kase yumurtali salata
1 kasede sebzeli torteloni
eve alisveris yapamadim daha. Evdekilerle idare ediyorum :)
Yapmayacagim desemde ketoya dönüyorum hepKetojenik mi yapıyorsun kaptanım?
2 ögun 1 ara yaptim son zamanlarda.Keto ya mı döndün sen. 2 öğünmü yıyorsun peki hala. Su orucunda sadece aksamları çorba salata falan yıyorsun demi
Vaayy vayy benimki de erken uyudu ama pestilim çıktı bugün parkta onun pesinde koşmaktan o yuzden saldım kendimi herife de dedim bana ellesmeCocuklarin erkenden uyumasina, esimin beni ekmesine
Afiyet olsun eşimBugunku yedıklerımı yazayım cunku bugun erken kapatıcam gunu
saat 10:00 yesıllık, domates, salatalık, lor 1 dılım bugday ekmegı
ara sütlü turk kahvesı
saat 17:30. Yogurtlu bakla yemegı
Su 2 lt ye tamamlıcam
spor bugun yapamadım dünkülerden sonra heryerım agrıdı ne zmandr yapmadıgım ıcın
Arrietty_ sedulu E Emeeelll H3RA_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?