Iyi akşamlar,
09:00 2 dilim ekmek, 2 kk peynir
11:30 3 kasik yoğurt, 3 adet kuru erik
15:30 salatalık, domates söğüş, 2 kk tulum peyniri, 400 ml ayran
17:00 2 kuru incir
18;00 3 kasik hindi sote, 5 kasik makarna, 1.5 kase cacık, 3 kasik ıspanak
2 litre su
sedulu S sadece_ben
Tamam canım. Fındık bademle falan yag saglıyosun sanırım. Aslında tam duzenımı bulmustumda sımdı hatrlamıyorjmYapmayacagim desemde ketoya dönüyorum hep
2 ögun 1 ara yaptim son zamanlarda.
Su orucu sadece su, yesilcay, maden suyu ve kahve.
Ama 2, 5 gunluk bu. Pek su orucu sayilmaz
Persembe Ögle normal beslenecegim.
Ozaman tek tek yazayim kalori, yag, protein, karb.
Bende cok severım canım bu hafta 2.ci bakla yapışımAfiyet olsun eşimBaklayı çok severim ben de Bir de ilkbaharın ve tabi yazın habercisi gibi. Mutlu eder beni
İnşallah inşallah hazırlıksıx oldu.. Güzelde bir su şişesi alsam çok güzel olacak. O kadar yoğunum ki afedersiniz derlerdi de inanmazdım bir sabah bir akşam tuvalete gidiyorum iki yaşlı iki çocuk eşim evde 7ye kadar bilgisayarda çalışıyor. Ama çok net söyleyebilirim ki ben günde bir çikolata yiyerek 3haftada 6kilo verdim normalde ben günde 8000 kalori yiyorum. Ben 2000kaloriye indirince bile veriyorum.Evet evet tavuksağol canım benim
Süper fikir canım istedi ,
Normalde diyetisyenin yazdığı menüde ekmek var 1 dilim ama çorba olursa ekmeği yeme dedi
Geçen diyetisyenle konuştuğumuz konu
Merhaba arkadaşım takıma hoşgeldin kaptanın da dediği gibi çok karbonhidrat var yeşillik hiç yok yeşillik hem sağlıklı beslenme hem de sütüne fayda eder daha çok tüketmeye çalış
Kaptanım ben bu hafta listeye giriyor muyum acaba
8.000 kalori miİnşallah inşallah hazırlıksıx oldu.. Güzelde bir su şişesi alsam çok güzel olacak. O kadar yoğunum ki afedersiniz derlerdi de inanmazdım bir sabah bir akşam tuvalete gidiyorum iki yaşlı iki çocuk eşim evde 7ye kadar bilgisayarda çalışıyor. Ama çok net söyleyebilirim ki ben günde bir çikolata yiyerek 3haftada 6kilo verdim normalde ben günde 8000 kalori yiyorum. Ben 2000kaloriye indirince bile veriyorum.
Buzdolabından çıkmadığına şükretTelefonu oğlum uyurken sessize almıştım sonra nereye koyduğumu unuttum 1 gündür telefon arıyorum şaka gibi tam bşr gündür 24 saatoğlumun çekmecesinden çıktı çamaşır katlarken onuda oraya koymuşum aahh aklım nerdeyse bir daha sessize alırsam 2 olsun
Sabah
1 yumurta
3 zeytin
1 dilim peynir
Bol yeşillik
1 tb ekmeği
Ara
Yeşil çay
2 ceviz
Öğlen
Bir kase salata içine haşlanmış tavuk gögsü
Ara
3 hurma 3 badem
Akşam
1 tabak fırında kabak
3 y.k yoğurt
Ara
Yarım muz
1 bardak süt blendırdan bızttt
1.5 litre ödem atıcı
2 ltre su
8.500 adım : 425 p
Arrietty_ H3RA_ sedulu kiskiskis
Ayy valla buzdolabına bile baktım çamaşır makinesine heryereeBuzdolabından çıkmadığına şükretbana onuda yaşatmıştı çocuklar
iste kimi boyle diyor, kimi leptin diyor, if diyorKızlar instagramda karşılaştığım bir yazıyı sizinle paylaşmak istedim
google hesabini ve sifreni bilmiyor muydun? baska bir cihazdan baglanip son ses caldirabiliyorsun :)Telefonu oğlum uyurken sessize almıştım sonra nereye koyduğumu unuttum 1 gündür telefon arıyorum şaka gibi tam bşr gündür 24 saatoğlumun çekmecesinden çıktı çamaşır katlarken onuda oraya koymuşum aahh aklım nerdeyse bir daha sessize alırsam 2 olsun
Sabah
1 yumurta
3 zeytin
1 dilim peynir
Bol yeşillik
1 tb ekmeği
Ara
Yeşil çay
2 ceviz
Öğlen
Bir kase salata içine haşlanmış tavuk gögsü
Ara
3 hurma 3 badem
Akşam
1 tabak fırında kabak
3 y.k yoğurt
Ara
Yarım muz
1 bardak süt blendırdan bızttt
1.5 litre ödem atıcı
2 ltre su
8.500 adım : 425 p
Arrietty_ H3RA_ sedulu kiskiskis
Kizlar kendime günlük actim oradan da kendimi takip edecegim. Sizce nasil? Eksik fazlalik var mi? :)))Merhaba
Beslenme seklim Saat 17 den sonra birsey tüketmeyecegim, 16/8 IF sistemi, 2 ögün Hergün yürüyüs en az 10.000 adim ve ayriyetten farkli bir egzersiz türü pilates, zumba, ip atlama, dans gibi Hergün 2-2.5lt su + 2 fincan yesil cay Yasaklar: Islenmis gidalar, rafine seker, beyaz unlu gida, kizartma, paketlenmis gida, ekmek, pirinc, makarna, patates püresi, bal, recel, pekmez, tatlandirici, asitli icecek, nisasta, börek, fast food, misir, (patates), gluten, Serbestler: Sebze özellikle cig, günde 1 düsük GI Meyve 14 den önce, Kurubaklagiller özellikle Mercimek, sizma zeytinyagi, yogurt, salata, keten tohumu, susam, kristal kaya tuzu, yumurta, peynir, zeytin, tarhana, ezogelin, cacik, 2-3 yk Bulgur, kiraz, visne, erik, greyfurt, seftali, elma, armut, cilek, bögürtlen, kuruyemis, yesil cay, semizotu, somon, palamut, tursu, mas fasulyesi, barbunya,
Kilo Cizelgesi Boy 157 Yas 34 Tarih Kilo Bel Basen 29.01.2021 (4. Takim) 73 kg 09.03.2021 Baslangic 70,9 kg 94 cm 106 cm Aktüel 1. Hafta 12.03. 2. Hafta 19.03. 3. Hafta 26.03. 4. Hafta 02.04. 5. Hafta 09.04. 6. Hafta 16.04. 7. Hafta 23.04. 8. Hafta 30.04. 9. Hafta 07.05. 10. Hafta 14.05. 11. Hafta 21.05. 12. Hafta 28.05. 13. Hafta 04.06. 1. Hedef (09.04.?) 65 kg ? ? 2. Hedef (14.05.?) 59 kg ? ? 3. Hedef (?) 54 kg ? ? 4. Hedef (?) 49 kg 63 90
Spor Cizelgesi 05-11.03. 12-18.03. 19-25.03. 26-01.04. 02-08.04 09-15.04. 16-22.04. 23-29.04. 30-06.05. Hedef günde en az 10.000 adim 1. Hafta 2. Hafta 3. Hafta 4. hafta 5. Hafta 6. Hafta 7. Hafta 8. Hafta Cuma / Cumartesi / Ip atlama
ChallengePazar / Pazartesi / Adim
ChallengeSali 10083 adim
1 saat yürüyüsCarsamba Zumba
ChallengePersembe
Protein orani yüksek besinler Yumurta, Whey protein, Soya fasulyesi, Mercimek, Fasulye, Nohut, Brokkoli, Badem, Ceviz, Tofu, Keten tohumu, Kinoa, Karabugday, Antep fistigi, Humus,
Ben nacizane kendi düsünlerimi söylemek isterim.menumu yazayim. cok kotu oldu. hic hesapta olmayan isler
esim cok sevdigim bir ekmek getirmis, bol da meyve
sana alisveris yap diyen oldu mukek de almis da onlara dokunmadim.
sabah
ceyrek karisik tost
cay
nektari
sutlu kahve
yarim muz
armut
15:30
ceyrek tostsabahtan kalan
1 avuc yesil uzum
17:30
4-5 kasik kiyma kavurmasi
1 dlm tb ekmek
su 2lt
spor 30dk dans cezasisedulu
7200 adim 360puan
Dışarıda olunca bugünü bu şekilde geçiştirmek zorunda kaldım ama diğer günler için dikkat ederim muhakkakYogurt turevi seyler yeseydin keske. Yani ben ogun atlamaya karsi degilim, hatta if yapiyorum ama. Ogun atlanacaksa onveki ogun biraz saglam olmali. Biraz daha planli olmaya çalış bence canim.
Çok sağol kaptanım bu ara sürekli video inceliyorum çok iyi oldu bu yarın denerim muhakkakBunu yaptım canım 30 dk da canina okuyor kasların
Nacizane bir fikirde bendenCay ıcıyorum canım. Evet bı alıskanlık var . Ve meyveyı cok sevıyorum ben. Gunduz meyve yemedıgımden de aksam canım ıstıyor olabılır
Süt te kalorılı dıye tuketmıyorum. Kahveme koyuyorum azıcık ona bıle vıjdan yapıyorum
Acıkmıyorum kuzum aslında. Ama badem meyveden daha masum dıyorsan oyle yaparım
Planım yokkafama göre takılıyorum. Sabah aksam bazen arada meyve sebze falan
Bugünki öenüm
Sabah
1 kaşarlı tost
öple
1 kase süte nesfit ballı bademli
akşam
1 p mantarlı tavuk sote
Sı 1.5 lt
Spor 5578 adım - 279 puan
Arrietty_ @_Vera_ Aomine Daiki
İnşallah eşim cezamı çekerim atlaya atlayasuyumun öyle farkındayım ki, e dışarı gidince de içemiyorumbugün artırıyorum eşimm
ah o patates kızartması olmasaymış 1 avuç bile çok 100 ip atlama cezası eşim
gelsin eksiler güzel bir hafta da olsun
Hk cezamıydı yaw hiç anlamamışımAomine Daiki cezalar birikti canım 100 high knee benden var 100 ip atlama da eşin ceza kesmiş. Bugün ya da en geç yarına yapmış olmalısın yapınca beni etiketmeyi unutma ki cezanı sileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?