Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam canım. Fındık bademle falan yag saglıyosun sanırım. Aslında tam duzenımı bulmustumda sımdı hatrlamıyorjmneyse gırecek yoluna
Afiyet olsun eşim Baklayı çok severim ben de Bir de ilkbaharın ve tabi yazın habercisi gibi. Mutlu eder beni
Bende cok severım canım bu hafta 2.ci bakla yapışım

İnşallah inşallah hazırlıksıx oldu.. Güzelde bir su şişesi alsam çok güzel olacak. O kadar yoğunum ki afedersiniz derlerdi de inanmazdım bir sabah bir akşam tuvalete gidiyorum iki yaşlı iki çocuk eşim evde 7ye kadar bilgisayarda çalışıyor. Ama çok net söyleyebilirim ki ben günde bir çikolata yiyerek 3haftada 6kilo verdim normalde ben günde 8000 kalori yiyorum. Ben 2000kaloriye indirince bile veriyorum.

Bugunku menum

9:30
2 yumurtali omlet
1 havuc
1/2 salatalik

15:00
2 kaşik etli mantar
2 kaşik eriste
1 kaşik yogurt

18:30
1 tavuk but firin

Atistirmalik:
1 portakal
Ufak 1 dilim kek
1 avuc ceviz

Su:
1 lt
1/2 litre dukan

Spor: 20022 adım

1001 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_ Alys

Eklentiler

• 20210309_235331.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 21
Telefonu oğlum uyurken sessize almıştım sonra nereye koyduğumu unuttum 1 gündür telefon arıyorum şaka gibi tam bşr gündür 24 saat oğlumun çekmecesinden çıktı çamaşır katlarken onuda oraya koymuşum aahh aklım nerdeyse bir daha sessize alırsam 2 olsun

Sabah
1 yumurta
3 zeytin
1 dilim peynir
Bol yeşillik
1 tb ekmeği

Ara
Yeşil çay
2 ceviz

Öğlen
Bir kase salata içine haşlanmış tavuk gögsü

Ara
3 hurma 3 badem

Akşam
1 tabak fırında kabak
3 y.k yoğurt

Ara
Yarım muz
1 bardak süt blendırdan bızttt

1.5 litre ödem atıcı
2 ltre su

8.500 adım : 425 p

Arrietty_ H3RA_ sedulu kiskiskis

8.000 kalori mi
Buraya ilk başladığım dönemde kalori sayarak yiyordum 1.400 cal hakkım olmasına rağmen 1000 cal dahi dolduramıyordum.
Eminmisin 8.000 cal yediğine

Buzdolabından çıkmadığına şükret bana onuda yaşatmıştı çocuklar

Kızlar instagramda karşılaştığım bir yazıyı sizinle paylaşmak istedim
iste kimi boyle diyor, kimi leptin diyor, if diyor
kime inanacagimizi sasirdik :)
google hesabini ve sifreni bilmiyor muydun? baska bir cihazdan baglanip son ses caldirabiliyorsun :)

Kizlar kendime günlük actim oradan da kendimi takip edecegim. Sizce nasil? Eksik fazlalik var mi? :)))

menumu yazayim. cok kotu oldu. hic hesapta olmayan isler
esim cok sevdigim bir ekmek getirmis, bol da meyve
sana alisveris yap diyen oldu mu kek de almis da onlara dokunmadim.

sabah
ceyrek karisik tost
cay

nektari

sutlu kahve

yarim muz

armut

15:30
ceyrek tost sabahtan kalan
1 avuc yesil uzum

17:30
4-5 kasik kiyma kavurmasi
1 dlm tb ekmek

su 2lt
spor 30dk dans cezasi sedulu
7200 adim 360puan

Ben nacizane kendi düsünlerimi söylemek isterim.
Cok fazla karbonhidrat agirlikli beslenmissin. Ayni zamanda cok fazla meyve tüketmissin bence bir günde. nektarin, yarim muz, armut, 1 avuc yesil üzüm gibi gibi. Onun yerine hic Sebze göremedim menünde.

Ama umuyorum diger günler daha dengeli ve planli olacaktir menülerin :)))

Yogurt turevi seyler yeseydin keske. Yani ben ogun atlamaya karsi degilim, hatta if yapiyorum ama. Ogun atlanacaksa onveki ogun biraz saglam olmali. Biraz daha planli olmaya çalış bence canim.
Dışarıda olunca bugünü bu şekilde geçiştirmek zorunda kaldım ama diğer günler için dikkat ederim muhakkak

Nacizane bir fikirde benden Tatlı krizlerinde ya da çok acıktığınızda herhangi bir kahveye 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı ekleyip içebilirsiniz. Aç karnına olunca yağ yakmaya da yardımcı oluyor. Netten kurşun geçirmez kahve diye araştırabilirsiniz. Diyet sürecimde ben çok faydasını gördüm. Hatta ben her kahvem katıyorum bu ara

Bugünki öenüm
Sabah
1 kaşarlı tost

öple
1 kase süte nesfit ballı bademli

akşam
1 p mantarlı tavuk sote
Sı 1.5 lt
Spor 5578 adım - 279 puan
Arrietty_ @_Vera_ Aomine Daiki

İnşallah eşim cezamı çekerim atlaya atlaya
Aomine Daiki cezalar birikti canım 100 high knee benden var 100 ip atlama da eşin ceza kesmiş. Bugün ya da en geç yarına yapmış olmalısın yapınca beni etiketmeyi unutma ki cezanı sileyim
Hk cezamıydı yaw hiç anlamamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…