oyy karneme bak hele:) darısı sizlere kızlar
sağol tatlımm...
yaa naapim uyumaya geliom buraya bunaldığım zamanlarda:))
hahha oh ne güzel valla bende annemi istiyommmmmmmmmmm :)
oyy kıyamam:)
ne işi kız akşamları 2 saat fln yazmışsın okudum da..
bende çalışmak istiom ya büyüse de oğlan..
canim 2 saatlik temizlik isi orda calisma imkani daha fazla bizim icin burda cok yok malesef
okey cnm sen kaptan olmusun hayirli olsun cnm Allah yardimcin olsun ben ins 56 ya düsmek istiyorum ama kaptan bugun saldim kendimi yaa evlilik yildönümümüz bugün ya pasta fln iste ama yarin söz toparlanicam ve spora baslicam insallah
canım işte söz veremiyorumm..sonra yüzünü kara çıkarmak istemem..başımda bir bebiş varr..satimiz satimize uymuyorr..ama elimden geleni yaparımm..nette prolem yok..zate olursa söylerim deeeeeeeeeeeeeee ben ne yapacam kiii..onu bilmiyorumm:))
kolay gelsin yaseminn:)
Günaydın kızlar.
Hiç keyfim yok benden hayır beklemeyin bugün.
Bi selam vereyim dedim size. Öpüyorum.
selam 4.takımın güzelleri....
meyviş nasılsın kıs toparlandınmı cadı .. selamda vermiyon artık ...
iremcim mucuks .. hasretim ve diger kıslar .
aa naber aeben ben hala buralarda sürünüyorum :)) sen nasılsın?
selam kızlar
dün akşama kadar süper gittim akşam cozuttum ama bugün yemin ettim sıkıysa cozutayım :)) 2-3 gün tutsam düzene giricem de işte onu sağlamaya çalışıyorum. tartıdaki halim de berbat ötesiiii..
oğluşla yürücem belki bugün biraz o da bi zaman sonra ayağa kalkmak istiyo artık onunla da yürüyemiyorum herşey bana karşııı :)
yaseminn dikkat et kız salma yine:) geçmişe bakamadım annemdeyim.benim oğlan parmağını yaktı sobadan düşen parçayı tutmuşonla uğraşıyorum..mezun oldum ama sizi takipteyim:)
meyvecim kaptanlık hayırlı olsun yine yeniden:)
yaseminn dikkat et kız salma yine:) geçmişe bakamadım annemdeyim.benim oğlan parmağını yaktı sobadan düşen parçayı tutmuşonla uğraşıyorum..mezun oldum ama sizi takipteyim:)
meyvecim kaptanlık hayırlı olsun yine yeniden:)
tebrikler canim..
ne kiz durmadan annene gidiyon sen ,otur asagi evinde hahaha oglusuna gecmis olsun canim
selam kızlar..
bu gün yoktum sabahtan babamın annemin anneannemin işleri vardı onlarla uğrastım ordan kuaföre gittim sonra arkadasıma cıktım malum pazar günü dönüyorum evime (korkarak)orda otururken baska bi arkadasımın eşinden ayrıldığını öğrendim cok üzüldüm daha 3 aylık evlililer oğlan ilk günden beri şiddet uyguluyormus bide 7 senelik sevgililik dönemleri oldu insan lar birbirlerini hiç tanıyamıyorlar ..
siz neler yaptınız bu gün mesajlarınızza bakılırsa pek iç acıcı görünmüyorsunuz......
prensesim durmak yok sekercim devam sporlara ve cumaya kadra o kacamağı eritiyorsun bak artıda gelme sakınn kos yürü zıpla erit
denizim senin yapacağın pek bişi yok aslında ben olduğum sürece ben yokken listelere bakıcaksın zaten diğer zamanlarda ben olurum cok kötü birsey olmadığı sürece..
detayları ilerleyen günlerde konusuruzzz
özgem hayırdır canım neler oluyor..
ablam gemiş
cok kötü günler gecirdim aeben ablam halada geciriyorum ama toparlanmak şçşn bişeyler yapmam gerekliydi bi yerlerden basladım bende
sen nasılsın iimisin aynımısın :)
bijom toparlan tatlım artık yılbasına kadar ver kurtul bu fazlalıklardan
karnen hayırlı olsun nidahcım...
bırakma bizi takipde kalarada muhabbete gel
slm kızlar ben geldimm kilo veremedim diye yazıcak yüzüm yok ama bu cuma listeye girebiliyorum sanırsam başlangıç kilom 74.500 şimdiki kilom 74
1 ayda verdiğim kiloya bakın yuh bana
bugun beni atın denizlereeee..allahım kudurdumm..hormon mudur nedirr..allahım yaaaa..
sabah kepek ekmek, domates peynir, 2 dilim sucuk
ara yok
öğle yarım porsiyon makarna-salata
ara..yarım mini paket hoşbeşşş..kalorisine baktımm..250 civarı bişey aldım galiba..100 grlık paker.400 kal mişşş..yarım uzn ince çikolatalar varya ondann
akşammm..4 kesme cevizli baklavaaaa....az çorba..2 ızgara köfte..
ay bide utanıyorum demeyee..sonradan oğlumun eti cic bebelerinden 2 tane yedimmm..offfffffffffffffffffffffffffff
1 aydır tatlı yemiyodummm...acısı fena çıktıı..eşime alma dememe rağmen aldı ve ben tutamadım kendimiiii...
çok moralim bozukkk
bugun beni atın denizlereeee..allahım kudurdumm..hormon mudur nedirr..allahım yaaaa..
sabah kepek ekmek, domates peynir, 2 dilim sucuk
ara yok
öğle yarım porsiyon makarna-salata
ara..yarım mini paket hoşbeşşş..kalorisine baktımm..250 civarı bişey aldım galiba..100 grlık paker.400 kal mişşş..yarım uzn ince çikolatalar varya ondann
akşammm..4 kesme cevizli baklavaaaa....az çorba..2 ızgara köfte..
ay bide utanıyorum demeyee..sonradan oğlumun eti cic bebelerinden 2 tane yedimmm..offfffffffffffffffffffffffffff
1 aydır tatlı yemiyodummm...acısı fena çıktıı..eşime alma dememe rağmen aldı ve ben tutamadım kendimiiii...
çok moralim bozukkk
slm kızlar ben geldimm kilo veremedim diye yazıcak yüzüm yok ama bu cuma listeye girebiliyorum sanırsam başlangıç kilom 74.500 şimdiki kilom 74
1 ayda verdiğim kiloya bakın yuh bana
evet bunda şükür diyeyim o zmnaaaa cnm sonucta yarim kilo verdin yarim kilo alsan nasil olacakti demi ? biyerden basladin kendini sakin birakma
günaydın kızlar dedemlere kahvaltıya gidicem gitmeden bakayım size dedim...
nasılsınız ne var neyok bakalım diyetler nasıl gidiyorrr
denizicimm noluyor kuzum sana nasıl bir menü bu hepsi bi tuaf hiç ara olarak çikolata ve hoşbeş yenirmi
tamam sen emziriyorsundur daha fazla kaloriye ihtiyacın var ama en azından sağlıklı seyler yemelisin böyle bulduğunu yemek olmamıs aksamki baklavalı nezamandır tatalı yememiştim demişsin bu defalık görmezden geliyorum...
ama sonrasında yine devam ettmişsinnn bacım cumaya ekside gelirsin inş ....
unutma kaptan yardımcısı die senin adın verildi paylasımaaa
canım gecen hafta listeye alındın ama listede kalman için paylasım sart seni burda görmemiz lazım en önemlisi yediklerini bize bildirmen gerek her gün düzenli menü ve paylasım gerekiyor bu sekilde devam edersen listede kalabilirsin...
selam hasretgünaydin kizlar.
Allahin izniyle bugün isi bitiriyorum ve sahaalra dönüyorum ins ama bu hafta mahvedicem listeyi cok üzgünüm
selam hasretkolaygelsin canım hızlı gelen hızlı gider moralini bozma ..
nasil bozmiyim ablam ya tam bir iradesizlik örneyiyim bu kacinci asagilara inip yukarilara cikisim kendime güvenimde yok artik hep böyle olucak sanirim bu diyet hayatimdan hic cikmiycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?