Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Chole ting videolarını yapan hanımlar hangi videoyu önerirsiniz yeni başlayanlar için. Bikaç video izledim çok zorluyor sizin yapabildiğiniz var mı?
Canım ben 2 weeks shred ile başladım. Bayağı zorluyor gerçekten. Yarın 10. Gününü yapacağım. Gerçekten inceltiyor. Adet dönemim bitince öncesi sonrası cmlerimi yazarım. Sıkılaştırdı beni ki ben düşük seviyedeki hareketlerini yapıyorum. Zor ama verimli.

Carsamba menum:

07:30
1 kucuk patates
1 dilim beyaz peynir

13:00
1 tabak kiymali pirasa
2 kasik yogurt

17:00
Yarim tabak yagsiz makarna
1 kasik yogurt

Su:
1 lt
1/2 litre dukan

Spor:24265 adım

1213 puan

Arrietty_ H3RA_ Alys
sedulu cezayi simdi gordum kaptan yarina yapacagim.

Eklentiler

• 20210311_002209.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 19
kızlar bu hafta ve geçen hafta ciddi oranda karbonhidrat tüketimi söz konusu. Uyarılara rağmen hala devam ediyor bu çok can sıkıcı bir durum. Burada maddi olarak bir beklenti içinde olmadan sizin için uğraşıyoruz menülerinizi takip ediyoruZ. Adımınızı hesaplıyoruz hatanızı söylüyoruz ama hala aynı hataları yapmaya devam ediyorsunuz. Bi taneden bi kereden bir şey olmaz lafları havada uçuşuyor.
Bilmem farkında misiniz diyet takım yarışmasındasınız!!!
Diyet döneminde kim simitleri lavaslari tatlıları normal görmüş? Burada diyetisyenle çalışan arkadaşlar var menülerinde hiçbir zaman abartılı karbonhidrat ya da şeker tüketimi görmüyorum. Bu noktada hata yapan sizler olabilir misiniz ?
Acilen toparlanıp kendinize gelmezseniz menü takibi olmayacak ve bu işin sonu takım kapatılmasına kadar gidecek!!!

Maşallah canım cumaya -1 kg bekliyorum senden inşallah

Adimin cok iyi

Makarnani bol yogurtlu yeseydin keske. Hem daha doyurucu olur hem makarna orani azalir.

Karatayci misin?
Karatay yaparken bu elma sirkeli icecegi yapardim ama o organik olsun hatta kendiniz yapin diyor.
Bakayim organik bulabilirsem ben yeniden baslamak istiyorum. Senin gibi icemesem de salatalara falan katarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…