Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Takimda ki esin aksam bol karbonhidratli beslendigi icin.
Siz de esi olarak uyari veya ceza vermemissiniz.
aaa bilmiyodum birbirimize ceza mi verebiliyoruz tamam bir daha dikkat ediyin
Ee cezamiz nedir simdi birde hemen yapiyimda ekside kalmiyalim K klbk33 ahh kelebek ahh naapcaz simdi

Ay ne kadar guzel su tarifi kaydettim bu guzel tarifi

TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu

3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!

rockandroll 40 dk dans cezan var !

Evet bundan sonra ceza kesmiyorum kızlar. Herkes kendi menüsüne dönüp baksın. KArbonhidratı bol olan menüyü listeye almayacağım !!!

Çok geçmiş olsun . Insallah daha iyidir şimdi.

Günaydın kaptanım. Ben dün paylaşım yapmıştım. 847 puanım var

!!!!!! Bugünden itibaren hem 3 gün üst üste bildirim yapmayan hem de bir haftada 3 gün yüksek karbonhidrat içeren menüleri takipten çıkaracağım.
Bir hafta sonunda toparlamazsa sarı kart
Sonraki haftada devam ederse bu yeme tarzına
En son takımdan diskalifiyeye gidecek iş
Bilgilerinize !!!!

Arrietty_
sedulu
H3RA_ ve de kızlar

Bugünkü kahvaltı tabağım

İçecek olarak 250 ml şekersiz kuşburnu çayı

Domates üzerinde 2 tk zeytinyağı var
Fındık toplamı 1/2 çay bardağı ama ben önce onun da yarısını tabağa koyuyorum ihtiyaç halinde çay bardağı içindeki yarısını belki yerim

Bugün de ekmek yemiyorum

Bugün biraz koşuşturmacalı bir gün olacak okulda yüz yüze dersim ve de kursum var

Öğleden sonra evden de online derslerim var

Dün aç yattım kahvaltıma biraz özen göstereyim nasılsa yakarım okulda .

Akşam için de nasipse kabak sote düşünüyorum
tavuk ve yoğurtla

Bir taraftan kahvaltı yapıp bir taraftan size yazıyorum böylece kahvaltımı en azından 30 dk da yapmış olurum

Kahvaltı öncesi

3 kuru kayısı +750 ml su

Eklentiler

• 20210311_093023.webp
    65 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
aaa bilmiyodum birbirimize ceza mi verebiliyoruz tamam bir daha dikkat ediyin
Ee cezamiz nedir simdi birde hemen yapiyimda ekside kalmiyalim K klbk33 ahh kelebek ahh naapcaz simdi

Kusura bakma. Seni de yaktım. Telafi etmeye çalışacağım.

Allah kabul etsin cnm . Bende tutmak istedim dün cok halsiz olunca hastalanırım diye korktum.
bende halsiz hissedince ttmuyorum, sevap kazanalım derken birde halsiz güçsüz kalıp hastalık filan çıkartmayalım bu korona günlerinde Allah korusun.

Günaydın arkadaşlar, ben dünkü lahmacundan sarı kart yemişim ama oruçluydum iftarda 1,5 lahmacun çok mu bilemedim? hani öğlen filanda karbonhidrat veya sabah başka bişey yemedim çünkü.

Bugün sabahta yine 1 bardak süt içtim, 1 tane de kandil simidi yedim oruca niyet ettim yine.
akşam bezelye, bol salata ve yoğurt yiyeceğim inşallah.

Ayrıca ip atlama cezamı yaptım

Arrietty_ sedulu H3RA_ @Serina08

Gunaydin kizlar,
Son bir gunumuz kaldi.
Bugun dinlenme ve hafif ogunler olacak.
Isterseniz aksam menulerini erkenden paylasalim.

Bende pirasa brokoli kabak var, buyuk buyuk dograyip tavuk suyu ile corba gibi bisi yapicam. Emin de degilim ama aksam sebze olacak sadece. O yuzden sabah yumurta ve ekmekli bir menu olacak.

2senedir yemiyorsunuz ne güzel. Ne yiyorsunuz.
ne yiyorsunuz derken? makarnanın yerine geçecek birşey mi , düşündüm de bulamadım ama zaten yediğimiz her yemekte belli bir miktar karbonhidrat var, makarnanın eksikliğini de sen yazana kadar hiç hatırlamamıştım :)
menü de spor da şahane eşim
Maşallah canım cumaya -1 kg bekliyorum senden inşallah
walla bu hafta adımım yok sporum yok , ofis işi, masaya çakılıp kaldım, ben senin kadar iyi düşünemiyorum, ah keşke 1 kg

Günaydin kizlar :))
Spor puanlarini hesaplarken, diyelim 1 saat yürüyüs yaptim. Hem yürüyüs dakikasini hemde ilaveten adim puanlarimi birarada hesaplayabiliyormuyum?
Yoksa ikisinden birisini mi seciyorum?
İkisini de hesaplıyorsun canım. Öncesinde ayrı ayrı yapıyorduk sonra çok karıştı şimdi hem yürüyüş hem adım yazabilirsin
Sarı kartı geciken spordan dolayı vermiştim onu da bugün yapmışsın zaten yarına silinir. Dün bir çok kişide simit karbonhidrat vardı kimseye ceza kesmedim çünkü uyarıların dikkate alınmamasından sıkıldım. Boşa kürek cekiyoruz gibi yarına belli olacak sonuçlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…