Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hangimiz bu durumlara düşmedik hasret .kendine haksizlık etme ...
Ne kadar çok başlamış olursan ol..her başlanGIÇ yeni bir sayfadır unutma .

cok sagol ablam ins bu yeni baslangic son olur yoksa vücudum al ver al ver iyce porsuga dönecem hahahha zaten dünya haritasi gibiyimm :)

denizz yine coşmuşsun kızzz :))
emzirirken bende arada tatlı krizine giriyorum,en güzel çözüm sütlü tatlılar..

kocana söle eve almasınnnnnn baklava flnn..

selam kızlar bi bakiim dedim takımcııma:)

:)) ben sana inanıyorum canımmm..benim gibi yoldan çıkmazsan verirsin çok rahatt...

günaydin kizlar.

Allahin izniyle bugün isi bitiriyorum ve sahaalra dönüyorum ins ama bu hafta mahvedicem listeyi cok üzgünüm

daha çarşambdayız..iki gün var yaseminnn..toparlassınnn

çoştum ve dalgalandım nidahımm..duruldum şimdidee..ay dün noldu anlamadımm..

slm kizlarrrr nerelerdesiniz hepiniz yaaawwww

üfff sKILDIM YYAAAAA kimsecikler yok hasret yasom denizz meyve ull um nerelerdesiniz? yok sunuz......

ben geldim sekerlerim mucuk mucuk ..

cok sakin bi gün gecirmiş takım yine ben tümgün arkadasımlaydım canım benim ne kadra kötü seyler yasamıs kendi derdimi unuttum onun yanında..
diyetimde ii gidiyor ama 700 gr artıdayım malesef.. becayiş aramaya devam ediyorum inş cabucak bulurum ..

gelelim size takımın gerisini anons ettiricem kayıp yarısı merak ediyorum bişimi oldu kızlaraa..

evet bunda şükür diyeyim o zmn

bu sabah vira bismillah dedim kaşarlı kepek ekmeğine tost yaptım yedim yanınada şekersiz çay
afiyet olsun tatlım..

olabilir cnm bide adet olmadim ya 3 hafta gecti korktum test yaptim bisey yok ama bilmiyorum neden olmuyo düzensiz oluyo ondanda var sislik ya oooffffff ya biktm artik her zayif birini gördügümde ayyyy :84: diye diye ins bende zayif olmak istiyorum ya 56 olsam böyle incecik :95:

evet cnm bide adet olmadim bu ay ondanda var sislik insallah gecer biran önce vallah biktim ya her zayif gördügümde ayyyy demekten nolur Allahim bende citir olim yaaa
offffffffffffff

canım hepimizin isteği cıtır olmak inş birlikte basarıcaz..

tatlım istedinmi marta kadar sağlıklı bi şekilde verirsin kilolarını sen elinden geleni yaptınmı tartıda karsılığını verecektir

galiba biraz fazla cvp yazmisim ama yalnislikla oldu pardonnn cicimmm

insallah cnm bnm ya mart bence biraz gec olur ben en fazla 12 ay diye düsünüyorum ya cok mu az zaman 2 ay gibi bi sürede 15 17 arasi kilo vermem lazim ya offff hadi insallah

iyi geceler kızlarrr,
ben ne zaman sakinleşecem yaaaa,evin içinde bile koşarak iş yapıyorum 24 saat bana yetmiyor.bu kadar işin arasında bide boya badana işi çıkardım pazarteside o başlıyor.tarçın bir taraftan ,kızların okulu açıldı dersaneleri başladı ,matamatik hocaları rutin olarak yine gelmeye başladı ve üstelik bu sene haftada 2 gün,sitenin işleri sıkıntıları hiç bitmiyor,kocam ayrı bir boyutta yaşıyor zaten,bir taraftan iş araştırmaları yapıyorum haa bu kadarda değil kendim içinde bişeyler yaptım bu arada açık liseden kaydımı yeniledim bide ingilizce kursuna kaydımı yaptırdım nasıl gideceksem!
yinede bu kadar işin arasında sabah yürüyüşlerimi ihmal etmiyorum eskisi gibi uzun ve tempolu yürüyüşler yapamıyorum tarçının sayesinde ama en az 1 saat sürüyor yürüyüşlerim.yediklerimede dikkat etmeye çalışıyorum.hepinizi çokk öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…