hangimiz bu durumlara düşmedik hasret .kendine haksizlık etme ...
Ne kadar çok başlamış olursan ol..her başlanGIÇ yeni bir sayfadır unutma .
cnm bnm neden utanacakmisin olsun sakin bu kacamagi uzatma ve cumaya kadar insallah eritmeye calis bende pasta yedim dün onu eriticem daha ooo cok isim var oruc tutucam simdei sahura kalktim 1 kutu meyveli yogurt ve elma yedim tabikide su iciyorum hadi innsallah buraya 2ay sora ben 56 yazmak istiyorum yada en azin´dan 60 yazmak istiyorum
günaydın kızlar dedemlere kahvaltıya gidicem gitmeden bakayım size dedim...
nasılsınız ne var neyok bakalım diyetler nasıl gidiyorrr
denizicimm noluyor kuzum sana nasıl bir menü bu hepsi bi tuaf hiç ara olarak çikolata ve hoşbeş yenirmi
tamam sen emziriyorsundur daha fazla kaloriye ihtiyacın var ama en azından sağlıklı seyler yemelisin böyle bulduğunu yemek olmamıs aksamki baklavalı nezamandır tatalı yememiştim demişsin bu defalık görmezden geliyorum...
ama sonrasında yine devam ettmişsinnn bacım cumaya ekside gelirsin inş ....
unutma kaptan yardımcısı die senin adın verildi paylasımaaa
canım gecen hafta listeye alındın ama listede kalman için paylasım sart seni burda görmemiz lazım en önemlisi yediklerini bize bildirmen gerek her gün düzenli menü ve paylasım gerekiyor bu sekilde devam edersen listede kalabilirsin...
günaydin kizlar.
Allahin izniyle bugün isi bitiriyorum ve sahaalra dönüyorum ins ama bu hafta mahvedicem listeyi cok üzgünüm
denizz yine coşmuşsun kızzz :))
emzirirken bende arada tatlı krizine giriyorum,en güzel çözüm sütlü tatlılar..
kocana söle eve almasınnnnnn baklava flnn..
selam kızlar bi bakiim dedim takımcııma:)
günaydin kizlar.
Allahin izniyle bugün isi bitiriyorum ve sahaalra dönüyorum ins ama bu hafta mahvedicem listeyi cok üzgünüm
olsun cnm insallah aftaya daha iyi sonuc vericeksin eminim ben sana
cok sagol ablam ins bu yeni baslangic son olur yoksa vücudum al ver al ver iyce porsuga dönecem hahahha zaten dünya haritasi gibiyimm :)
afiyet olsun tatlım..evet bunda şükür diyeyim o zmn
bu sabah vira bismillah dedim kaşarlı kepek ekmeğine tost yaptım yedim yanınada şekersiz çay
günaydın kıslar ...
meyvem hayat inişlerle çıkışlarla, düşe kalka .ama insanız hep ayaga kalkarız .
yeterki saglık sihat olsun . zaman herşeyin ilacıdır . korkuların senden uzak olsun .herşeyin hayırlısıde bide .her şerdede bi hayır vardır mutlaka .
slm kizlarrrr nerelerdesiniz hepiniz yaaawwww
üfff sKILDIM YYAAAAA kimsecikler yok hasret yasom denizz meyve ull um nerelerdesiniz? yok sunuz......
ben geldim sekerlerim mucuk mucuk ..
cok sakin bi gün gecirmiş takım yine ben tümgün arkadasımlaydım canım benim ne kadra kötü seyler yasamıs kendi derdimi unuttum onun yanında..
diyetimde ii gidiyor ama 700 gr artıdayım malesef.. becayiş aramaya devam ediyorum inş cabucak bulurum ..
gelelim size takımın gerisini anons ettiricem kayıp yarısı merak ediyorum bişimi oldu kızlaraa..
hosgeldin cnm bnm gecmis olsun cnm arkadasin icin bende biraz almisim bugun tartildim 600 gr almisim ama olsun ben kendime güveniyorum basaricam tabi sizlerinde destekleriyle ins
hosgeldin cnm bnm gecmis olsun cnm arkadasin icin bende biraz almisim bugun tartildim 600 gr almisim ama olsun ben kendime güveniyorum basaricam tabi sizlerinde destekleriyle ins
evet cnm bide adet olmadim bu ay ondanda var sislik insallah gecer biran önce vallah biktim ya her zayif gördügümde ayyyy demekten nolur Allahim bende citir olim yaaaprensesimmmm ödemdir o ödem atıcı bişeyleryap cumaya kadar atarsın
evet cnm bide adet olmadim bu ay ondanda var sislik insallah gecer biran önce vallah biktim ya her zayif gördügümde ayyyy demekten nolur Allahim bende citir olim yaaaprensesimmmm ödemdir o ödem atıcı bişeyleryap cumaya kadar atarsın
evet cnm bide adet olmadim bu ay ondanda var sislik insallah gecer biran önce vallah biktim ya her zayif gördügümde ayyyy demekten nolur Allahim bende citir olim yaaa
offffffffffffff
olabilir cnm bide adet olmadim ya 3 hafta gecti korktum test yaptim bisey yok ama bilmiyorum neden olmuyo düzensiz oluyo ondanda var sislik ya oooffffff ya biktm artik her zayif birini gördügümde ayyyy :84: diye diye ins bende zayif olmak istiyorum ya 56 olsam böyle incecik:95:
galiba biraz fazla cvp yazmisim ama yalnislikla oldu pardonnn cicimmm
insallah cnm bnm ya mart bence biraz gec olur ben en fazla 12 ay diye düsünüyorum ya cok mu az zaman 2 ay gibi bi sürede 15 17 arasi kilo vermem lazim ya offff hadi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?