Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar yaa bana fikir verin nolur evi boyatacam renkte kararsızım aslında kesindi aklımdaki renk kese kağıdı ve kumtaşı diyodum ama her markanın renkleri farklı duruyor evini boyatan varmı yakın zamanda hangi markanın kese kağıdı güzel .kızlar ayrı renk istiyor odalarına biri pembe biri yeşil istiyor ama bulduğum renleride beğenmiyor cadılarrr!

Günaydın kızlar.

Diyet açısından kötü durumdayım. Anlamadığım bir şekilde kilo alıyorum. Monti artık bende işe yaramıyor sanırım.
Dukan denemesem mi acaba diyorum kafam karışık.

Mersa ben boyattım canım geçen sene. Ama bi dekorasyon firmasıyla anlaştım. Adamlar bikaç rengi karıştırıp bi renk buldular. Yani bilemiyorum tonunu. Kızın odasını bebek pembesi yaptırdık. Yatak odamı lila. Bir duvarını mor yaptırdık ama dekoratif boya ile boyadılar. Kağıt gibi duruyor.
Resim çeker eklerim senin için.

selam iremcim .. selam kıslar .o gün takımı abne listeme ekmelmişim .vaktim olmasada gözüm takılıyor tanıdıkları görünce . arada yazmamda mahsur yoktur inşaşlah ..
iermmim şiş felan olmayısın yada reg zamanın gelmiş olmasın .
dukanın sebzeli mönülerinden 2 gün dene derim kilonu tetikler . sonra kaldıgın yerden devam edersin ...
montimi yapıyordun ?

mersacım cok yoğun geçiyormus günlerin yürüyüşleri ve diyeti aksatmamana sevindim canım gün içindeki işlerine bir yükde benden takımıda eklemen lazım listene
seni bura daha cok görmek istiyoruz canım..

özgem spor yapmaya canıs canım evde bişiler dene az da olsa mutlaka etkisi olacaktırrr

aeben ablam seni burda görmek mutlu eder bizi istediğin zaman yazabilirsin hatta gel listeye alalım seni

Ablam seni gördüğüme sevindim.
Regl zamanım şu an yaklaştı ama iki haftadır sürekli alıyorum.
Dukanı deneyeceğim ama hiç bilmiyorum nasıldır.
Araştırmam lazım.
Evet monti yapıyordum ablam.

özgem spor yapmaya canıs canım evde bişiler dene az da olsa mutlaka etkisi olacaktırrr
aeben ablam seni burda görmek mutlu eder bizi istediğin zaman yazabilirsin hatta gel listeye alalım seni

Aeben abla listeye olsa on numara olur.

Canım spora hiçç fırsatım yok. Akşam anneme gidiyorum yemek vs derken saat oluyor 10. eve geç İremi uyut duş al derken hopp uyku vakti geliyor. Pilim bitmiş oluyor yani.

Diyetisyen fikri var kafamda ama gidemedim ki bir türlü

Sagolun fıstıklar ama ben liste işini 6.takımdan 58 kiloyla mezun olunca kapattım ..
şu an o kiloda deyilim ama inanın takımların mesuliyetini alaçak konumda deyilim ...beni bilirsiniz bi işe başladımmı hakıyle yapmak isterim .
Tekrar teşekkürler onur duydum .
Ben arada gelir okurum .koca burnumu sokarım bazen okadar .

Iremcim yukardada yazmıtım 2 gün dene dukanı fazla uzun yapıla bilecek bi diyet deyil en azından ben yapamam . Sürekli proda ıgg geliyor inasana .. Ama kiloyu tetikliyor... O moralle tekrar diyetine devam edersin .

Mersam kolaygelsin mesajını şöyle okudumda koşturman aynı ben ..
Ay bide senin site vardı dimi. Allah kolaulık versin bacım .
BAYA İŞİDE TAMAMEN EVİNİN DOKARUYLA İLGİLİ VE KİŞİYE ÖZEL ZEVKLE İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE OLUR BENİM EVİNDE İHTİYACI VAR BOYA VE KAGIDA .BENDE KARISIK YAPTICAM .

Son düzenleme:
YA offffffffffffff ya kizlar beni bu hafta listeye yazmayin en iyisi almisim zaten ama söz haftaya kesin gircem 69 yada 68 le insallah ama bu hafta yazmayin
zaten kocam bana göbegin cikmis dedi sonrada dalga gecti göbegin büyümüs okula yazdir diye canim cok sikildi cok üzgünüm cok mutsuzum canim hic bisey yapmak istemiyor ya zaten za zor yapiyodun oda dalga gecince iyce sinirlerim bozuldu offff yaofffff

sevgili prenses . bana kızmasın umarım . dost acı söylermiş derler .
eşinin sana eleştirisi seni dahda gaza getirmeli ama sen tam tersi hemen havlu atmışsın ...
sanırım guruplara yeni katılacaksın . şunu unutma kilo verme işi uzun solukludur ve sabır ister .

önce kendine güven yapabilecegini kafana yaz ve ne eleştiri olursa olsun bunla mucadele et .
daha ilk haftadan vazgeçersen işin zor .

kizlarrrrrrrrrrr selam.

yorgunluktan geberiyorum,bugün basima gelenler pismis tavugun basina gelmemisir heralde.

sabah mallri teslim etmek icin arkadasi almaya gittim,arkadas geldi bindik gidicez haydaaaa araba calismiyo akü bozulmus kayinpederi aradik o gelne kadar arkadas az geri geri git calisri belki dedi arabayi bosa aldim geri geri geldik az ama calismadi parktanda cikmis olduk ama tam degil.sonra bi yasli adam geldi parka girmek istedi dedik araba calismiyo biz arabanin disindayiz iste itelim filan ben parka gireyim dedi,bizde deik nasil itcez demeye kalmadan deli adam arabanin kapisini acti el frenini indridi araba geri geri gidiyo akilli oturmadida arabaya tekrar el frenini cekene kadar benim arababnin kapisi onun arabasina carpti ,benim kapi gitti tabi oun arabasida cizildi,sonra polis cagirdik tutanak tutuldu kayinpeder geldi arabayi calistirdik gittik mallari teslim ettik eve geldim arabayi park ettim.biudaha durur diye cocugu almaya otobüsle gittim eve yeni geldim daha pöööffffffffff

güzelim sen listeye gecen hafta girdin zaten,bende kilo aldim hemde cok fena ama hala ümidim varki sen daha yeni basladin böäyle hemen salarsan kendini hedefine ulasamassin canim,esinede en güzel cevabi zayiflarak vericeksin üzülme,yeterki pes etme,pes etmesi gereken birisi varsa oda benim ama ben hala ugrasiyorum ben 2 senedir bu takimdayim

cnm ben pes etmiyorum asla etmem de zaten ama sadece bu cuma yazilmak istemiyorum cünkü pek sonuc alamadim o yüzden esime gelince beni cok sinir etti
neyse umarim haftaya en az 69 yazcam size öpüldünüz.....

saol cnm moral verdigin icin ama ben pes etmiyorum etmemde sadece cok bozuldum sinirime gitti ve cok üzüldüm bana böyle demesine o yüzden ama söz öbür haftaya toparlanicam ya insallah hadi grsrz öpüldünüzzzzz:78:

cnm ben pes etmiyorum asla etmem de zaten ama sadece bu cuma yazilmak istemiyorum cünkü pek sonuc alamadim o yüzden esime gelince beni cok sinir etti
neyse umarim haftaya en az 69 yazcam size öpüldünüz.....

canim bu hafta yazilmak istemiyorum gibi bisey olmaaz cünkü sen gecen hafta girdin listreye bu cuma kilo bildirmelisin

selam kızlarr ben geldimmm,
baktım geceden beri her kes burda takım hareketlenmiş.bende burdayım artık elimden geldiğince .bu günü çok güzel geçirdim.sabah tarçınla günlük yürüyüşümüzü yaptık tam eve çıkıyodum arkadaşlar denize çağırdı eve çıkıp mayomu giydiğim gibi denize indim yarım saat yüzdüm sonra ev işleri sitenin günlük yapılması gereken işleri ve tekrar bahçe sefası .bahçede çay içtik tabi herkes pazta börek aklınıza ne gelirse yapmışlardı .bende yedim ama bütün gün başka bişey yememiştim.ve tarçında yanımda olduğu için zaten ister istemez sürekli hareket halindeyim o yüzden yediklerimede çok takılmadım.belki sabah giremem şimdiden kilomu yazim.
meyvenül canım,[COLOR="#FF0000"]80.400[/COLOR]biraz vermişim hiç verememekten yada almaktan iyidir deyip kendimi teselli etmeye devam ediyorum.

iremcim resimleri eklersen çok sevinirim canım en azından biraz fikir edinirim.sence nasıl kese kağıdı hemen her renge uyar diye düşünüyorum koltuklarım krem storum krem fonlar kahverengi diğer koltuk takımım koyu yeşille kahve karışık.mobilyalarda kahve .

ya ama cnm ya 11 ayda dügün var o zamana kadar en az 60 a düsmem lazim napacam ya simdi ben haaaa
canım diyete ek plates yap en az 5 kilo az gösterirsin baska kurtulusun yok ttalım senin yoksa bu kadar kısa sürede veremezsin..
yasom ucuz atlatmısın ..bende bu gün hep dısarıdaydım.. ikimiz içinde yorucu bi gün olmuss spor gibi

mersacım kilonu ekliyorum listeyeeee

**4.TAKIM 225..ETAP**

hasretim34(63.1/ )
deniz1984(86.4/)
iremögze(73.8/)
mersa(81/80.4/0.6/)
_katherina_( 72,5/) Kilo bildirmedi
ebraryusuf(77.8/)kilo bildirmedi
eren sezen(73.3/ ) kilo bildirmedi
prenses68(70.6/)
meyvenull( 62.7)221. etapda ayrılmıstı

4.Takim toplam yüzdesi

Son düzenleme:
kızlar yarın listeyle gülüm ilgilenicek ben dikişleirmi aldırıcam sizden ricam kilonuzu listeye ekleyerek bildirin mesajınızda yazmayın toplu olsun herkes son mesajdan alıntı yaparak listeye eklesin kilosunu.

ben gelemezsem kilom 63.1 gelmeye calısıcam ama hastanede işim uzayabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…