Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bijom selam canımm toprak napıyor benim yerime onun her yerini sıkıştır ama ciddi haaa:)))
valla burda hava çok güzel ne terliycek kadar sıcak nede üşüycek kadar soğuk.dünde denize girdim çok güzeldi gel valla al toprağı odamızda var ,toprakla tarçın oynarlar bebeklere bayılıyor benim minik kızımmm.
yaa ablacım az önce geçmişe baktım 2009 da 95 kiloyla başlamışım.ve üstelik eski tartı 75 le bitirmişim.sonra yeni tartıyla bu takımda başladım ve eski tartıyla arasında tam 5 kilo farrk ediyor demekki ben 100 kiloymuşum.başladığımda .gelelim şimdiki kiloma biliyosun bir tatile gittim ve 82 kiloyla döndüm hala onu atmaya çalışıyorum.yaniiii eski tartıya göre 75 kiloyum .kız azmı yol katetmişim 20 kilo üstelik buraya başlamadan önce eski tartıda 1oo kiloyu görmüştüm takıma 5 kilo verdikten sonra başlamıştım yani toplamda 25 kilooooooo.
tamam çok karıştırdım ama aslında ben 2 yıldır verdiğim kiloyu korumuşum.oh ohhh kendimi ne güzel teselli ettimmm :81:

meyve de hasretim de yokkkk..capricim durumun nolacak bilmiyorumm ama muhtemelen sen bu haftaki kilonu not et hafaya listeye gireersin diyeceklersir sana:)))

listede problem yok canımm..yani onay vermek hesaplamaları tekrar yapmak sa ben yaptımm doğrudurrr...

4.TAKIM 225..ETAP**[/COLOR][/COLOR]

hasretim34(63.1/ 64/-0.9/ -%1.43))
deniz1984(86.4/86.2/0.2/%0.23)
iremögze(73.8/73.8/0/%0.0)
mersa(81/80.2/0.8/%0.99)
_katherina_( 72,5/72.5/0/0)) Kilo bildirmedi
ebraryusuf(77.8/77.8/0/0)kilo bildirmedi
eren sezen(73.3/74/-0.35/%-0.48 ) Gecen hafta bildirim yapmadigindan kilosu 2 ye bölündü
prenses68(70.6/71.3/-0.7/-%0.99)
meyvenull( 62.7/63.1/-0.08/-%0.13)221. etapda ayrılmıstı
bijoux(69.2/69.8/-0.2/-%0.29)223.Etapda ayrilmisti

4.Takim toplam yüzdesi -%0.32

hasretimde meyve de yokk..bu liste nerdde yayınlanacakk, nerden onay alacak nasıl olcek ne gitcek bilmiyorumm..7 yakıma yazdım onay beklyorumm..ama oğlum uyandı çıkmak zorundsyımmmm.

****4.takım 225. etap****

hasretim34(63.1/ 64/-0.9/ -%1.42)
deniz1984(86.4/86.2/0.2/%0.23)
iremögze(73.8/73.8/0/%0.0)
mersa(81/80.2/0.8/%0.99)
_katherina_( 72,5/72.5/0/0)Kilo bildirmedi
ebraryusuf(77.8/77.8/0/0)kilo bildirmedi
eren sezen(73.3/74/0.35/%-0.48 ) Gecen hafta bildirim yapmadigindan kilosu 2 ye bölündü
prenses68(70.6/71.3/-0.7/-%0.99)

meyvenull( 62.7/63.1/-0.2/-%0.31)221. etapda ayrılmıstı 4e bölündü
bijoux(69.2/69.8/-0.3/-%0.43)223.Etapda ayrilmisti 2 ye bölündü

4.Takim ortalama yüzdesi(%-0.22)

listeniz tamam canım düzelttim inş. doğrudur...

Son düzenleme:
hayırlı cumalar 4.takımın güzel hatunları ....
kilo verenleri tebrik ederim özelikle bijomu .
vremeyenlerde üzülmesin haftaya veriler inşallah .hafta dedigin nedir hemençik gelir zaten ..

meyvişim neyin var geçmiş olsun ne dikişi ??????????

prenses: tabiki vaz geçmiyceksin .helebi vazgeç takımdaki kıslar döver seni.. canım şaka bi yana bunu arkadaş destegiytle yapmak daha kolay .burdan uzaklaşma .önemli olan eşinin seni begenmesi deyil aslında biz hatunlar hep bunu düşünürüz hep başkaları için güzel görünmek isateriz ama en önemlisi bizim kendimizi begenmemiz .aslında çüm çabamızda bu .insan ne yaparsa kendi için (biraz bencilce oldu ama )
bu dogru ..önemli olanda bu zaten kendine güven .inan bu olunca hayat dahada farklı sadece güzelik açısından deyil, hayatın her noktasında her ayrıntısında bu degişikligi yaşıyor insan ..

Son düzenleme:
aa aşagıda çukulatamı gördüm ....:79:
selam canım nasılsın inşallah herşey yolundadır ne güzel eski arkadaşları görmek ...

kizlar hayirli cumalar..
dun meyvenull bana msj atti, yetisemeyeb ilirim listeye bak diye..
demin paylasimda sizin listenizide hesapladim sonuc -0.24 cikiyor..oyle duzeltip ekledim
haberiniz olsun.

evet cnm kesinlikle haklisin tsk ederim destegin icin yok ne bencilligi dogru insanin kendisini begenmesi bencede daha önemli cünkü sen kendini begenmeyince kimdse de seni begenmiyor bunu cok iyi anlasdin insallah haftaya 69 yazcam en az cnm cok saol destegin icin ALLAH RAZI OLsun HERKESE HAYIRLI CUMALARRR

hayırlı cumalar 4.takımın güzel hatunları ....
kilo verenleri tebrik ederim özelikle bijomu .
vremeyenlerde üzülmesin haftaya veriler inşallah .hafta dedigin nedir hemençik gelir zaten ..

ama ben bu hafta kilo veremedim kiii aeben :) ama yine de çok teşekkür ederimmm..

ya yazamadım bir türlü aebencim oğluş iyice hareketlendi 20 gün sonra doğum günümüz var :)
sen ne durumdasın montici diye hatırlıyorum seni :)

sealm kızlarrr..
bu gün listeyle ilgilenemedim kusuruma bakmayın cok kosturmalı bi gün gecirdim..
önce ağzımdaki dikişleri aldırdım sonra diş tellerimin kontrolüne gittim değiştirmeler yapıldı ordan kardialog randevum vardı ona gittim sonra sorun cıktı baska yere gönderi orası baska bi yere falan filan bir sürü kosturdum durdum ..
listeyle ilgilenmişsiniz cok tesekkür ederim..
pazartesi evime gidiyorum haftaya hep takımda olucam inş hayırlısıyla 5 gün kalıp dönücem yine..
diyetim iyi gidiyordu ama 2 dlm kek yedim bu kadar kosturmadan sonra..ben ettim siz etmeyin sakın kacamak yapmayın ..

şimdilik benden bu kadar mesajlarınızı okudum ama salata yapcam cevap veremicem ..

gemis olsun canim

geçmiş olsun canımmm.

günaydın 4.takımın azimli kararlı hatunlarıııı,
ben güne güzel başladım sabah yürüyüşümü yaptım geldim demiştim ya kışın çoğu zaman takımı ben açarım diye başladım bile. uyanının hadi kalkın her kes sporaaaa:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…