Sağol canım
Bence de iyi de kaptanlardan korkuyorum
66 en son olan canımOhh ne guzel umarim hedefine ulasirsin kac kilosin cnm suan
Benim hedef kilom 6566 en son olan canım
Benimde hedef kilom 65 insallah olabilirizBenim hedef kilom 65
Sen olmussun canim benim 20 kg dan fazla vermem lazimBenimde hedef kilom 65 insallah olabiliriz
Aa daha neler :))
1lahmacun kotu degil. Günün gayet iyi. Afiyet olsun
Ben limon damlatarak çayda şekeri bıraktım canım. SonraAh o kadar istiyorum ki atmamak. 3’ten indim 1’e. Zamanla onu da kaldıracağım inşallah. Ramazan’dan itibaren atmayacağım öyle dedim kendime bakalım.
isveç diyeti sanırım çoook uzun yıllar önce yazmışım 2 sayfa yazınca bunu 14 günlük sandım diğer sayfa farklı bir diyetmiş 7 günkül oluyor ama o tavuklar gerçekten tavuk yumurta değil canım
Sağol canımCeyhans gun içinde diğer menülerin sade ve akşam yemeğinde erken olduğu için 1 adet lahmacun kalori olarak masum kalıyor canım. Afiyet olsun.
çok fazla karbonhidrat yok mu canım menünde tek öğün olsa olurmuş ama 3 öğünde tam buğday olsada çok fazla geldi bana ve su miktarın bu beslenmeye göre az.iyi geceler
sabah
2 yumurta ile peynirli omlet 1.5 dlm tb ekmegi
1portakal
ogle 1 tabak tam bugday makarna
1 dilim kavun
4 5 kasik hurma ozlu helva
aksam
1 tavuk but
4 kasik pilav
1 dlm patates
su 2 lt
3000 adim 150 puan
Arrietty_
cumalari online derse giriyorum cocuklari al fln derken kaliyor spor isleri
bisikletim de geldi yarin herif evde degilmis. cesaret edip kendim gidemem heralde cocuklarlaama cok sabirsizlaniyorum
işte en sevdiğim ruhBen haketmedıgım ıcın yapmıyorum
Bende kafama gore takılıyorum. Oyle sureklı degısık bıseyler hazrlayamıyorum. Cocukların yıyecegı seylerı hazrlayıp ıste gunu cevırıyorum. Bu haft bıraz saatli gıtmek ıstıyorum.
değil mi gerçekten öyle. Ankarada ağız tadıma göre yumurta bulamadım amaYaa cok moralim bozuldu .
Kaptanim yarın sabah tekrar çeksem ac karnına olur mu benim kide yılan hikayesine döndü.
Canım ceydos diyince seni yumurtayla düşünüyorum zaten
Sağol kaptanım yalnız gerçekten bu takımda olmak insanın iradesini güçlendiriyo normalde 1 porsiyon rahat yerdim ama gruba nasıl yazcam dedim utandım yarım porsiyon yedim o da anneciğimin güzel hatrı içinAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?