Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar hanımlar Bugün hava çok güzeldi dışarı çıktık
Pek giremedim yarında.belki misafirim gelebilir
Sabah
Sucuklu yumurta.dom salatalık
3 zeytin 2 dilim tb ekmeği
Akşam
Patlıcan yemeği
Cacık
Ödülümü yaptım 2 kucuk krem peynirli maydonozlu puaca gibi bişey
Spor
3900 adim 195 puan
300 ip atlama 600 puan
Toplam 795 puan
@Arriety_
sedulu
H3RA_

Ah o kadar istiyorum ki atmamak. 3’ten indim 1’e. Zamanla onu da kaldıracağım inşallah. Ramazan’dan itibaren atmayacağım öyle dedim kendime bakalım.
Ben limon damlatarak çayda şekeri bıraktım canım. Sonra Alys onada kızdı şimdi limon dilimi atarak içiyorum
Bir fincan kahveyede yarım atıyorum ondan vazgeçemedim. Her ne kadar Alys hoşlaşmasada

sedulu
bnnu
Sabah 》 1 yemek kaşığı lor, 4 dilim sucuk
Öğlen 》 Sütlü kahve, churchill, kefir
Akşam 》 Kremalı mantar , turşu suyu
Ara 》 Zencefil shot :)
Kız sütlü kahve sonrası churchill nasıl içtin benim midem sisiyor sütlü kahve içersem

Kahvaltı 13:00
1 yumurta
3/4 dilim domates salatalık
5/6 tuzsuz zeytin

Ara
Yulaf lapası yaptım
1 küçük muz, 2 kuru kayısı, 5/6 kuru üzüm 3/4 böğürtlen 1 kaşık bal kattım içine.
Türk kahvesi

Akşam 20:00
1 parça ızgara et
2 kaşık arnavut ciğeri 2/3 küp minik patates
Bol kıvırcık salatası

1 lt su

Bugün canım tatlı istedi, kaç gündür istiyordu. Bende öğlen yulaf lapası yaptım içine koyduklarımla kalorili olmamıştır dimi kızlar.
Arrietty_ sedulu

Bu ne diyeti yumurta sever olarak tam benlik bir liste kaç günlük bilgi alabilir miyim CEYDOS
isveç diyeti sanırım çoook uzun yıllar önce yazmışım 2 sayfa yazınca bunu 14 günlük sandım diğer sayfa farklı bir diyetmiş 7 günkül oluyor ama o tavuklar gerçekten tavuk yumurta değil canım

Kahveyi kes gitsin

Ben seker koymam ama yaninda kektir cikolatadir cok yerdim, aliskanlik olmustu. Bir donem tamamen cay icmeyi biraktim ki o aliskanligi kirayim
Hala bazen canim cekiyor, o zaman gene ben cay icmeyeyim diyorum. Yoksa biz esimle bir demlik deviririz normalde.

çok fazla karbonhidrat yok mu canım menünde tek öğün olsa olurmuş ama 3 öğünde tam buğday olsada çok fazla geldi bana ve su miktarın bu beslenmeye göre az.
işte en sevdiğim ruh
Yaa cok moralim bozuldu .
Kaptanim yarın sabah tekrar çeksem ac karnına olur mu benim kide yılan hikayesine döndü.

Canım ceydos diyince seni yumurtayla düşünüyorum zaten
değil mi gerçekten öyle. Ankarada ağız tadıma göre yumurta bulamadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…