harika ya güven park yürüyerek 15 dk cidden havalar ısınsın açık havada kahve keyfi yapmalıyız.Aaa etimesgut ama işim çankayada kızılaya yakın
hayırlı olsun kaptanım çilek öğününü yerken beni düşün bayılarak yerdim onu.Haftasonu sessizligi cokmus yine
Olsun dun ki sohbet den sonra iyi geldi
CEYDOS Un attigi detox a basladim bugün
ay kahveyi bırakamamKahveyi kes gitsin
Ben seker koymam ama yaninda kektir cikolatadir cok yerdim, aliskanlik olmustu. Bir donem tamamen cay icmeyi biraktim ki o aliskanligi kirayim
Hala bazen canim cekiyor, o zaman gene ben cay icmeyeyim diyorum. Yoksa biz esimle bir demlik deviririz normalde.
tamam o zaman kavilleştik kesinlikle buluşuyoruz.ah ben de çok isterim , pandemi çok sinir bpzucu
Başın sağolsun
Geciktim, ben yazdım sanıyorum
çok güzel menün ama su az olmuşDünki menüm
Sabah
1 h yumurta
ara
2 kuru kayısı
öğle
1 kase süte nesfit
Akşam
5 dilim fırında mücver
su:2 lt
Spor: 3000 adım -puan yok
Arrietty_ sedulu H3RA_ istanbulin
Yeni eşim merhaba nasılsın
su çok az olmuş kuzum arttırman lazımİyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar peyniri
bir parça ekmeğe kaymak pekmez
öğle
1 kase bulgur pilavı
ara
Çeyrek armut
akşam
1 p sulu köfte
1 kase yoğurt
su:1.5 lt
Spor : 2621 adım-131 puan
Arrietty_ sedulu istanbulin
Ne guzel eksi6. Gün 13 Mart
Ölçüm = - 2400
Sabah = nescafe + rendelenmiş
Öğlen = 2 adet haşlanmış
Akşam = fırında somon + rendelenmiş havuç
Su = 3750 ml
kesinlikle çok iyi bende beğendim. daha fazla olsa iyi olurdu ama buna da şükür. bir sonraki liste daha güzel onda ne olacak merak ediyorum. hem 14 günlükmüş.Ne guzel eksi
6 gunluk Toplam olarak cok iyi bir sayi
Su miktari da cok iyi ceydosum
Yarin son gun bu liste için oyleyse?kesinlikle çok iyi bende beğendim. daha fazla olsa iyi olurdu ama buna da şükür. bir sonraki liste daha güzel onda ne olacak merak ediyorum. hem 14 günlükmüş.
Ben uykulu yazdım sanıyordum ama yazmamışımMesajlari arattim belki okadar mesaj arasinda gözümden kacmistir diye
Ben de geçem haftayı es geçtim bu hafta yapmak için zorlayacağım , hafta sonu da ev işleriyle gwçiyor pazartesiden başlarım artık, spor meşer yapıyorsunMerhaba eşim iyiyim ben de spor yapmak istiyorum ana hiç enerjim yok başlayacak gücü bulamıyorum kendimde
Afiywt oslun eşim su? Spor?
Evet suyumu artırmakta zorlanıyorum.dışarıya çıkımca da hiç içemiyorumtamam o zaman kavilleştik kesinlikle buluşuyoruz.
çok güzel menün ama su az olmuş
Haklısınnsu çok az olmuş kuzum arttırman lazım
Yok eşim yazmaya korkuyorumOlsun sen gene yaz bakalım neler yedin
çok üzüldüm ama evdekiler hemen üstüne atladı herkes 1 haftadır her öğünde haşlanmış tavuk yiyor. diğer listeyi görmeseler iyiydi onda biftek varYarin son gun bu liste için oyleyse?
dışarı çıkacaksam bende içmiyorum. aksi halde bez bağlamam lazımHaklısınnboynumdan matara asiim en iyisi
Ayy hakikaten yumurta zannetmiştimisveç diyeti sanırım çoook uzun yıllar önce yazmışım 2 sayfa yazınca bunu 14 günlük sandım diğer sayfa farklı bir diyetmiş 7 günkül oluyor ama o tavuklar gerçekten tavuk yumurta değil canım
yumurta orucu yap kuzum hem harika kilo verdiriyor hemde 6 yumurta var 1 günde.Ayy hakikaten yumurta zannetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?