- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.369
- 63
- 25
EvetAfiyet olsun ortağım da butun gun sadece bunlari mi yedin
ben Salı gününden beri Reglim. Salı’ya kadar da sürer. Spor ve diyet tam gaz devam.Selam kızlar ben bugun hastalandigim icin hic spor yapamadim anca biraz temizlik yaptim iste. Siz napiyosunuz regli olunca izinli mi oluyor nasil oluyor bilgi verir misiniz
Evetmalum üniversiteler açılır diğer yıl fit olmak istiyorum o elbiselerin içine gireceğim
Benim cok sancim oluyor iki büklüm ayaga kalkamiyorum maalesefben Salı gününden beri Reglim. Salı’ya kadar da sürer. Spor ve diyet tam gaz devam.
Selam kızlar ben bugun hastalandigim icin hic spor yapamadim anca biraz temizlik yaptim iste. Siz napiyosunuz regli olunca izinli mi oluyor nasil oluyor bilgi verir misiniz
Yemekten sonra yaptım platesi filan canım öğlen bi dışarı çıkmıştım dğer adımlarda evde oldu leslie ve işler leAksam yemekten sonra da yaptin mikontrol edim.
Ben yemekten sonra oturdum kaldim, artik cocuklari yatirinca az daha evde yuruyus yapip kapatirim gunu diyorum.
Yemekten sonra yaptım platesi filan canım öğlen bi dışarı çıkmıştım dğer adımlarda evde oldu leslie ve işler le
Ben zorla evimin işini yapıyorum
Sağol canımGuzel menu gayet.
Karatay hocam bile lahmacun yiyebilirsiniz 1 tane diyor. Saati de erken, gayet iyi bence
Sayende desem valla sana mahçup olmamak için yapıyorum yoksa sadece adım yeter derdim yaniSuper.
Yarin rest gunumuz ama sen enerjiksin bakiyorum.
Istersen bir seyler eklersin. Ben sadece adimlama yapacagim yarin. Belki biraz da yoga olur.
O zaman bol bol dinlenin. Herkesin bir olmuyor tabii ki. Adet sancısı zor.Benim cok sancim oluyor iki büklüm ayaga kalkamiyorum maalesef
KabakCok iyi gidiyorsun.
Cekirdegin nasil? Tuzsuz kavrulmamis falan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?