Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar kızlar sporlarımı yazayım
30 dk leslie 210
15 dk plates 105
12000 adım 600
Toplam 915 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ Alys

Aksam yemekten sonra da yaptin mi kontrol edim.

Ben yemekten sonra oturdum kaldim, artik cocuklari yatirinca az daha evde yuruyus yapip kapatirim gunu diyorum.

Selam kızlar ben bugun hastalandigim icin hic spor yapamadim anca biraz temizlik yaptim iste. Siz napiyosunuz regli olunca izinli mi oluyor nasil oluyor bilgi verir misiniz

Beni de cok etkilemiyor, yine de ilk 2 gun hafif spor yapiyorum, hic bir sey yapamasam bile yuruyus oluyor illa ki.

Cok iyi gidiyorsun.
Cekirdegin nasil? Tuzsuz kavrulmamis falan mi?

Aksam yemekten sonra da yaptin mi kontrol edim.

Ben yemekten sonra oturdum kaldim, artik cocuklari yatirinca az daha evde yuruyus yapip kapatirim gunu diyorum.
Yemekten sonra yaptım platesi filan canım öğlen bi dışarı çıkmıştım dğer adımlarda evde oldu leslie ve işler le

Super.
Yarin rest gunumuz ama sen enerjiksin bakiyorum.
Istersen bir seyler eklersin. Ben sadece adimlama yapacagim yarin. Belki biraz da yoga olur.
Sayende desem valla sana mahçup olmamak için yapıyorum yoksa sadece adım yeter derdim yani yarın bi küçük bahçemiz var oraya gideceğiz muhtemelen plates yapamam bende ama adımlarım yürüyüş yaparım açık hava da yemek planımız da güveç var

Sabah

Maydanoz marul elma bi kasik yulaf biraz su robottan geçirdim harika bi smothi oldu yaninda 1 tane haşlanmış yumurta yedim
Ara
Bir muz bi cay kasigi fistik ezmesi
s
Aksam yoğurtlu ıspanak bulgur pilavı ve salata

Birazdan 2 çilek yicem ve cay icicemm

2 litre su icildi
6000 bin adim 300 puan
30 dk leslie 210 puan t

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…