Sweet drops markasi ordada vardir. Farkli tadlarida var. Vanilyali alip bulletprof kahvesine eklerdim yazin. Cok guzel oluyor
Iste isin kotisu kilo veremiyorum..sorun buDiyetisyenle sorunun neydi peki?
Sen cok az yiyorsun genel olarak, tercihin mi bu yonde? Enerjik hissediyor musun kendini?
Elma sirkesi ben organik icebiliyorum sadece. Bir sure sonra tadina alisiyorsun.Ben sekerli tadi sevmiyorum kahvede cayda aramiyorum.
Bu dedigim tarifi elma sirkeli yapmislar. Kisaca elma sirkesi, limon, stevia ve sudan olusuyor diyeyim.
Sirke dolayisi ile tatlandirici ihtiyaci duyabilirim diye kaydetmistim.
Bu hafta elma sirkesine basliyorum, cok heyecanlıyım bakalim icebilecek miyim, o konuda tavsiyeler varsa alayim.
Cunku cok az yediriyordu Sana. Vucudun sasiracak. Eminim guzel eksi ile geleceksin.Iste isin kotisu kilo veremiyorum..sorun bu
Hersey zayiflamak ugrunaBende acı hiç sevmem insanlar kendine bilerek neden acı çektiriyor anlamıyorum
Iste hic bir fikrim yok şu an kaptan.Cunku cok az yediriyordu Sana. Vucudun sasiracak. Eminim guzel eksi ile geleceksin.
Nasil beslenmeyi dusunuyorsun?
Bir ara hic enerjin yoktu
Acı iyi olur ben severim. Süzme yoğurda pul biber nane döker yerim çok güzel oluyorPul biber cok nadir kullanirim.
Suan detox da aksam yemeginde vardi. Cacik icinde. Yaniyorum
Elma sirkesi ben organik icebiliyorum sadece. Bir sure sonra tadina alisiyorsun.
Ucu ile karisim yapip mi iceceksin?
Acı iyi olur ben severim. Süzme yoğurda pul biber nane döker yerim çok güzel oluyor
Hic aliskin degilim ben.Acı iyi olur ben severim. Süzme yoğurda pul biber nane döker yerim çok güzel oluyor
7hafta var. Verirsin benceKızlar mayısta işe başlıyorum. Şu an 64.7’yim. Sizce Mayıs’a kadar 60 olabilir miyim? Bayramdan önce başlayacağım. Ne diyorsunuz?
Sabah omlet bir dilim ekmek
Afiyet olsun ortağım da butun gun sadece bunlari mi yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?