sealm kızlarrr..
bu gün listeyle ilgilenemedim kusuruma bakmayın cok kosturmalı bi gün gecirdim..
önce ağzımdaki dikişleri aldırdım sonra diş tellerimin kontrolüne gittim değiştirmeler yapıldı ordan kardialog randevum vardı ona gittim sonra sorun cıktı baska yere gönderi orası baska bi yere falan filan bir sürü kosturdum durdum ..
listeyle ilgilenmişsiniz cok tesekkür ederim..
pazartesi evime gidiyorum haftaya hep takımda olucam inş hayırlısıyla 5 gün kalıp dönücem yine..
diyetim iyi gidiyordu ama 2 dlm kek yedim bu kadar kosturmadan sonra..ben ettim siz etmeyin sakın kacamak yapmayın ..
şimdilik benden bu kadar mesajlarınızı okudum ama salata yapcam cevap veremicem ..
günaydın sekerlerim bu sabah cok güzel hiisediyorum içimde bi huzur varr...
direk size geldimm
mersam cok tesekkürler canım benimm...
yasom
bende bu sabah uyandım direk su içtim 0.5 lt birazdanda t.b. ekmeğinden tost yapar yerim heralde...
sekerlerim uslu durum bu gün kacamak yapmayınnn pazartesi zaten takımı canlandırmak adına bişiler yapalım dicem kilonuza cok dikkat edin bu hafta (lütfennnnnnnn!!!!)
takmı ancak spor canlandırırben sporsuz kilo veremiyorum onu anladım.aranıza katılabilirsem en az 4 gün spor yapacagım inş
sealm kızlarrr..
bu gün listeyle ilgilenemedim kusuruma bakmayın cok kosturmalı bi gün gecirdim..
önce ağzımdaki dikişleri aldırdım sonra diş tellerimin kontrolüne gittim değiştirmeler yapıldı ordan kardialog randevum vardı ona gittim sonra sorun cıktı baska yere gönderi orası baska bi yere falan filan bir sürü kosturdum durdum ..
listeyle ilgilenmişsiniz cok tesekkür ederim..
pazartesi evime gidiyorum haftaya hep takımda olucam inş hayırlısıyla 5 gün kalıp dönücem yine..
diyetim iyi gidiyordu ama 2 dlm kek yedim bu kadar kosturmadan sonra..ben ettim siz etmeyin sakın kacamak yapmayın ..
şimdilik benden bu kadar mesajlarınızı okudum ama salata yapcam cevap veremicem ..
nasil yani yasom ben listede degilmiyim askolsun yaniiimeyvecim ben prensese söz vermistim alicam seni diye,sanirim takimda bir kisilik yer var suan.
nasil yani yasom ben listede degilmiyim askolsun yaniii
günaydin cnm iyi inmeler ins bende aynen inme zamanim yaklasiyoooobu arada hepinize gnaydin .sabah sabah esimin surati sirke satiyodu ne oldugunuda bilmiyom gece birisinden daak yedi heralde tövbe tövbeee kahvaltiyi kacirdim ama aksama kadar dikkat edicem ins,yeter artik sistigim artik inme zamani
güzelim seninle ne alakasi var bu prenses sen degilsin prenses peri eski üyemiz :)
günaydın sekerlerim bu sabah cok güzel hiisediyorum içimde bi huzur varr...
direk size geldimm
mersam cok tesekkürler canım benimm...
yasom
bende bu sabah uyandım direk su içtim 0.5 lt birazdanda t.b. ekmeğinden tost yapar yerim heralde...
sekerlerim uslu durum bu gün kacamak yapmayınnn pazartesi zaten takımı canlandırmak adına bişiler yapalım dicem kilonuza cok dikkat edin bu hafta (lütfennnnnnnn!!!!)
geçmiş olsun arkadaşım off ne kadar zordur ağzın içinde dikişler sen doğru düzgün yemekte yiyemiyosundur.bende akşam 2 tane sade gofret aşırdım ama kimse duymasınnnn
günaydın kızlar
meyvem geçmiş olsun
6 ay cezalıydım.cezam bittiyse bende aranıza katılmak istiyorum.çıkışkilom kaçtı hatılamıyorum ama kendi gördüğüm göreceğim en üst sınırdayım
bu arada hepinize gnaydin .sabah sabah esimin surati sirke satiyodu ne oldugunuda bilmiyom gece birisinden daak yedi heralde tövbe tövbeee kahvaltiyi kacirdim ama aksama kadar dikkat edicem ins,yeter artik sistigim artik inme zamani
meyvecim ben prensese söz vermistim alicam seni diye,sanirim takimda bir kisilik yer var suan.
GÜNAYDIN CNM INS HAYIRLI kilo vermeler
günaydın kızlar
meyvem geçmiş olsun
6 ay cezalıydım.cezam bittiyse bende aranıza katılmak istiyorum.çıkışkilom kaçtı hatılamıyorum ama kendi gördüğüm göreceğim en üst sınırdayım
prensesim hemen bakıyorum gecmişe tatlım eğer dolduysa bu haftadan seni aramızda görmek isteriz eğer dolmadıysa bile ben sana özel liste yapabım canım benim sen gel özledim senii
sağol meyvem bende sizleri çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?