Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçmiş olsun arkadaşım off ne kadar zordur ağzın içinde dikişler sen doğru düzgün yemekte yiyemiyosundur.bende akşam 2 tane sade gofret aşırdım ama kimse duymasınnnn

günaydın sekerlerim bu sabah cok güzel hiisediyorum içimde bi huzur varr...
direk size geldimm

mersam cok tesekkürler canım benimm...
yasom

bende bu sabah uyandım direk su içtim 0.5 lt birazdanda t.b. ekmeğinden tost yapar yerim heralde...

sekerlerim uslu durum bu gün kacamak yapmayınnn pazartesi zaten takımı canlandırmak adına bişiler yapalım dicem kilonuza cok dikkat edin bu hafta (lütfennnnnnnn!!!!)

günaydın kızlar

meyvem geçmiş olsun

6 ay cezalıydım.cezam bittiyse bende aranıza katılmak istiyorum.çıkışkilom kaçtı hatılamıyorum ama kendi gördüğüm göreceğim en üst sınırdayım

takmı ancak spor canlandırır ben sporsuz kilo veremiyorum onu anladım.aranıza katılabilirsem en az 4 gün spor yapacagım inş

bu arada hepinize gnaydin .sabah sabah esimin surati sirke satiyodu ne oldugunuda bilmiyom gece birisinden daak yedi heralde tövbe tövbeee kahvaltiyi kacirdim ama aksama kadar dikkat edicem ins,yeter artik sistigim artik inme zamani

gecmis olsun cnm cok kosusturmali bi gün olmus gercekten..

bu arada hepinize gnaydin .sabah sabah esimin surati sirke satiyodu ne oldugunuda bilmiyom gece birisinden daak yedi heralde tövbe tövbeee kahvaltiyi kacirdim ama aksama kadar dikkat edicem ins,yeter artik sistigim artik inme zamani
günaydin cnm iyi inmeler ins bende aynen inme zamanim yaklasiyoooo

günaydin sekerim
insallah bu pazartesi den itibaren daha yogun baslicam ve sana söz veriyorum en az 69 olcam öptüm seni cnm bnm

geçmiş olsun arkadaşım off ne kadar zordur ağzın içinde dikişler sen doğru düzgün yemekte yiyemiyosundur.bende akşam 2 tane sade gofret aşırdım ama kimse duymasınnnn

himmmm ben hemen duydum denizcim kusuruma bakma tatlim ya ins kendimize hakim olacagizzz:18:

kadınları anlamak zor derler ama bence erkekleri anlamak daha zor.boşver şekerim gününü mahvetme akşama düzelir

meyvecim ben prensese söz vermistim alicam seni diye,sanirim takimda bir kisilik yer var suan.

prensesim hemen bakıyorum gecmişe tatlım eğer dolduysa bu haftadan seni aramızda görmek isteriz eğer dolmadıysa bile ben sana özel liste yapabım canım benim sen gel özledim senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…