Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar....

tatlım afiyet olsun bol kalori yakmalar sana
saol tatlim insallah yakarim bol bol
kizlar ben yarin 5 günde 5 kilo diyetine basliycam haberiniz olsun biraz metobolzmami hizlandirmak icin sporla birlikte bide adetim basladi ya
ins inme zamani ya hadi bakalim:18:

meyvecimmm boşver tatlım..senin gözyaşlarına üzülmene değmezz bencee..

61.yükselmişimmm...

kizlar ben kactim kisir yaptim kaynanamla beraber yicez gelin sizde yiyilim
beraber ohh bol marullu öptüm sizi ben kaciyorum

selam kızlar.nasılsınız?

bugun ugrayamadım.öğlen yumurtalı biber domates kahvaltı yaptık.sonra temzilik yaptım.saat 15,00 gibi dışarıya çıktık alışverişe yeni geliyorum.o yüzden bugun spor yok yeterince yürüdüm yoruldum zaten dün akşamda bugun akşamda yemek yemedim.akşamları yemeği kesmek sanırım benim kilo verme anahtarım olacak.

yine gelirim.öptüm hepinizi

canım benim facem yok malesef
günaydinn cnm bnm ben adimi pek sevmiyorum o yüzden prenses peri arkadas adini söylerse daha iyi olur tabi isterse öpüldünüzzzz

söylerim tabi.meyvem falan bana arada ismimle hitap eder benim için sakıncası yok benim ismim reyhan.

takımdaki arkadaşlarada tanıtayım kendimi.

ismim reyhan.26 yaşındayım.evliyim.çocugum yok.konyada yaşıyorum.1 hafta 10 gün oldu bir yemek organizasyon şirketinde yönetici asistalıgına başladım.
açıköğretim 4. sınıf öğrencisiyim bu yıl mezun olacagım inş.kitap okumayı ve yabancı dizi izlemeye bayılırım.evlilik döneminde yine 4. takımdaydım.zayıf gelin olacak dedim dedim.burda 10 kg verdim.sonra yine aldım.al ver bu zamana geldik iste şimdidik bu kadar.

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim de yazsam tam olacak bi garip hissettim

iyiymis cnm e aksam kesince nasil metabolizman hizlancak cnm bence meyve fln atistir reyhancim tanistigima memnun oldum

günaydın kızlar güzel mutlu bir hafta diliyorum

yeşil çayımı demledim.domates salatalık peynirle salata yapacagım.işyerinden müsait oldugum ilk anda gelirim yine

iyiymis cnm e aksam kesince nasil metabolizman hizlancak cnm bence meyve fln atistir reyhancim tanistigima memnun oldum

bende memnun oldum canım

insallah ben yapcam cnm ya cok ihtiyacim var bnm ya
kendime gelmem lazim ya offff

inşallah başarabilirsin.denemekte fayda var bugun patates günü.bakalım cumaya ne çıkacaksın

günaydın kızlar...

nasılsınız bakalım..

kısır yiyen prenses kilo nasıl vericeksin sekercim sen

kızlar düzenli paylasım olması takımdaki herkes için cok daha iyi olur benim fikrim her gün herkes düzenli olarak menüsünü yazsın en azından bu konuda bi düzenimiz olsun..

bence sporda zorunlu olsun.kk da cezalı oldugum dönemde başka bir sitede takıma girdim.spor şarttı.sporsuz gözünün yaşına bakmıyordu kimse

bu sabah iş yeriime geldim 40 gün aradan sonra calısıyorum...

galiba becayiş de buldum şükürler olsun sonunda tek bi engel kaldı bölge farkı onuda asarsak bu iş tamamdır..

sabah mecburen acma yedim.
öğlen mercimek corbası ve 4 lahana sarması
aksam için hiç bi fikrim yok ayarlıcaz bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…