• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayrica bugun Adim challenge günü En Büyük TÜRKİYE Spor puaninizi yükseltmek icin sahane bir firsat :halay:

1 Aylik yeni bir challenge basliyoruz bu sabah

Plank ve Wallsit Challenge ( 30 gün)

*Challenge sporu ödül puani ➡💯 puan :cool:
Sabah / Ögle / Aksam egzersizi tekrarliyoruz :KK5:

Dilber Hala Dilber Hala @Mathteacher27 bnnu bnnu @aomine daik @nurdeva Sismaniye Sismaniye AppLesma AppLesma A Aylakkadin @Osev @Serina08 graphicdesigner graphicdesigner S sadece_ben E Emeeelll Ceyhans Ceyhans 9 92kubra Cikocev Cikocev Varyemez Varyemez S Sade_Bilge Zeytur Zeytur
Eki Görüntüle 2801965

Eki Görüntüle 2801966
Kizlar katilmak istiyorsaniz haber verin
Fotograflardakileri mi yapıyoruz kaptancim

TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu

3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!

graphicdesigner graphicdesigner 20 dk dans cezanı bitirmelisin bugün. Sarı kart onun için

Sabah yürüdüm. 2500adım atmışım. 84 cal yakmışım. Günlük 200 cal yakımının altına düşmemeye çalışsam az mı olur bugün bi deneyeceğim Arrietty_ Arrietty_
Günlük 500 Hedef koy derim :)
Bende cocuklari biraktim. Markete gidiyorum. 5 farkli yere gidecegim:D
Daha ilkine ulasmadim. 6bin adim olmus

Ayrica bugun Adim challenge günü En Büyük TÜRKİYE Spor puaninizi yükseltmek icin sahane bir firsat :halay:

1 Aylik yeni bir challenge basliyoruz bu sabah

Plank ve Wallsit Challenge ( 30 gün)

*Challenge sporu ödül puani ➡💯 puan :cool:
Sabah / Ögle / Aksam egzersizi tekrarliyoruz :KK5:

Dilber Hala Dilber Hala @Mathteacher27 bnnu bnnu @aomine daik @nurdeva Sismaniye Sismaniye AppLesma AppLesma A Aylakkadin @Osev @Serina08 graphicdesigner graphicdesigner S sadece_ben E Emeeelll Ceyhans Ceyhans 9 92kubra Cikocev Cikocev Varyemez Varyemez S Sade_Bilge Zeytur Zeytur
Eki Görüntüle 2801965

Eki Görüntüle 2801966
Kizlar katilmak istiyorsaniz haber verin
isterim katilmak :halay:

Gelir gelir😂

Leg raise yapacagim bugun mekik yerine
Oda Karina calisiyor
o nasıl güzel bir şey mi? Yeniyor mu😂😂😂

senin şu spor isimlerini çözmek için google amcaya soruyorum önce. Dur bakayım bu neymiş🙈

Edit: Baktım güzelmiş hem bacak hem kalça hem karın çalışıyor. Videolarda hangi araya sıkıştıracaksın bunu. Mekik yerine mi?

Back
X