• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cuma:60,6
Pazartesi:61,2
Hedef:60,0

Neden böyle oldu anlamadım 2 gündürde hiç birşey yemiyorum gerçekten iştahım yok ama vücudum böyle bir şiş gibi bilemedim 🤷‍♀️
Su miktarin az diye hatirliyorum. Sebebi bu olabilir.

Arrietty_ Arrietty_
sedulu sedulu
H3RA_ H3RA_ ve de kızlar
Hafta sonunu gönlümce gezdim tozdum oğlanlara hazırlıklar yaptım, yedim içtim keyfini sürdüm. Vücudun şaşırmaya normal rutinin dışında beslenmeye ihtiyacı vardı. Gerekenler yapıldı mutluyum huzurluyum 😀😍🥰
Ve şimdi sıra kaldığım yerden yola devam etmeye geldi :rapci: :halay:

Cuma 68.2 kg
Bugün 68.7 kg

Herkes için güzel bir hafta olması dileğiyle 😍😍😍😍

Ayrica bugun Adim challenge günü En Büyük TÜRKİYE Spor puaninizi yükseltmek icin sahane bir firsat :halay:

1 Aylik yeni bir challenge basliyoruz bu sabah

Plank ve Wallsit Challenge ( 30 gün)

*Challenge sporu ödül puani ➡💯 puan :cool:
Sabah / Ögle / Aksam egzersizi tekrarliyoruz :KK5:

@Dilber Hala Legendwomen Legendwomen bnnu bnnu @aomine daik Lenochka Lenochka @pisi pisi kopatim @AppLesma @Aylakkadin @Osev @Serina08 graphicdesigner graphicdesigner @sadece_ben @Emeeelll @Ceyhans 9 92kubra Cikocev Cikocev Varyemez Varyemez S Sade_Bilge @Zeytur
Eki Görüntüle 2801965

Eki Görüntüle 2801966
Kizlar katilmak istiyorsaniz haber verin
Bende deneyecegim ama yapabilirmiyim ayri konu 😂

Cuma:60,6
Pazartesi:61,2
Hedef:60,0

Neden böyle oldu anlamadım 2 gündürde hiç birşey yemiyorum gerçekten iştahım yok ama vücudum böyle bir şiş gibi bilemedim 🤷‍♀️
Tuvalete çıktınız mı? Birde vücudunuz ödem tutmuş olabilir böyle zamanlarda yeşilçay detoksu yapabilirsiniz.

Ayrica bugun Adim challenge günü En Büyük TÜRKİYE Spor puaninizi yükseltmek icin sahane bir firsat :halay:

1 Aylik yeni bir challenge basliyoruz bu sabah

Plank ve Wallsit Challenge ( 30 gün)

*Challenge sporu ödül puani ➡💯 puan :cool:
Sabah / Ögle / Aksam egzersizi tekrarliyoruz :KK5:

@Dilber Hala Legendwomen Legendwomen bnnu bnnu @aomine daik Lenochka Lenochka @pisi pisi kopatim @AppLesma @Aylakkadin @Osev @Serina08 graphicdesigner graphicdesigner @sadece_ben @Emeeelll @Ceyhans 9 92kubra Cikocev Cikocev Varyemez Varyemez S Sade_Bilge @Zeytur
Eki Görüntüle 2801965

Eki Görüntüle 2801966
Kizlar katilmak istiyorsaniz haber verin
ben de katılmak istiyorum, burada yazan günlerde yazan sanşye kadar sabah öğle ve akşam mı yapacağız

Back
X