Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

mersacım tartın ne zman değişti geri dönmeden mi?
ben bu olayı kacırmısım bilmiyorum listede birden biremi kilon arttı yoksa ayrı kaldığın dönemdemi fark ettin bu durumu :26:

canım geri döndüğümde yeni tartıyla başladım ve tartıda ne görünüyosa onu yazdım sonra okudumki tertısı değişenler bunu belirtiyomuş bende bilmiyodum.benimkide nasıl bir tartıysa 5 kilo eksik gösteriyomuş yeni tartıyı alınca şok oldum.demekki ben buraya başladığımda 95 değil 100 kiloymuşummmm

anladım mersacım eski tartınla ve yeni tartınla aynı anda tartıldığında arada 5 kilo var sen buraya baslarken yeni tartının sonucunu bilidrdin..

ben şimdi cıkıyorum kızlar öğleden sonra olurmuyum bilmiyorum gelemezsem aksam görüşürszz

günaydın kızlar ya dukan dietine ciddi ciddi takıldım bu aralar yapsammı becerebiirmiyim bana fikir verin
dukan diyet kitabı siparişi verdim yarın büyük gün gitsin kilolar
oo kitap mitap hakatten ciddiyiz galiba :) hadi bakalım malesef ben liste dieyti yapamıyorum illla kafama göre yapıcam.
kizlar ben kactim kisir yaptim kaynanamla beraber yicez gelin sizde yiyilim
beraber ohh bol marullu öptüm sizi ben kaciyorum
:) kısırdan bişey olmaz az yağlı olsun yeter. afiyet olsunn..

selam kızlar
kahvaltımı yaptım meyvemi yedim. az sonra yeni evlenen bir arkadaşıma gidicem oturucaz. yaklaşık 6 ay sonra falan da bebek kutlamasına gidicem :))) baya hızlı çıktı arkadaş yani. yaklaşık 4-5 km yürücem eşim çok yorulursun otobüsle git dedi ama yok anam başka türlü totomu kaldırıcam yok benim. toprak uyansın meyvesini yesin çıkıcam inş. orda da az yerim artık akşam da yemezsem dengelenir.
benim kilo aynı duruyo sinir oluyorum emzirmek hem iyi hem kötü bu konuda ya. azıcık kilom kaldı veremiyorum ne sinir (az dediğim 7-8 civarı ama bana çerez malum :)

elif abla valla tarçın marçın diyosun ben bebek büyütüyorum onun harici kimmmseler için gece kalkmam. ununu elemişsin ne işin var yat sabaha kadar uyu valla ben seni anlamıyorum :))

meyvecim inşallah herşey istediğin gibi olur ve unutma her zaman hayırlısı olur..

hasretim spor diyosun ben burda ezilip büzülüyorum :) benim tek yapabildigim spor yürümek pilates falan hem bana iyi değil hem de üşeniyorum yaa bi ara ne güzel leslie yapıyodum onu da bıraktım çok tembelim çooook..

he bu arada tembelim dedim de her açıdan değil işletme fakültesinden mezun olmuş bulunmaktayım kurtuldum sınav stresinden belasından yaşasınnn bugün vakit bulursam yine yürüyerek diplomamı almaya gidicem.

prensesperi hoşgeldin anacım ben buraların müdavimi bijoux, bana kısaca "her zaman şişko bijoux" diyebilirsin :)

yazmıyorum ama yazınca da döktürüyorum

yürümek kadar güzel bir spor yok.yürüyebilirsen yürü tabi canım

mezun olmussun.hayırlı ugurlu olsun.Allah güzel yerlerde kullanmayı nasip etsin

hoşbulduk birsürü kilo vermişsin.yolun yarısını geçmişsin haksızlık etme kendine

evet canim cocuk odasi ve yatzak odasinin yeri drgisiyor onlarla ugrasiyoruz.

tarti degisikligini hala bildirebilirsin.

üff kizlar yaaa sözde spor yapicaktim esim oglani uyut öyle yap dedi yattim ufaklikla ben onu uyutana kadar o beni uyuttu hihh

canim ne güzel iste yürümek gibisi varmi,bende senin gibi diyet yapamiyorum :)

ayrica tebrik ederiim,hayirli olsun ins

Son düzenleme:
selam kızlar...

nasılsınız ...

ben yarın hastaneye baslıyorum bi garip hissediyorum ..

bijom cok cok cok tebrik ederim canım seni hayırlı olsun..

prenses ben o diyetten sonra haslanmıs patates yemez oldum :)

ya ettim basimin arisindan duramiyorum ya kizlarrr bidaha yapmicam böyle diyet normal yapcam ya gittt

çok ağır bir diyet.en azından denemiş oldun sen kendini toparlamak istiyorsan yürüyüşe ver boşver

selam kızlar...

nasılsınız ...

ben yarın hastaneye baslıyorum bi garip hissediyorum ..

bijom cok cok cok tebrik ederim canım seni hayırlı olsun..

prenses ben o diyetten sonra haslanmıs patates yemez oldum :)

canım yeni görev yerin hayırlı olsun.inşallah buradaki insanlar daha iyidir.daha iyi anlaşırsın

tesekkür ederim reyhanım...
canım zaten 1 ay göz acıp kapayana kadar gecer ben becayiş arıyorum döne döne yavuz selim devlet hastanesinden buldum bi tane inş bakanlık kabul eder tek ve en büyük sorun o lise ben üniversite :26:

senin işler nasıl gidiyor canım alısabildinmi yeni yerine ..

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız?

meyvem işe alıştım sayılır.ama daha öğrenilecek çok şey var :44:

dünkü menüm

sabah domates salatalık peynir 1 dilim ekmek
öğlen kahvalt tabagı(domates salatalık yumurta peynir zeytin terayag bal) hepsinden az az vardı 1dilim kepek ekmeği
akşam yok

15-20 basit hareketler yaptım.bugun spor günüm

günaydın milletttt,
sabah erkenden kalktım kızımı okula yolladım tarçınıda alıp çıktım beraber 40 dakika yürüyüş yaptık .geldikten sonrada hafif bişeyler atıştırdım 1 parça kaşar peyniri 4-5 tane taze incir şimdide çayımı içiyorum.bu arada çok hamaratım yemeğimide yaptım pişiyorr:))

günadin mersacim masallah bu ne hamaratlik yawww
günaydin kizlar nasil gidiyor hayat bakalim meyvem yeni isin hayirli olsun
ya kizlar ben regl de oldum iki gündür 71 .6 yim hala ayninyim ya neden acaba korkuyorum daha cok alcam diye yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…