kızlar tekrar işe dönmeliyim ara ara uğrar bakarım söz fazla yemiycem bu arada cumartesi günü kızım akupunktura başladı inşallah faydası olur.
mersacım tartın ne zman değişti geri dönmeden mi?
ben bu olayı kacırmısım bilmiyorum listede birden biremi kilon arttı yoksa ayrı kaldığın dönemdemi fark ettin bu durumu :26:
canım geri döndüğümde yeni tartıyla başladım ve tartıda ne görünüyosa onu yazdım sonra okudumki tertısı değişenler bunu belirtiyomuş bende bilmiyodum.benimkide nasıl bir tartıysa 5 kilo eksik gösteriyomuş yeni tartıyı alınca şok oldum.demekki ben buraya başladığımda 95 değil 100 kiloymuşummmm
prenses peri ,reyhan diycez heralde sana hoş geldin canım sanırım daha öncede buırdaymışsın.
günaydın kızlar ya dukan dietine ciddi ciddi takıldım bu aralar yapsammı becerebiirmiyim bana fikir verin
oo kitap mitap hakatten ciddiyiz galiba :) hadi bakalım malesef ben liste dieyti yapamıyorum illla kafama göre yapıcam.dukan diyet kitabı siparişi verdim yarın büyük gün gitsin kilolar
:) kısırdan bişey olmaz az yağlı olsun yeter. afiyet olsunn..kizlar ben kactim kisir yaptim kaynanamla beraber yicez gelin sizde yiyilim
beraberohh bol marullu öptüm sizi ben kaciyorum
selam kızlar
kahvaltımı yaptım meyvemi yedim. az sonra yeni evlenen bir arkadaşıma gidicem oturucaz. yaklaşık 6 ay sonra falan da bebek kutlamasına gidicem :))) baya hızlı çıktı arkadaş yani. yaklaşık 4-5 km yürücem eşim çok yorulursun otobüsle git dedi ama yok anam başka türlü totomu kaldırıcam yok benim. toprak uyansın meyvesini yesin çıkıcam inş. orda da az yerim artık akşam da yemezsem dengelenir.
benim kilo aynı duruyo sinir oluyorum emzirmek hem iyi hem kötü bu konuda ya. azıcık kilom kaldı veremiyorum ne sinir (az dediğim 7-8 civarı ama bana çerez malum :)
he bu arada tembelim dedim de her açıdan değil işletme fakültesinden mezun olmuş bulunmaktayım kurtuldum sınav stresinden belasından yaşasınnnbugün vakit bulursam yine yürüyerek diplomamı almaya gidicem.
prensesperi hoşgeldin anacım ben buraların müdavimi bijoux, bana kısaca "her zaman şişko bijoux" diyebilirsin :)
prenses peri ,reyhan diycez heralde sana hoş geldin canım sanırım daha öncede buırdaymışsın.
meyvenül hayatım sıkıntın nedir tam bilmiyorum ama hiç kimse için hele bir erkek için sakın kendini üzme asla değmezzzz.
hasretim sen ne yapıyosun duvar kağıtlarını söktüm demişsin sendemi boya tadilatla uğraşıyosun kolay gelsin.
hasretim benim verdiğim kilo aslında 20 o listede görünen 15 çünki tartı değişikliği oldu ve bunu kimseye söylemedim galiba söylenmesi gerekiyomuş.eski tartıya göre ben hala 75 im offf canım sıkıldı orda 15 kiloyu görünceee:2:
selam kızlar
kahvaltımı yaptım meyvemi yedim. az sonra yeni evlenen bir arkadaşıma gidicem oturucaz. yaklaşık 6 ay sonra falan da bebek kutlamasına gidicem :))) baya hızlı çıktı arkadaş yani. yaklaşık 4-5 km yürücem eşim çok yorulursun otobüsle git dedi ama yok anam başka türlü totomu kaldırıcam yok benim. toprak uyansın meyvesini yesin çıkıcam inş. orda da az yerim artık akşam da yemezsem dengelenir.
benim kilo aynı duruyo sinir oluyorum emzirmek hem iyi hem kötü bu konuda ya. azıcık kilom kaldı veremiyorum ne sinir (az dediğim 7-8 civarı ama bana çerez malum :)
elif abla valla tarçın marçın diyosun ben bebek büyütüyorum onun harici kimmmseler için gece kalkmam. ununu elemişsin ne işin var yat sabaha kadar uyu valla ben seni anlamıyorum :))
meyvecim inşallah herşey istediğin gibi olur ve unutma her zaman hayırlısı olur..
hasretim spor diyosun ben burda ezilip büzülüyorum :) benim tek yapabildigim spor yürümek pilates falan hem bana iyi değil hem de üşeniyorum yaa bi ara ne güzel leslie yapıyodum onu da bıraktım çok tembelim çooook..
he bu arada tembelim dedim de her açıdan değil işletme fakültesinden mezun olmuş bulunmaktayım kurtuldum sınav stresinden belasından yaşasınnnbugün vakit bulursam yine yürüyerek diplomamı almaya gidicem.
prensesperi hoşgeldin anacım ben buraların müdavimi bijoux, bana kısaca "her zaman şişko bijoux" diyebilirsin :)
yazmıyorum ama yazınca da döktürüyorum
TSK EDERIM CNM bnm ins az yagliydi ya bisey olmaz ....oo kitap mitap hakatten ciddiyiz galiba :) hadi bakalım malesef ben liste dieyti yapamıyorum illla kafama göre yapıcam.
:) kısırdan bişey olmaz az yağlı olsun yeter. afiyet olsunn..
slm kizlar ya valla sabah yedim patetes simdide yiyorum uffff bu gidisle patatesten tiksincem
ya ettim basimin arisindan duramiyorum ya kizlarrr bidaha yapmicam böyle diyet normal yapcam ya gitttben tiksinmiştimsaat 4 ü etmişsin.ha gayret
ya ettim basimin arisindan duramiyorum ya kizlarrr bidaha yapmicam böyle diyet normal yapcam ya gittt
selam kızlar...
nasılsınız ...
ben yarın hastaneye baslıyorum bi garip hissediyorum ..
bijom cok cok cok tebrik ederim canım seni hayırlı olsun..
prenses ben o diyetten sonra haslanmıs patates yemez oldum :)
çok ağır bir diyet.en azından denemiş oldunsen kendini toparlamak istiyorsan yürüyüşe ver boşver
canım yeni görev yerin hayırlı olsun.inşallah buradaki insanlar daha iyidir.daha iyi anlaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?