bu sabah iş yeriime geldim 40 gün aradan sonra calısıyorum...
galiba becayiş de buldum şükürler olsun sonundatek bi engel kaldı bölge farkı onuda asarsak bu iş tamamdır..
sabah mecburen acma yedim.
öğlen mercimek corbası ve 4 lahana sarması
aksam için hiç bi fikrim yok ayarlıcaz bişiler
aa becayiş buldunmu çok iyi süper ....ben seni unuturmuyum datlummmtakip ediyorum seni
buldum ablam buldum bi tane okmeydanı ea var bide yavus sultan selim den var .. bakalım bölge farkını atlatırsak işlerim yoluna giricek dua et bana
spor olayını sart koşamıyoruz canım ne yazıkki herkes uyamıyor bu duruma ama bende sporun sart olması taraftarıyım..
ben
amin ablacımm..hakkında hayırlısı hangisiyse o olsun meyvem
o zaman ben eski eli maşalı meyvemi geri istiyorum
günaydin kizlar,
benim spor iyi gidiyor dünde yaptim platesimi bu sefer tamamlayabildim ama bacaklarim cok kötü agriyor ama pes etmek yok bugünde devam ins,diyete gelince olmuyor bi türlü ya yapamiyorum niye bilmiyorum ama bi an önce toparlanamassam tekrardan 70 kilo olucambugün tatil burda esim evde ,dikkat etmeye calisicam bugün bi kac gün kisabilsem gerisi gelicek ama.sanirim migdem büyüdü acikip duruyorum sabah 2 tost yedim
zevcan gözün aydin canim,ins halledersin
kızlar bi sorunumuz var az önce müdürlükten telefon geldi ve bu gün hastaneye gecici görevle alındım . gündüz nete girme imkanım olmıcak yani cuma günü listelerde sorun yasıcaz bu durumda ben olmayacağım için ..
denizcim listeleri sana emanet edebilirmiyim canım eğer kabul etmem dersen kaptanlık yapamıcam yada persembedeb bildiricez kilolarımızı ben persembe aksamdan eklicem listeyi paylasıma ne dersiniz. bi karar vermemiz lazım.. ben birazdan cıkıcam ...
amin ablacımm..
ahh ahh eski meyven inş geri gelir reyhancım
yasemin bitki caylarını artı istersen canım iştahını dengeler özellikle tarcınlı olanlar cok ii bu konuda..
bende 2 tostla doyuyorum ancaksporada hala baslamadım .. ama babam gitsin baslıcam..
canim ne kadar gecici ben suan bosum denize yardimci olabilirim
1 ay dendi yasom ama uzatıla bilir şuanda 1 lık alıyoruz dediler. ilk etapta bu sekilde idare etsek süper olur..
deniz bi cevap versinde hallederiz canim sen cok istiyodun hastahaneyi mutlu olmususndur
hastane şuan için beni mutlu etmedi canım çünkü artık hayatım değişti biliyorsun farklı sebeplerim vardı önceden hayırlısı bakalım becayişim olursa ucarım ama sevincden
denizden cevap bekleniyor
bana açlık deme bana açlık deme
günaydın kızlarrr,
bu gün spor yapamadım ve güne çok sinirli başladım.bizim tarçın hanım gece saat 3.30 da uyanmış ve bizim odada hatta yatağın üzerinde artık odasının kapısınıda açıyor,yatırmaya çalıştım yatmıyor ilgilenmesem havlıyor bütün komşular uyanacak gecenin bir yarısı uykusunu almış benimle oyna diyor.onu zorla susturdum yattım saat 6 da küçük kızım anneeee bu gün kışlık uygulamaya geçecektik sana söylemeyi unutmuşum gömleğimi ütüle,ardından saat 7 eşim ben bu gün şu kıyafeti istiyorum oda ütüsüz.ayyyyyy çıldırdım onuda hallettim ve yine yattım.saat 8 gibi kalktım sonunda ve bu gün yürüyüş yapamadım ama ev işi yapıyorum inşallah aynı yere gelir.hepinize iyi haftalarrrrr:)))
prenses peri ,reyhan diycez heralde sana hoş geldin canım sanırım daha öncede buırdaymışsın.
meyvenül hayatım sıkıntın nedir tam bilmiyorum ama hiç kimse için hele bir erkek için sakın kendini üzme asla değmezzzz.
hasretim sen ne yapıyosun duvar kağıtlarını söktüm demişsin sendemi boya tadilatla uğraşıyosun kolay gelsin.
hasretim benim verdiğim kilo aslında 20 o listede görünen 15 çünki tartı değişikliği oldu ve bunu kimseye söylemedim galiba söylenmesi gerekiyomuş.eski tartıya göre ben hala 75 im offf canım sıkıldı orda 15 kiloyu görünceee:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?