Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aa becayiş buldunmu çok iyi süper ....ben seni unuturmuyum datlummmtakip ediyorum seni

günaydin kizlar,

benim spor iyi gidiyor dünde yaptim platesimi bu sefer tamamlayabildim ama bacaklarim cok kötü agriyor ama pes etmek yok bugünde devam ins,diyete gelince olmuyor bi türlü ya yapamiyorum niye bilmiyorum ama bi an önce toparlanamassam tekrardan 70 kilo olucam bugün tatil burda esim evde ,dikkat etmeye calisicam bugün bi kac gün kisabilsem gerisi gelicek ama.sanirim migdem büyüdü acikip duruyorum sabah 2 tost yedim

zevcan gözün aydin canim,ins halledersin

hakkında hayırlısı hangisiyse o olsun meyvem
amin ablacımm..

o zaman ben eski eli maşalı meyvemi geri istiyorum

ahh ahh eski meyven inş geri gelir reyhancım

yasemin bitki caylarını artı istersen canım iştahını dengeler özellikle tarcınlı olanlar cok ii bu konuda..
bende 2 tostla doyuyorum ancak sporada hala baslamadım .. ama babam gitsin baslıcam..

kızlar bi sorunumuz var az önce müdürlükten telefon geldi ve bu gün hastaneye gecici görevle alındım . gündüz nete girme imkanım olmıcak yani cuma günü listelerde sorun yasıcaz bu durumda ben olmayacağım için ..
denizcim listeleri sana emanet edebilirmiyim canım eğer kabul etmem dersen kaptanlık yapamıcam yada persembedeb bildiricez kilolarımızı ben persembe aksamdan eklicem listeyi paylasıma ne dersiniz. bi karar vermemiz lazım.. ben birazdan cıkıcam ...

canim ne kadar gecici ben suan bosum denize yardimci olabilirim

ah canim ya icmeye baslasam o bile yeticek ama

deniz bi cevap versinde hallederiz canim sen cok istiyodun hastahaneyi mutlu olmususndur

hastane şuan için beni mutlu etmedi canım çünkü artık hayatım değişti biliyorsun farklı sebeplerim vardı önceden hayırlısı bakalım becayişim olursa ucarım ama sevincden

denizden cevap bekleniyor

günaydın kızlarrr,
bu gün spor yapamadım ve güne çok sinirli başladım.bizim tarçın hanım gece saat 3.30 da uyanmış ve bizim odada hatta yatağın üzerinde artık odasının kapısınıda açıyor,yatırmaya çalıştım yatmıyor ilgilenmesem havlıyor bütün komşular uyanacak gecenin bir yarısı uykusunu almış benimle oyna diyor.onu zorla susturdum yattım saat 6 da küçük kızım anneeee bu gün kışlık uygulamaya geçecektik sana söylemeyi unutmuşum gömleğimi ütüle,ardından saat 7 eşim ben bu gün şu kıyafeti istiyorum oda ütüsüz.ayyyyyy çıldırdım onuda hallettim ve yine yattım.saat 8 gibi kalktım sonunda ve bu gün yürüyüş yapamadım ama ev işi yapıyorum inşallah aynı yere gelir.hepinize iyi haftalarrrrr:)))

prenses peri ,reyhan diycez heralde sana hoş geldin canım sanırım daha öncede buırdaymışsın.
meyvenül hayatım sıkıntın nedir tam bilmiyorum ama hiç kimse için hele bir erkek için sakın kendini üzme asla değmezzzz.
hasretim sen ne yapıyosun duvar kağıtlarını söktüm demişsin sendemi boya tadilatla uğraşıyosun kolay gelsin.

hasretim benim verdiğim kilo aslında 20 o listede görünen 15 çünki tartı değişikliği oldu ve bunu kimseye söylemedim galiba söylenmesi gerekiyomuş.eski tartıya göre ben hala 75 im offf canım sıkıldı orda 15 kiloyu görünceee:2:

bana açlık deme bana açlık deme

günaydın canım..
cok zor bi sabah olmus gercekten ...
sporun yerini tutmasada ev işleride kalori yaktırıyor kolay gelsin

kızlar tekrar işe dönmeliyim ara ara uğrar bakarım söz fazla yemiycem bu arada cumartesi günü kızım akupunktura başladı inşallah faydası olur.

mersacım tartın ne zman değişti geri dönmeden mi?
ben bu olayı kacırmısım bilmiyorum listede birden biremi kilon arttı yoksa ayrı kaldığın dönemdemi fark ettin bu durumu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…