Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nerde gordun dicem insta
Gobeeem duruyor. Yanaklar da

Iyi geceler ceydosum
Bende bir bayan yanağım. Küçükken en çok yanaklarımı sıkarlardı severken
Fii tarihindeki zayıf resimlerime bakıyorum yine yanaklarım varmış 50/55 kg arasındayken bile.
Yanak olsun ama gıdı olmasın yüzümüz o zaman daha toplu gözüküyor.

K klbk33 basın sağolsun canim .
Mekânı cennet olsun .
Benimde su basen kalça bölgesi hiç gitmez bana yapışık gibi erimek bilmiyor

Arrietty_ günaydın kaptan
Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar. Kastettiğin sey bu mu?
Bu aksam haber verirsen iyi olur kuzum. Sabah acelesi ile unutursun
Gecen hafta59.95
Bu hafta 61.0
Fark 1.05
%0.017

Eklentiler

• 20210318_200538.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 33
Gunaydin. Evet kast ettigim o

Gunaydin 4. takimin citirlari, basgul umarim bugun hepinizin yuzunu guldurur
Ac karnina, wc sonrasi tartilip, en gec saat 15 ' e kadar, TARTI FOTOGRAFINIZLA, KULLANICI ADINIZ ve BUGUNUN TARIHI'nin yazili oldugu bir kagidinda fotografta gorunecegi sekilde kilo bildirimlerinizi bekliyorum.
Bu sekilde yapmadiginiz bildirimler malesef gecerli sayilmiyor, bildirim yapmamis sayiliyorsunuz ve bir sonraki hafta yuzdeleriniz bolunuyor, bu da takimimiz icin kotu oluyor..
Lutfen bildirimlerinizi kurala uyarak yapin

K klbk33 H3RA_ graphicdesigner rockandroll bnnu Aomine Daiki Varyemez sedulu Zeytur Cikocev Alys E Emeeelll esmeriiim @Serina08 O_sevincli_ki Ozzybal Ceyhans AppLesma stitch istanbulin Lenochka noram Dilber Hala 9 92kubra Legendwomen E English_teacherrr Melegimkorusun Sismaniye sedulu S sadece_ben S Sade_Bilge Asi Matmazel Oaktree CEYDOS

Kizlar puan listemizde buyuk degisiklik var.
Ilk sayfaya ekledim. Burayada ekliyorum

Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
Bölgesel :
(Mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 Puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 Puan
Plank 3 sn-1 Puan
İp atlama 3 tane- 1 Puan
jumping jack 4 tanesi -2 Puan
Yoga dk- 2 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 2.5 Puan
Dans dk -3 Puan
Kondisyon Bisiklet dk -3 Puan
Leslie 1mil dk 3 Puan
Leslie 2mil dk 3 Puan
Leslie 3mil dk 4 Puan
Leslie 5 mil dk 4 Puan
Leslie Boosted dk 4 Puan
Yüzme dk- 4 Puan
Zumba dk -4 Puan
Paten dk 4 Puan
Eliptik dk- 5 Puan
Cardio dk - 6 Puan
Koşu dk- 6 Puan
bolgesel hareketler dk - 6 Puan
Pilates dk 6 Puan
Crossfit dk 8 Puan
Reformer Pilates DK 10 Puan
Chloe dk 10 Puan
1000 adim - 30 Puan

Herhalde karışık duygular içindeydim ondan oldu hem üzüntü hem kaptana eş olma şaşkınlığı hepsi bu duygu karışıklığının şeysi şaka bir tarafa gerçekten çok kötü hissediyorum inşeAllah tartıya yansıtmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…