Hahha biz eştik dimi, bu haftanın çoğunu eşsiz geçirdiğim için farkedememişim. Dur cezanı ben keseyimEvet canım grubum bugün çok yoğun bir gündüArrietty_ sedulu H3RA_ K klbk33
Sabah: 1 yumurta ile omlet, 3 zeytin, 1 ince dilim kek
Akşam: 1 porsiyon mezgit buğulama
Ayrıca 1 dilim kek yedim(2 aydır karbonhidrat türevi şeyler yememiştim aş erir gibi canım istedi dayanamadım) cezama razıyım kaptanlarım
21.30: Hindistan ceviz yağlı kahve
1.5 lt su
Çok yoğun bir gün olduğu içşn spor yapamadım yarın 2 katı yapıcam kendime ceza verdim
Unuttum ki ben orayi. Devam edebilirim cunku hala ketoya uygun tarifler oluyor evde. Ayrilamiyorumbenim buradan neden haberim olmadı ve neden bu kadar az tarif var ? keşke devam ettirseydin sayfayı ne güzel olurdu.Arrietty_ bende böyle br yer mi hazırlasam diye düşündüm. en azından tarifleri paylaşırım.
Basin sagolsun canimBen bi yakınımı kaybettim. O yüzden girmedim bir süre buralara..
ben o işleri bıraktım.. Vakit az.
Ben muafım diye yedimki@Asi Matmazel K klbk33 ya tam da bugün kırbacım üzgün cezaları az verdim elim kaşınıyor dedim üzerine sizin menüler geldi gözüm açıldı
kiloları vermiş birde mezun olmuşsun. artık salma zamanı keto neymiş tontiş grubumuza katıl.Unuttum ki ben orayi. Devam edebilirim cunku hala ketoya uygun tarifler oluyor evde. Ayrilamiyorum
Aişe hekimimiz var ama en ufak bir hastalıkta hastaneye gidin DiyorArada oluyor bana. Ve cidden cok aciyor. Birkac güne geciyor sonra. Ama icini rahatlatmak icin Git derim. Saglik ocaklari nasil isliyor Türkiyede? Orda doktora gosterseniz önce?
Basin sagolsun canim
Amin. Sağolun kızlar.çok üzüldüm canım başınız sağolsun. Allah sizlere sabır ve uzun ömür versin
Muafta olsan diyetine yazık etme eyleme o kadar çaba sarf ediyorsunBen muafım diye yedimki
Daha vermem gereken 10kg var ceydosum :)))kiloları vermiş birde mezun olmuşsun. artık salma zamanı keto neymiş tontiş grubumuza katıl.devam ettir cidden çokiyi olur.
iyi geceler dedim geri döndüm bak. daha ne 10 kilo yav bacakların çırpı gibi kalmış. azıcık daha giderse yok olacanDaha vermem gereken 10kg var ceydosum :)))
Azcik kafa dinlemece. Birde su vucud yagimi azaltmak icin diyeyim. Hala istedigim gibi degilim. 6ay dolunca donerim herhal yine. Ama insallah gerek kalmazda asil hedefe ulasmis olurum
Saglik sistemi cok garip Türkiyede.Aişe hekimimiz var ama en ufak bir hastalıkta hastaneye gidin Diyor. Saglık çalışanlarımızın hepsi başım üstüne ama aile hekimimiz ne işe yarıyor tam olarak bilemiyorum. En iyisi hastaneye gitmek galiba adam haklı
Nerde gordun dicem instaiyi geceler dedim geri döndüm bak. daha ne 10 kilo yav bacakların çırpı gibi kalmış. azıcık daha giderse yok olacan
Aşağı yukarı 1 sene oluyor
Sabah kalkınca 1 bardak limonlu suyunu iç.Sabah 8 de kalkiyorum aksam bes te yiyorum gece 1 de yatiş
göbek için bol crunch yap yanaklarda genetiktir muhtemelen estetikle halledersin al sana taş gibi hatun.Nerde gordun dicem insta
Gobeeem duruyor. Yanaklar da
Iyi geceler ceydosum
pide sigara boregi neyse de o cizi hic olmamis. protein olmayinca el ayak titremesi normal.Acikiyorum ama kesinlikle yemiyorum ben yeni basladim o yuzden menu konusunda zorlaniyorum normalde ben bi tabak en az on tane sigara böreği bes dilim pide yerdim yani azcik bana aciyin ya lutfen en aza indirmis durumdayim bi anda olmuyor hepsi ekmeğe o kadar alismis ki bunyem yemeyince karnim doymuyor tok tutan biseyler sonra sekerim düşüyor elim ayagim titriyor yavas yavas birakimaya calisiyorum gbi gelebilir size ama benim icin cok büyük bi mucadele söz konusu
bir tadi yok degistirmen gereken aslinda. cok guzel soslar olursa lezzetli de oluyorhayal kırıklığı yaşadım şimdi ben ne hayallerle ısmarladım. ben yerim kızlarada zorla kakalarım hayde diyet işte yiyin diye ama koca ne olacak? kıymalı bolonez sos gibi yapıp deneyeyim. sirke kekik falanda eklerim tadını değiştirir azıcık. ümitlerim kendi imalatım makarnaya kaldı.
Umarim.Beni bu menüye acile götürüp serum taktırırlardı kesin.Ne kadar az yemişsin gerçi ben fazla yiyorum galiba inşallah emeklerinin karşılığını alırsın yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?