Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hahha biz eştik dimi, bu haftanın çoğunu eşsiz geçirdiğim için farkedememişim. Dur cezanı ben keseyim sedulu nun ellerine bırakmayayım seni
1 dilim kek için ortalama 250 cal veriyor benim program. 100 JJ beraberinde 1000 adımla beraber yaparsan iyi bir kardiyo olur bence.

Hatta yürüyüş falan yapıyorsan sonrasında cezanı yap daha güzel yağ yakarsın.
Kas çalışacaksan öncesinde yap vücudun ısınsın. Spor programına göre ayarla canım.

Unuttum ki ben orayi. Devam edebilirim cunku hala ketoya uygun tarifler oluyor evde. Ayrilamiyorum

Arada oluyor bana. Ve cidden cok aciyor. Birkac güne geciyor sonra. Ama icini rahatlatmak icin Git derim. Saglik ocaklari nasil isliyor Türkiyede? Orda doktora gosterseniz önce?
Aişe hekimimiz var ama en ufak bir hastalıkta hastaneye gidin Diyor. Saglık çalışanlarımızın hepsi başım üstüne ama aile hekimimiz ne işe yarıyor tam olarak bilemiyorum. En iyisi hastaneye gitmek galiba adam haklı

kiloları vermiş birde mezun olmuşsun. artık salma zamanı keto neymiş tontiş grubumuza katıl. devam ettir cidden çokiyi olur.
Daha vermem gereken 10kg var ceydosum :)))
Azcik kafa dinlemece. Birde su vucud yagimi azaltmak icin diyeyim. Hala istedigim gibi degilim. 6ay dolunca donerim herhal yine. Ama insallah gerek kalmazda asil hedefe ulasmis olurum

Daha vermem gereken 10kg var ceydosum :)))
Azcik kafa dinlemece. Birde su vucud yagimi azaltmak icin diyeyim. Hala istedigim gibi degilim. 6ay dolunca donerim herhal yine. Ama insallah gerek kalmazda asil hedefe ulasmis olurum
iyi geceler dedim geri döndüm bak. daha ne 10 kilo yav bacakların çırpı gibi kalmış. azıcık daha giderse yok olacan

Saglik sistemi cok garip Türkiyede.
2, 5 sene önce cok icli disli olmustuk kendileri ile

Sabah 8 de kalkiyorum aksam bes te yiyorum gece 1 de yatiş
Sabah kalkınca 1 bardak limonlu suyunu iç.
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim beyaz peynir
Domates, salatalık, 8/10 sap maydonoz
1 dilim tam buğday yada çavdar ekmeği
Çay (mümkünse şekersiz, değilse eski attığın oranın yarısı kadar şeker at)

Öğlen haşlanmış tavuk (derisiz), yoğurt yada ayran, salata

Akşam 1 pors. Sebze yemeği bol salata ayran yada yoğurt

Ara öğünlerde 1 avuç çiğ badem/ 1 avuç leblebi yada 2/3 adet hurma olabilir

Gün boyu en az 2 lt su tüket
Suyunun içine limon dilimleri ve tarçın atarsan tokluk hissi verir.

Yarın en az 1 saat tempolu yürüyüş yapmaya çalış. Adım sayarınıda tak yanmasın adımların.

pide sigara boregi neyse de o cizi hic olmamis. protein olmayinca el ayak titremesi normal.
hep kan sekerine zarar seyler yemissin.
ekmegi cikaramazsan beyaz unu cikar.daha uzun sure tok kaldigini goreceksin

bir tadi yok degistirmen gereken aslinda. cok guzel soslar olursa lezzetli de oluyor
ancak 20 dk suda bekletip bol su degistirerek yikamayi ve tuzlu suda haslayip suyunu dokmeyi unutma :)
sonra sosun icinde biraz daha pissin. ustune sos dokmek iyi bir fikir olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…