- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Tamam kaptanım razıyım her türlü cezayaHahha biz eştik dimi, bu haftanın çoğunu eşsiz geçirdiğim için farkedememişim. Dur cezanı ben keseyimsedulu nun ellerine bırakmayayım seni
1 dilim kek için ortalama 250 cal veriyor benim program. 100 JJ beraberinde 1000 adımla beraber yaparsan iyi bir kardiyo olur bence.
Hatta yürüyüş falan yapıyorsan sonrasında cezanı yap daha güzel yağ yakarsın.
Kas çalışacaksan öncesinde yap vücudun ısınsın. Spor programına göre ayarla canım.
eşim çok güzel bir hafta geçirdin regl sonrası gider merak etme
Hayirdir canim? Yine mi is yuzunden?
Hayır olsun umarım çok önemli bir şey değildir.
Anlatmak ister misin canım belki seni rahatlatacak bir şeyler söyleyebiliriz
Neden kuzuu üzülme
başın sağolsun ...Ben bi yakınımı kaybettim. O yüzden girmedim bir süre buralara..
ben o işleri bıraktım.. Vakit az.
Geçmiş olsun canımeşim çok güzel bir hafta geçirdin regl sonrası gider merak etme
kızlar çok teşekkür ederim , eşim trafik kazası geçirdi, üzerine bir de iki adam (eşim arabda tek) arabanın kapısını açıp saldırdılar. polis hastane filan çok kötüydü, nasıl insanlar var anlamıyorum aynı havayı soluduğumuza inanamıyorum
başın sağolsun ...
Evet guzel lısteye benzıyo. Bu bana eksı yaparmı bılmıyom ama benım daha cok ac kalmam gerek ac kalmadan mıdem kazınmadan veremıyom benbayıldım bu diyete bende yapıcimmm.
Cok gusel esım guzel bı haft olmus bızım ıcın
Aa ınanmıyorum cok gecmıs olsun. Maganda dolu ortalık. Esınde bısey yok ınsallahkızlar çok teşekkür ederim , eşim trafik kazası geçirdi, üzerine bir de iki adam (eşim arabda tek) arabanın kapısını açıp saldırdılar. polis hastane filan çok kötüydü, nasıl insanlar var anlamıyorum aynı havayı soluduğumuza inanamıyorum
Çok geçmiş olsun canım yaaeşim çok güzel bir hafta geçirdin regl sonrası gider merak etme
kızlar çok teşekkür ederim , eşim trafik kazası geçirdi, üzerine bir de iki adam (eşim arabda tek) arabanın kapısını açıp saldırdılar. polis hastane filan çok kötüydü, nasıl insanlar var anlamıyorum aynı havayı soluduğumuza inanamıyorum
başın sağolsun ...
şehir eşkıyaları bunlarEvet guzel lısteye benzıyo. Bu bana eksı yaparmı bılmıyom ama benım daha cok ac kalmam gerek ac kalmadan mıdem kazınmadan veremıyom ben
Cok gusel esım guzel bı haft olmus bızım ıcın
Aa ınanmıyorum cok gecmıs olsun. Maganda dolu ortalık. Esınde bısey yok ınsallah
çok teşekkürler canımÇok geçmiş olsun canım yaa
Sağolasıneşim çok güzel bir hafta geçirdin regl sonrası gider merak etme
başın sağolsun ...
Neden degıstı daha zorlaşmış sankıKizlar puan listemizde buyuk degisiklik var.
Ilk sayfaya ekledim. Burayada ekliyorum
Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
Bölgesel :
(Mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 Puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 Puan
Plank 3 sn-1 Puan
İp atlama 3 tane- 1 Puan
jumping jack 4 tanesi -2 Puan
Yoga dk- 2 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 2.5 Puan
Dans dk -3 Puan
Kondisyon Bisiklet dk -3 Puan
Leslie 1mil dk 3 Puan
Leslie 2mil dk 3 Puan
Leslie 3mil dk 4 Puan
Leslie 5 mil dk 4 Puan
Leslie Boosted dk 4 Puan
Yüzme dk- 4 Puan
Zumba dk -4 Puan
Paten dk 4 Puan
Eliptik dk- 5 Puan
Cardio dk - 6 Puan
Koşu dk- 6 Puan
bolgesel hareketler dk - 6 Puan
Pilates dk 6 Puan
Crossfit dk 8 Puan
Reformer Pilates DK 10 Puan
Chloe dk 10 Puan
1000 adim - 30 Puan
Tartıldımda yuzde hesaplamaya calısıyom işkence gıbıesmeriiim canım eşim sen tartılmadın mı daha benim çok iç açıcı olmasada idare ederdi işte sende nasıl durumlar
Neden degıstı daha zorlaşmış sankı
Tartıldımda yuzde hesaplamaya calısıyom işkence gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?