Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam kaptanım razıyım her türlü cezaya şu 2 ayın cefasını 1 kek için bozdum ya hemde tartı öncesi oh olsun bana

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
Geçen hafta 90.9
Bugün 89.5 tam hedefi tutturmuşum
Yüzde 1.54
Arrietty_ sedulu H3RA_ Alys eşim çok güzel bi hafta geçirdik senle ben çok teşekkür ederim inşallah ilerde yine eş olmak dileğiyle ❤❤

Eklentiler

• 20210319_082545.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 26
Günaydın kizlar simdi tartildim durum bu .
Gecen hafta 88.5 bu hafta 87 kiloyum yuzde hesaplama işini anlamadim ben o yuzden bisey yapamiycam bu arada kaptanim evde limon yok limonsuz ilik su icsem olurmu kahvaltiyi istedigin gbi hazirladim

Eklentiler

• IMG_20210319_090910.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 30
eşim çok güzel bir hafta geçirdin regl sonrası gider merak etme
Hayirdir canim? Yine mi is yuzunden?

Hayır olsun umarım çok önemli bir şey değildir.

Anlatmak ister misin canım belki seni rahatlatacak bir şeyler söyleyebiliriz

Neden kuzuu üzülme

kızlar çok teşekkür ederim , eşim trafik kazası geçirdi, üzerine bir de iki adam (eşim arabda tek) arabanın kapısını açıp saldırdılar. polis hastane filan çok kötüydü, nasıl insanlar var anlamıyorum aynı havayı soluduğumuza inanamıyorum

Ben bi yakınımı kaybettim. O yüzden girmedim bir süre buralara..
ben o işleri bıraktım.. Vakit az.
başın sağolsun ...

Geçmiş olsun canım

bayıldım bu diyete bende yapıcimmm.
Evet guzel lısteye benzıyo. Bu bana eksı yaparmı bılmıyom ama benım daha cok ac kalmam gerek ac kalmadan mıdem kazınmadan veremıyom ben
Geçen hafta cuma : 87.8
Bu hafta cuma : 87.4
Haftaya cuma hedef: 86.5
yüzde : %0,455

daha fazla bekliyordum ama olmadı hayırlısı
Arrietty_ sedulu H3RA_ esmeriiim
Cok gusel esım guzel bı haft olmus bızım ıcın
Aa ınanmıyorum cok gecmıs olsun. Maganda dolu ortalık. Esınde bısey yok ınsallah

Çok geçmiş olsun canım yaa

şehir eşkıyaları bunlar çok şükür önemli bişeyi yok şakağında sıyrıklar var , darp raporu da aldı
Çok geçmiş olsun canım yaa
çok teşekkürler canım

Sağolasın
Çok çok geçmiş olsun. Bunun da yaşanacağı varmış. Sıkma canını

Neden degıstı daha zorlaşmış sankı
esmeriiim canım eşim sen tartılmadın mı daha benim çok iç açıcı olmasada idare ederdi işte sende nasıl durumlar
Tartıldımda yuzde hesaplamaya calısıyom işkence gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…