çok yoğun günlerin adımlarıda bol olur. En azından onu paylaşsan başka spor yoksa da.Evet canım grubum bugün çok yoğun bir gündüArrietty_ sedulu H3RA_ K klbk33
Sabah: 1 yumurta ile omlet, 3 zeytin, 1 ince dilim kek
Akşam: 1 porsiyon mezgit buğulama
Ayrıca 1 dilim kek yedim(2 aydır karbonhidrat türevi şeyler yememiştim aş erir gibi canım istedi dayanamadım) cezama razıyım kaptanlarım
21.30: Hindistan ceviz yağlı kahve
1.5 lt su
Çok yoğun bir gün olduğu içşn spor yapamadım yarın 2 katı yapıcam kendime ceza verdim
Ben de ondan şüpheleniyorum yani inşallah öyledir daha kötü bir şey düşünmek istemiyorumKol donmesi olmasin?
Türkiyede ki bolumler hakkinda bilgim yok malesef
inşallah benimki de sever .bu detoks döneminde benimle beraber yazık o da hiç beslenemedi. en azından açılış yemekleri adam gibi olsun. pizza tarifini (ama karnıbahar olmasın lütfen) salıya kadar bekliyorum.Benim koca sevdi Ceydos. Ki boyle antik kuntik seylere pek yanasmaz normalde.
Arada oluyor bana. Ve cidden cok aciyor. Birkac güne geciyor sonra. Ama icini rahatlatmak icin Git derim. Saglik ocaklari nasil isliyor Türkiyede? Orda doktora gosterseniz önce?Ben de ondan şüpheleniyorum yani inşallah öyledir daha kötü bir şey düşünmek istemiyorum
Ya bak benim su Badem unlu ile harika olur. Ister misin onu? Sogan, beyaz peynir ve salcali yapiyorum. Onuda esim bayilarak yiyor. Cok da tok tutan birseyinşallah benimki de sever .bu detoks döneminde benimle beraber yazık o da hiç beslenemedi. en azından açılış yemekleri adam gibi olsun. pizza tarifini (ama karnıbahar olmasın lütfen) salıya kadar bekliyorum.
Madem menü oluşturamıyorsun yarın için sana alternatif bir menü yazalım. Bir gün bunu dene, ama başka bir şey yemek yok kesinlikle. İstermisin?Yok beni gruptan atmayin diye diyorum iyi oluyo beni kamçılıyor sözleriniz de atmayin yani
Olur insallah kendimi zorlarimMadem menü oluşturamıyorsun yarın için sana alternatif bir menü yazalım. Bir gün bunu dene, ama başka bir şey yemek yok kesinlikle. İstermisin?
Neden kuzuu üzülmeİyi akşamlar kızlar
Benim için çok kötü bir gündü . Birşey yiip içmeye hiç vaktim olmadı. Günü kapatıp herşeyi unutmak istiyorum
menümü yazayım ama menü yok ortada,
sabah
1 h yumurta
akşam
2 yemek kaşığı pirinç pilavı (attım ağzıma yoksa bayılacaktım hiçbirşey yemek istemiyorum)
su:1 lt
Adım: 3000 - 150 puan
Arrietty_ H3RA_ @istanbulin
Sabah kaçta kalkıyorsun, akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz?Olur insallah kendimi zorlarim
Sabah 8 de kalkiyorum aksam bes te yiyorum gece 1 de yatişSabah kaçta kalkıyorsun, akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz?
Akşamki keki yemeyeydin iyiydi.Evet canım grubum bugün çok yoğun bir gündüArrietty_ sedulu H3RA_ K klbk33
Ayrıca 1 dilim kek yedim(2 aydır karbonhidrat türevi şeyler yememiştim aş erir gibi canım istedi dayanamadım) cezama razıyım kaptanlarım
1.5 lt su
Çok yoğun bir gün olduğu içşn spor yapamadım yarın 2 katı yapıcam kendime ceza verdim
Esas liste teklifimi geri cekeyimEvet canım grubum bugün çok yoğun bir gündüArrietty_ sedulu H3RA_ K klbk33
1.5 lt su
Deli cesareti bu olsa gerekAkşamki keki yemeyeydin iyiydi.
Aslında bir gün daha sabredip yarın ödül yapsan iyiydi.
Tabi ben hastayım diye üzülüp kendini keke furduysan tabi
Neyse olan olmuş. Yarın cuma. Ben çok da kötü tartı sonucu beklemiyorum senden. Hafta boyu sporda da menüde de iyiydin.
Ve cesaretine hayranım. Kaptan yardımcısı ile eşken şu anda nasıl yedin kekleri
İyiyim iyiyim. Çok şükürDeli cesareti bu olsa gerek
Sen nasil oldun? Birazda olsa iyi misin?
Ben bi yakınımı kaybettim. O yüzden girmedim bir süre buralara..Hoşbulduk canım, sizleri gördüğüme sevindim ama tabii buluşma nedenimiz kilo almak olmasa keşke
Ben çok fena, eskiden gördüğüm en yüksek kilo 69 derdim, şuan 72.7 ile rekoru yine kırdım3 aya da düğün var, 3 ayda ne kadar verebilirsem artık. Bitkisel süt ile içsem de olmuyor mu? Hindistan cevizi sütü ile latte müthiş oluyor
Ooo kelebeğim ex-kaptanim da burada
Ayy canım selam, hep beraber yine buradayız
çok üzüldüm canım başınız sağolsun. Allah sizlere sabır ve uzun ömür versinBen bi yakınımı kaybettim. O yüzden girmedim bir süre buralara..
ben o işleri bıraktım.. Vakit az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?