- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
aaa aominecim nasilsin? prenses buyudu de 1 yasina geldi mi, ne cabuk geciyor zaman. cok mutlu guzel yaslari olsun insallah
hahaha tamam, umarim cezasiz menuler gelicekhosbulduk canim tesekkurler
adim fotografini hergun mu paylasacagiz?
Aomine Daiki kuzunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara olsun
sedulu çiko beni benden aldı gözüm açıldı birden ama neyseki sadece resimmis
zaman ne kadar hızlı akıyor. daha dün gibi "Hüma geldi hoş geldi" dediğimiz gün. Nice mutlu yaşları olsun güzel kızımızın.
DUYURU
Kizlar ,takim kaptanlari ile birlikte puanlama listemizde degisiklik yapmaya karar verdik.
Yarin yeni bir hafta, o yüzden yarin gecerli
Takimda es yarisina katilip aktif olmayan üyelerimiz hala var. O yüzden yarin degerlendirme yapip ona göre es listesine alinacaktir bu üyeler
Kacamak / yüklü miktarda karbonhidratlar cok fazla. Diyet yarisina uygun degil bu beslenme tarzi.
Yarinden itibaren her 4. hafta 2% den daha az kilo veren kisiler listeden çıkarılır
Listede olan ya da listede olmayip liste disi yarisan tum uyeler takimin başarısından sorumludur. Düzenli menü ve tarti bildirimi yapilmadigi süre takimdan ayrilmasi gerekmektedir
***NOT ilk sayfa kurallarini tekrar okuyunuz
sedulu H3RA_ CEYDOS Melegimkorusun Aomine Daiki AppLesma Varyemez Ozzybal @Zeytur Sismaniye Alys E Emeeelll esmeriiim istanbulin rockandroll @Ayse_M @Serina08 A Aylakkadin Ceyhans @Osev graphicdesigner S sadece_ben Dilber Hala Asi Matmazel @Mathteacher27 @92kubra SsSiMqE Oaktree S Sade_Bilge noram @_Vera_ stitch bnnu Cikocev K klbk33 @nurdeva
Hepinize çok teşekkür ederim kızlarIyi akşamlar takımın güzelleri
Bugün öğlen okuldan sonra yedim ilk öğünü. Adana kebap yedim. Yanındaki hiç bir şeyi yemedim.
Aksam:
Fırında çupra ve yine bol salata
2-3 gündür regl ağrıları var .
Ha geldi ha gelecek
Su: 2 litre
Spor: 8700 adım 435 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
Aomine Daiki
canım benim hiç sorma bu hafta işlerim çok yoğundu, bilgisayara başı işim o yüzden hiç kalkamadım gece gündüz çalıştım nerdeyseOrtagim sadece yürüyüşler sikintili gibi
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| |||||||
| İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ |
| |||||||
@Serina08 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
E Emeeelll | |||||||
| |||||||
| |||||||
@Ayse_M | |||||||
A Aylakkadin | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | ||||
K klbk33 | |||||||
| |||||||
@Mathteacher27 | |||||||
| |||||||
S sadece_ben | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
S Sade_Bilge | |||||||
| |||||||
@nurdeva | |||||||
|
Sagol ortak yumurta dıyetyle anca oldu normal duzene dönünce almam unarımÇok iyi tebriklerrr canım
Ben pazartesi Menü bildirimi yapmistim. Sanirim gözden kacti.TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Arrietty_ ÖDÜL Varyemez İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ H3RA_ ÖDÜL @Serina08 ÖDÜL istanbulin ÖDÜL sedulu Alys E Emeeelll bnnu Ceyhans ÖDÜL @Ayse_M A Aylakkadin Cikocev rockandroll ÖDÜL graphicdesigner Ozzybal Dilber Hala SsSiMqE ÖDÜL İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ K klbk33 ÖDÜL Oaktree @Mathteacher27 Melegimkorusun S sadece_ben ÖDÜL esmeriiim Sismaniye Aomine Daiki Asi Matmazel 100JJ noram ÖDÜL AppLesma ÖDÜL S Sade_Bilge CEYDOS @nurdeva stitch
3 gün menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!
hepsi guzel de reformer pilatesin hepsinden yuksek olmasi adil gelmedi zaten hareketler yavas yavas yapiliyor 1 dk zumbada insan mahvolurken reformer pilateste yata yata 1dk cok daha kolayKizlar puan listemizde buyuk degisiklik var.
Ilk sayfaya ekledim. Burayada ekliyorum
Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
Bölgesel :
(Mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 Puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 Puan
Plank 3 sn-1 Puan
İp atlama 3 tane- 1 Puan
jumping jack 4 tanesi -2 Puan
Yoga dk- 2 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 2.5 Puan
Dans dk -3 Puan
Kondisyon Bisiklet dk -3 Puan
Leslie 1mil dk 3 Puan
Leslie 2mil dk 3 Puan
Leslie 3mil dk 4 Puan
Leslie 5 mil dk 4 Puan
Leslie Boosted dk 4 Puan
Yüzme dk- 4 Puan
Zumba dk -4 Puan
Paten dk 4 Puan
Eliptik dk- 5 Puan
Cardio dk - 6 Puan
Koşu dk- 6 Puan
bolgesel hareketler dk - 6 Puan
Pilates dk 6 Puan
Crossfit dk 8 Puan
Reformer Pilates DK 10 Puan
Chloe dk 10 Puan
1000 adim - 30 Puan
Gözden kaçmamış sali günü 13.20 de paylaşmışsın pazartesi menüsünü o yüzden listeye eklenmedi canım. En geç ertesi gün sabah olacak şekilde kabul ediyoruz. Hem menü hem de sporlarıBen pazartesi Menü bildirimi yapmistim. Sanirim gözden kacti.
Hayyyiiiiirrrr mezun olma daha kilo vermen lazım
Cok üzüldüm yaeşim çok güzel bir hafta geçirdin regl sonrası gider merak etme
kızlar çok teşekkür ederim , eşim trafik kazası geçirdi, üzerine bir de iki adam (eşim arabda tek) arabanın kapısını açıp saldırdılar. polis hastane filan çok kötüydü, nasıl insanlar var anlamıyorum aynı havayı soluduğumuza inanamıyorum
başın sağolsun ...
Masallah ne guzel eksiArrietty_ sedulu H3RA_ Ozzybal
Geçen hafta kilo: 64.8
Bu hafta kilo: 63.2
Fark : -1.6
Yüzde: 2.46
Eki Görüntüle 2804543
Oo hedef tamam dıyosun
Neresı kucuk kız. Ben haftada 300 versem gobek atarımEki Görüntüle 2804578
Kısssslarr hangi tarafa kıvırıyorduk
Geçen hafta 64.35
Bu hafta 63.70
Fark 0.65
Yüzde 1.01
Hedef 63.50
Sizin için küçük benim için büyük bir rakam. Bir aya yakındır 64 den kurtulamamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?